Sendemi Youtube ? :(
-
La Biz Şu Virüslerden Ne Zman Kurtulcaz ? Video Bile İzleyemiyoruz Yaw :S Linklere Tıklamaya Korkuom Allahıma .S Az Önce Hadiseyi İzleim Dedim Virüs Uyarısı Verdi :s aha bakın :S ne zaman kurtulcaz çok merak ediom :S koskoca youtube gibi bi sitede virüslü dosyayı nası upload ettirebilecek bi sistem var anlayamadım gitti :S
-
yok bişi ondan düzelir o :D
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------yok bişi ondan düzelir o :D
-----------------------------
Dam Üstünde Saksağan , Vur Beline Kazmayı Dion Yane ? :D
-
kardeş bunu sadece youtubede mi veriyo. Benim bildiğim youtubeyle alakası yok. Bir ara bende de benzeri bir sorun vardı. Hangi siteye girersem gireyim başka bir site üzerinden gidiyodu siteye. O site virüslüydü işte. Sanırım sende de aynı problem var. Ama gerçi IP'ın statikse öyle bir sorun olmaması lazım. Benimki dinamikti. IP değiştirdim düzeldi.
-
youtube ile alakalı değil o, doubleclick.net le alakalı, büyük ihtimalle yanlış alarmdır.
-
DrKeworks bunu yazdı:
kardeş bunu sadece youtubede mi veriyo. Benim bildiğim youtubeyle alakası yok. Bir ara bende de benzeri bir sorun vardı. Hangi siteye girersem gireyim başka bir site üzerinden gidiyodu siteye. O site virüslüydü işte. Sanırım sende de aynı problem var. Ama gerçi IP'ın statikse öyle bir sorun olmaması lazım. Benimki dinamikti. IP değiştirdim düzeldi.
Statik Hojam Kablo Tv Değişmeyen İp'i :D Dehşet-ül Vahşet Bi Slogan Oldu (H) :D
-
kedidir kedi :D
-
Eğer wireless in varsa , birisi senin iletişimini takip edip sana gelen indexin içine herşeyi injecte edebilir kablo ile bağlanmayı dene.Eğer kablo ile bağlanıyorsanda
ve halen aynı sorun varsa , man in the middle yiyor olabilirsin ve senden giden ve gelen trafiği bir şerefsiz üstünden geçirip sana gelen herşeye böyle ufak
kodlar sokuyor olabilir.En basit ihtimal, bilgisayarına virüs bulaştırmışsındır , internet trafiğini takip edip sana gelen bütün html protokolündeki veriye
bu tip kodlar ekliyodur.DNS lerin varsa temizle , güzel bir antivirüs kur + spyware kur + rootkit kur + hijackthis kur ve elinden geleni ardına koyma :)
-
avira Hadiseye dayanamamıştır :D
-
@SpArK, hoca dediğin türden saldırı senaryoları oluşturulabilir ama burada öyle bir durum yok, ss ten açıkça görülebiliyor zaten :D. """""" holigan hajım http://n4061ad.de.doubleclick.net/ bu adrese girmeyi dener misin?
-
SpoofU bunu yazdı:
@SpArK, hoca dediğin türden saldırı senaryoları oluşturulabilir ama burada öyle bir durum yok, ss ten açıkça görülebiliyor zaten :D. """""" holigan hajım http://n4061ad.de.doubleclick.net/ bu adrese girmeyi dener misin?
This is a DoubleClick advertising server. Click here for the DoubleClick home page.Click here for privacy information.
? :S anlam veremedim girdim hojam