Sennheiser İE-8 (Satın Aldım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek
    o değilde mp3 olarak ne tercih ettiğini merak ettim ciddi ciddi???(marka-model-fiyat) edit: evlatlık filan arıyo olursan biz buralardayız, aklında bulunsun:D:D:D

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

beyler hiiiç adamın ne kadar harcadığı bizi ilgilendrmez.

iyi günlerde kullan babacan.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

naptın sen yiğen ya yarın kablosu seysi koptugunda kim vericek bunun hesabını

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    cLust3R bunu yazdı:
    -----------------------------

Gider yeni modelinden bir tane daha alır.
    Güle güle kullan arkadaşım...
    Kalitesini beğenmezsen müridlerden birine yollayabilirsin :P

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek

cLust3R bunu yazdı:

Kevlar kablo hacı kolay kolay kopmuyor.

Kafam oldu galiba:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

hacı nerelisin sen zonguldağa yolun düşerse gelde şu kulaklıkdan bi yol müzik dinleyeyim :D

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

yahu milleti fakru zaruret içerisinde ....memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabildikleri bir dönemde sen ona o kadar para veriyosan yazık sana 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

buda cakması 

http://urun.gittigidiyor.com/SENNHEISER-IE-8-IE8-IPHONE-MP3-IP-KULAKLIK_W0QQidZZ30932972#aciklama

ya arkadas yanlıs anlamada amk verılırmı bu kadar para bu kulaklıga.

Profesyonel duzeyde ses işiyle ugrasıyorsan bıle bu tarz bı kulaklıkta calısmazsın.

Calısmazlar akustık olmasından dolayı (farklı bı akustiğivar dogal degıl)

Paran coksa alırsın tabı de kulaklıkta hava atayım desen ne havası atacaksın.

Bu kadar para verdıgıne gore sanırım kulaklarınla ılgılı bır rahatsızlıgın oldugunu dusunuyorum.

Bazı arkadaslar demıs 10 kere kulaklık alacagına fılan dıye.

Ben bugune dek 1 ıphone nokia ve motoralann 3.5 mm lık telefonlarından bır kac tane,1 ıpod classic ,1 nano ve su andada ıpod touch kullanmaktayım.

telefonların kulakların kullanmadım.

Ipodlarda kendılıgınden vardı 3 sonra 4 tane de yada bılemedım 5 tane phılıps kulaklık kullandım 2 tanesı ustu renklı olanlardandı.

dıgerlerı de phılpsın 15 20 lıralık kulaklıgındandı.

ha bırde sony vardı ses azaltıp kapamalı 25 lıra fılandı.

bunların hepsı 7 yıl ıcınde gecen kullaklır.

Kı ben gayet hor kullanan bırıyım. Oyle on tane fılane gerek duymuyor bence ınsan.

toplam aptıgım masraf 150 lıra olmamıstır.

Bestbuyda 80 bın lıraya ses sistemlerı var eve takdırıacagım onlardan o pahalı gelmıyor ama yanlıs anlama hocamda 500 600 lıra cok gereksız ,israf bı para kulaklık ıcın.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

hocam tamam paran olabilir, Lakin bu devirde boşuna israf yanlış..  yani ona verdiğin parayla bi adet z5500 alırım ve yine işine yetecek kadar kaliteli kulaklık alırım bu fazla.. yanlış bence..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

elbette aldığım ürüne eleştirileriniz olabilir ama inanın şimdiye kadar yaklaşık 6 sene içinde 5-6 tane kulaklık değiştirdim en sonunda sony marka kulakiçi kulaklık vardı onunda bir tanesinden ses gelmemeye başladı sanırım elektronlar dağıldı tamiride olur mu bilmem uğraşmadım birde tamir masrafıyla. sık sık seyahata çıktığım için bu ürünü tercih ettim arkadaşlar ürün tam istediğim gibi bass konusunda ses çok net geliyor sesini kısabilirsiniz hepten 40-50 TL.lik kulaklıklara para vermekten sıkıldım çünkü ürün dayanmıyor kalitesiz. bu ürünü araştırdım zaten hemen hemen fiyatlar aynı sayılır ama pahalı doğrudur para sorun değil yeterki kaliteli olsun dayanıklı olsun. bazı arkadaşlar kulak dışı kulaklıklar tavsiye etmiş arkadaşlar ben mp3 çalarım için istemiştim kulak içi olanlarından istedim oyun oynamıyorum zaten tavsiyeleriniz için yinede teşekkürler. bu ürünü araştırırken yaklaşık 2 ay araştırma yaptım sabrettim acele etmedim ie-7 alacaktım baktım ie-8 modeli çıkmış onuda iyice araştırdım 1-2 ay bekledim emin olduktan sonra bu kulaklığı satın aldım.

Toplam Hit: 9933 Toplam Mesaj: 67