Şerefsiz Abd Askerleri!
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
lordvader89 bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
Bize ne ki ?
yazık sana ya :S
Bugün Türkiye Irak kadar aciz durumda olsaydı aynı şey bizim başımızada gelecekti. Normal bir durum...
ıraklılar aciz...bunun herkes biliyor..ama;
kültür aciz değildir...kültürün hiçbir suçu yoktur...bu islam kültürüne yapılmış faşistce bir harekettir..
aynı şeyi müslüman bir ülke kileseye yapsaydı bunada karşı çıkardım..
faşist emperyalist amerika hiç bir kültürü yok edemez..buna izin veren zihniyet ezikdir...buna "bize ne ki?" diyen zihniyet vahim durumdadır...böyle yaparak faşistlerin,emperyalistlerin safında yer aldıgını gösterirsin...
-
Adi şerefsiz abd köpekleri!!! Bunlara köpek deyipte köpeklerin günahını almamayayım. Bu pis mahlukatlara isim bulamıyorum. Allah sizden razı olmasın allah belanızı versin. İnşA Aynı o ikiz kuleler gibi sizlerde yıkılırsınız! Allah başınızdan belalarını eksik etmesin! Allahın laneti üzerinize olsun!!!
-
Din Savaşı, yaklaşıyor mu acaba? Bu yüzyıl içinde olacağını söylemek kehanet olmaz herhalde.
-
Zaten küfürden 2 kere banlandım 2 gündür daha yeni girdim siteye ben en iyisi bu konuya yorum yazmayım
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------HolySeclorum bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
Bize ne ki ?
yazık sana ya :S
Bugün Türkiye Irak kadar aciz durumda olsaydı aynı şey bizim başımızada gelecekti. Normal bir durum...
ıraklılar aciz...bunun herkes biliyor..ama;
kültür aciz değildir...kültürün hiçbir suçu yoktur...bu islam kültürüne yapılmış faşistce bir harekettir..
aynı şeyi müslüman bir ülke kileseye yapsaydı bunada karşı çıkardım..
faşist emperyalist amerika hiç bir kültürü yok edemez..buna izin veren zihniyet ezikdir...buna "bize ne ki?" diyen zihniyet vahim durumdadır...böyle yaparak faşistlerin,emperyalistlerin safında yer aldıgını gösterirsin...
Acizsen her anlamda yok olursun..Bu kitlesel olur,kültürel olur hiç fark etmez..Senin gideceğin yön nereye,ne şekilde tayin edildiyse oraya gidersin.. -
HolySeclorum bunu yazdı:
Bize ne ki ?
ne demek bizene videoyu izledinmi hacım ? -
HolySeclorum bunu yazdı:
Acizsen her anlamda yok olursun..Bu kitlesel olur,kültürel olur hiç fark etmez..Senin gideceğin yön nereye,ne şekilde tayin edildiyse oraya gidersin..
-----------------------------Doğru sölüyon la bu lafının arkasındayım :D
-
HolySeclorum bunu yazdı:
Acizsen her anlamda yok olursun..Bu kitlesel olur,kültürel olur hiç fark etmez..Senin gideceğin yön nereye,ne şekilde tayin edildiyse oraya gidersin..
"kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek" diyosun :S yahu kim neyi tayin edio :S kimse bir halkın,bir kültürün göz göre göre yok olmasını bana "acizliklerinden dolayı" diyerek savunmasın...amerika faşistliğini yaptı yine..
amerika ve yandaşları(!)(!) kendi çapında haçlı seferi düzenliyor kimse sesini çıkarmıor...
kimse bir milletin geleceğini tayin edemez...
halk dirense baş kaldırsa bunların hiç biri olmayacak..
bu ırak!ın sorunu değildir...faşizm karşıtı bütün bireylerin sorunudur..."bize ne ki?" demekle olmuyor...elini uzatacaksın..
kim olursa olsun..ırak'da olsa...yunanistanda olsa...oda olsa buda olsa...
kültür gelecege bırakılacak en büyük mirastır...ama amerikan emperyalizminin uşağı olmuş ülkeler ve bu zihniyetdekiler bu kültürün yok edilmesine hiç birşey sölemiyor..yazık çok yazık!!
kültüre değer veren fert'lerin yapacagı tek şey meydanlara çıkıp bağırmak;
"kahrolsun amerikan emperyalizmi!!!" diye...
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------HolySeclorum bunu yazdı:
"kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek" diyosun :S yahu kim neyi tayin edio :S kimse bir halkın,bir kültürün göz göre göre yok olmasını bana "acizliklerinden dolayı" diyerek savunmasın...amerika faşistliğini yaptı yine..
amerika ve yandaşları(!)(!) kendi çapında haçlı seferi düzenliyor kimse sesini çıkarmıor...
kimse bir milletin geleceğini tayin edemez...
halk dirense baş kaldırsa bunların hiç biri olmayacak..
bu ırak!ın sorunu değildir...faşizm karşıtı bütün bireylerin sorunudur..."bize ne ki?" demekle olmuyor...elini uzatacaksın..
kim olursa olsun..ırak'da olsa...yunanistanda olsa...oda olsa buda olsa...
kültür gelecege bırakılacak en büyük mirastır...ama amerikan emperyalizminin uşağı olmuş ülkeler ve bu zihniyetdekiler bu kültürün yok edilmesine hiç birşey sölemiyor..yazık çok yazık!!
kültüre değer veren fert'lerin yapacagı tek şey meydanlara çıkıp bağırmak;
"kahrolsun amerikan emperyalizmi!!!" diye...
Yıllarca bağırmaktan başka bişey yapamadınız zaten..Sizi kim taktı :)Kimse bir milletin geleceğini tayin edemez diyorsun ama bak nasıl ediyorlar...Engelleyebildiniz mi,hayır...
daha öncede Dünya'nın başka hiçbiryerinde bulunmayan dev Buda heykelleri havaya uçurulmuştu..Bütün dünya ayaklanmıştı yapmayın diye..Ne oldu ? Heykeller uçuruldu...
Kim ne derse desin sen kendi kaderini çizemeyecek durumdaysan,senin kaderini kendi çıkarları için çizenler olacak..Bunu istediğin kadar bağırsanda engelleyemezsin..
Abd Irak'a girmesin diyede insanlar bağırdı..Hatta canlı kalkan oldular ne oldu Abd bilmemkaç yıldır Irrak'ta :)
-
Bize ne diyen beyinlere çok anlamlı bir sözümüzü hatırlatarak diyorumki
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dersen gün gelir o yılan senide soku soku verir.