Sennheiser İE-8 (Satın Aldım)
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bendede 2 senedir falan cx300 var hala taş gibi mükemmel bass mükemmel kalite. ancak bu kulaklıklar kulağı çok fena mikiyor haberin olsun. yüksek sesde dinleme.
demedi deme :D
-----------------------------bi yerde okumuştum yada biri demişti hatırlamıyorumda bu kulağın içine giren kulaklıklarla müzik dinleyen elemanın birinin kulaklar baya duyusunu kaybetmiş :D ama paran varsa böyle bişi alcaksın ya bi kere al kullan ben nokia telefona alıyorum hep kırılıyolar yada ben çeke çeke bişi ede ede götürüyorum sonra streo kulaklığa 15 20 kağıt ver :|
-
700 lira paramı verilir ona git pazardan al 5 liralık almayanı dövüyolar:D
-
Bir gun cok param olursa ben de alirim, simdilik cx 200 ile takiliyorum.
-
647 liramı hocam ben o kullaklığa 10 liradan fazla vermem....
-
OCEANUS bunu yazdı:
Kulaklık hakkında bilgin varsa bende alıcam oyun için CS felan atıyorum arada ve müzik için
daha önce bende PLANTRONICS DSP 500 vardı ama mic bozuldu şimdi bunu uygun gördüm yeni çıkmış
bu ürünü almak istiyorum ama tam bilmiyorum nasıl bir ürün en önemlisi sesi ve bass kalitesi iyi olması lazım sence bunda ses ve bass iyimidir ?
fiyatı 95$ + KDV
DSP 500 de bass güzeldi yine ama bunda nasıldır bilmiyorum
PLANTRONICS Gamecom 777
-----------------------------Bir kulaklığın çok daha ötesinde.
Oyunculara özel üretilen Logitech G35 ergonomik yapısıyla beğeni kazanmayı başarıyor. Dahili mikrofonunda yer verildiği kulaklığın sağ kısmı üzerinde kısayol tuşlarına da yer verilmiş olması ürünü bir adım daha öne taşıyor. Bu sayede tuşlara ekolayzır ayarından tutun da yazılım başlatmaya kadar bir çok işlev atanabiliyor.
Kulaklıktaki kafa bantı sökülebilir olarak tasarlandığından dolayı kutudan gelen farklı kafa süngerleride istenilirse kullnılabiliyor.
Oldukça kaliteli bir malzemenin kullanıldığı kulaklıkta 40 mm’lik sürücüler yüksek seste dahi kalite sağlıyor.
Logitech G35 oyuncuların beğenisini karşılıyacak tüm ayrıntıları sunmayı başarıyor.
Gürültü engelleme : Yok
Sürücüler : 2 x 40 mm
Mikrofon : Var
Bağlantı :USB
Fiyatı : 310 TL -
Plantronics tavsiye ederim nasa teknolojisi var arkasında. yüksek makina mühendisi tanıdığım var bu şirkette üretim elemanı
-
PCoDeR bunu yazdı:
700 lira paramı verilir ona git pazardan al 5 liralık almayanı dövüyolar:D
-----------------------------O 5 liralık kulaklıklar insanın kulağını zikiyor be hacı. Uzun süre dinlersen direk baş ağrısı yapar, kulağa zarar verir.
Gözlüğe, kulaklığa ve ayakkabıya dikkat edecen, kalitelisini alacan. Bir kulaklık veya gözlük asgari ücretten daha yüksek fiyata alınırmı? Alan kişinin bileceği iş.
-
Gharzvog bunu yazdı:
OCEANUS bunu yazdı:
Kulaklık hakkında bilgin varsa bende alıcam oyun için CS felan atıyorum arada ve müzik için
daha önce bende PLANTRONICS DSP 500 vardı ama mic bozuldu şimdi bunu uygun gördüm yeni çıkmış
bu ürünü almak istiyorum ama tam bilmiyorum nasıl bir ürün en önemlisi sesi ve bass kalitesi iyi olması lazım sence bunda ses ve bass iyimidir ?
fiyatı 95$ + KDV
PLANTRONICS Gamecom 777
-----------------------------Bir kulaklığın çok daha ötesinde.
