Semra Sar (Yeşilçam Oyuncusu) Şimdi Nerede ? (Önemli)
-
kps kullanan herhangi bir bankada olabilir.
banka subelerinde calisan muritler vardir illa ki onlarda yardimci olabilir.
-
Gerçek soyadı olduğunu sanmıyorum. Oyuncular genelde kızlık soyadını kullanmaya devam ediolar evlendikten sonra. en azından TCKimligini bulman lazım
-
Hocalarım ucuncuadama gerek facebooktan, gerek mail yoluyla mesaj gönderdim. Bu güzeller güzeli hatta en güzel ablamız 1943 doğumlu yani 71 yaşındadır eğer yaşıyorsa. Ne büyük acı ki kimse hatırlayamıyor. Belkide ölüp gitti mk :S
Not: Hala gram ilerleme katedemedim.
-
HolyOne bunu yazdı
Gerçek soyadı olduğunu sanmıyorum. Oyuncular genelde kızlık soyadını kullanmaya devam ediolar evlendikten sonra. en azından TCKimligini bulman lazım
Gerçek soyadı Durdağ imiş hocam. Semra Durdağ.
-
Yesilcam unlulerinin takildigi yerler oluyomus istanbulda oralara gidip sormayi denedin mi hocam ? Illa biri cikar oralarda yol gosterecek.
Kadin da guzel degil la hic :/
-
Sinema ve tiyatro oyuncuları derneği vardı sanırım hberlerini okumuştum oraya giderek rica edebilirsin belki yardımcı olur senin için
-
herhangi bir partide çalişan arkadaşin varsa seçmen kayit dalgasindan onlarda bakabiliyor. doğum tarihinden eleme yaparak diğer semralari eler gerçek semranin ikametgah adresine ulaşirsin.
-
anne ve baba adı var mı :-)
-
MbK bunu yazdı
anne ve baba adı var mı :-)
Yok hocam malesef :( wikipedia da bile bir bilgiye ulasamadim.
SODER ( Sinema oyunculari dernegi) ni yarin arayacagim.
Sinema Tv okuyan arkadaslar da gazetelerin kultur sanat dairesinde numara arsivlerinden belki cikar dediler. Bakalim suan asama kaydedemedim. El atsa burdaki arkadaslar direk buluruz guzeller guzeli ablamizi :)
-
Bitirdiği okulu ara orda illa ki kaydı vardır.
Anne ve baba adını bulursan gerisi kolay. :-)
Mit'ten arkadaşlar varsa pm atarsa sana anca öyle bulursun. :-))