Oyunculara özel üretilen Logitech G35 ergonomik yapısıyla beğeni kazanmayı başarıyor. Dahili mikrofonunda yer verildiği kulaklığın sağ kısmı üzerinde kısayol tuşlarına da yer verilmiş olması ürünü bir adım daha öne taşıyor. Bu sayede tuşlara ekolayzır ayarından tutun da yazılım başlatmaya kadar bir çok işlev atanabiliyor.
Kulaklıktaki kafa bantı sökülebilir olarak tasarlandığından dolayı kutudan gelen farklı kafa süngerleride istenilirse kullnılabiliyor.
Oldukça kaliteli bir malzemenin kullanıldığı kulaklıkta 40 mm’lik sürücüler yüksek seste dahi kalite sağlıyor.
Logitech G35 oyuncuların beğenisini karşılıyacak tüm ayrıntıları sunmayı başarıyor.
Gürültü engelleme : Yok
Sürücüler : 2 x 40 mm
Mikrofon : Var
Bağlantı :USB
Fiyatı : 310 TL
-----------------------------Aklımda 2. olarak bu marka vardı ama fiyat olarak pahalı
-
OCEANUS bunu yazdı:
fiyatı 95$ + KDV
PLANTRONICS Gamecom 777
-----------------------------hata yapıp da o kulaklıga okadar para verme git bi koss portapro al fiyat performans olarak en iyi modeldir alabileceğin
ayrıca araştır internette alanların cogu olumlu seyler soylemiştir
ayrıyetten konu sahibi içinde neden burdan almadın bu ürünü
http://www.iheadphones.co.uk/headphones/23640/Sennheiser+IE8.htm
ayrıyeten bu siteden ürün alıcaklar için tavsiye ederim sorun yaşamassınız eskiden mymemory.co.uk vardı ama bizim çakal milletimiz sağolsun elllerine ulasan ürünü ulaşmadı diye belirtip tekrar gonderttire gönderttire siteyi bezdirdiler adamlarda türkiyeye gönderdikleri ürünlerin kargoda kayboldugunda bahsedip artık tr ye ürün yollamadıkları soylediler.
birde umarım iyi bir playerın vardır ie8 için ipodlar filan yalan saglam bir flac çalarla harikalar yaratır o kulaklık tabi birde kulaklık amfisiyle tadından yenmez diyorum:D
-
RaAmLis bunu yazdı:
OCEANUS bunu yazdı:
fiyatı 95$ + KDV
PLANTRONICS Gamecom 777
-----------------------------hata yapıp da o kulaklıga okadar para verme git bi koss portapro al fiyat performans olarak en iyi modeldir alabileceğin
ayrıca araştır internette alanların cogu olumlu seyler soylemiştir
ayrıyetten konu sahibi içinde neden burdan almadın bu ürünü
http://www.iheadphones.co.uk/headphones/23640/Sennheiser+IE8.htm
ayrıyeten bu siteden ürün alıcaklar için tavsiye ederim sorun yaşamassınız eskiden mymemory.co.uk vardı ama bizim çakal milletimiz sağolsun elllerine ulasan ürünü ulaşmadı diye belirtip tekrar gonderttire gönderttire siteyi bezdirdiler adamlarda türkiyeye gönderdikleri ürünlerin kargoda kayboldugunda bahsedip artık tr ye ürün yollamadıkları soylediler.
birde umarım iyi bir playerın vardır ie8 için ipodlar filan yalan saglam bir flac çalarla harikalar yaratır o kulaklık tabi birde kulaklık amfisiyle tadından yenmez diyorum:D
Konuda okuduğum en faydalı post budur herhalde
Koss Portapro f/p olarak alınabilecek en mükemmel kulaklık oyun için muzik için biçilmiş kaftan.