Şerefsiz Abd Askerleri!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------
    ibosoft bunu yazdı:

Bize ne diyen beyinlere çok anlamlı bir sözümüzü hatırlatarak diyorumki

Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dersen gün gelir o yılan senide soku soku verir.

amerika niye orda ?

Buyuk Ortadogu Projesi

yani orda ne kadar musluman ulke varsa pasifize etmek ve israile rahat nefes aldirmak.

BOP un esbaskaniyim diyen kim ?

RTE.

RTE simdi ne yapiyor

Mazlumu oynuyor, amerikan askerleri sag saglim evlerine donebilmesi icin dua ediyor.

o yilan gun gelince bizi de sokacak ama biz bunun icin ne yapiyoruz

hicbirsey, BOP esbaskanini ayakta alkisliyoruz, seviyoruz, oy veriyoruz.

oy verince ne oluyor. BOP baskani basbakan oluyor ve BOP u destekliyor

BOP ne yapiyor IRAK ta mazlum sivili olduruyor, camileri yakip yikiyor,

kisir donguye bak be.

durmak yok yola devam...

yine aynı sey..underzero konuyu yine RTE ye getirdi hadi hayırlısı :F 

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

BiGGest ben gorduklerimi soyluyorum.

adama destek veren sizsiniz, yaptiklarini begenen sizsiniz, oy veren sizsiniz, mazlumu oynayinca cikip destek veren sizsiniz

simdi BOP da yaptiklarini niye elestiriyorsunuz ki ? niye sizlaniyorsunuz ki ?

hani rte muslumanlari koruyordu kolluyordu.

konu BOP sa durmak yok katliama devam... 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    evet dogru, bize ne ki? daha ne kadar toz pembe goruceksiniz dunyayı. Daha ne kadar sempatinizle hareket ediceksiniz cocuk gibi. Irak halkı kendi ülkesi için savaşmıyorken sana ne oluyor be adam, sen kimsin. Adam ülkesini hiğbe etmiş zaten düşman askerini elinde bayraklarla karşılamış kendi liderinin heykellerini terlikle devirmiş. Vatan millet kavramını arapta arayan bizlerde suç. Sıfatı erkek olan o Iraklı karı kılıklı korkak adamlar düşman ülkesine ayak bastıgında cıplak elle dahi olsa savaşsaydı, kacmasaydı karı gibi, koca ordu kendi kendini terhis etmeseydi bugun ne cocukları nede karıları ölmezdi. Kendi vatanı için savaşmayan adamın vatanı için benmi savaşıcam. Müstehak hepsine beter olsunlar. vatansız şerefsizler.

aga sende olayın ırak tarafındasın anlamıyorum :S ya ben anlatamıyorum yada sizler anlamıyorsunuz..

bi güzelce okuyun aga ya :S

ben ırak'ında değilim olayın...ben olayın kültüründeyim..bir kültür islam kültürü göz göre göre yok oluyor...

bu aynı şekilde bir kiliseyede yapılmış olsaydı yine karşı çıkardım

amerika faşizmin en güzel örnekleriyle karşımızdayken

köklü bir kültürü göz göre göre...kahkahalar içinde yok ediyorken..

"bize ne ?" diyen zavallılardan olmayın...

sıçmışım ırak'a ben kültür mirasını koruyalım diyorum..sen çıkmışsın ırak halkının ezikliginden bahsediyorsun..

yapma etme hocam...forumda mantıklı buldugum bikaç kişiden birisin...bütün postları okumadan cvp verme lütfen... ve eminimki bütün postları okudukdan sonra mantıgınla orada kültürün yok olmaması gerektigini vurguladım...ırak umrumda değil..kendileri etiler kendileri buldular...ama kültür çok önemli..gelecek nesillere miras bir tek kültürdür!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    attackatak bunu yazdı:

HolySeclorum bunu yazdı:
    Gevezelik etme dön postlarımı oku!

sinirlenme canım niye sinirleniyorsun? elbet bi gün insanların hakkındaki düşünceleri değişir demi? yerinde olsam o nicki kullanmazdım sfdgdfg

oyy yerim seni.gıdı gıdı.. Muah!

Yok ben senin boğazında kalırım..

Aklı beş karış havada dinci camianın hakkımda ne düşündüğü umrumdamı sanıyosunuz siz :)

Bak under abide neler yazmış gözünü iyi açta oku..

Her zamanki gibi yine boş gevezelik ediyosunuz...

komik insan seni ;) 

bak sen sen ol kimsenin kutsal değerlerine banane deme.diyorsanda bunu burda dile getirme.kavga çıkarmak için yazdığın ap açık ortaya çıkar böyle.bana yazarken bile "sunuz" lu konuşuyorsun çoğul kullanıyorsun.

herneyse ben sana nasihatımı dile getiriyimde..

dipnot: lütfen espiri yapma. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Arabistanda araplar bizim ejdad yadigari kaleleri camileri yikip yerine otel, yol vs yaparlarken niye bu kadar bagirmadik ?

ustelik adama burda ustun seref vs madalyasi verdik.

ben bir kulturun, bir tarihi eserin tahrif edilmesine yikilmasina kesinlikle karsiyim ama adam kendi elleriyle gel yik diyorsa burdan ne kadar sesini duyurabilirsin ki ? 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

Arabistanda araplar bizim ejdad yadigari kaleleri camileri yikip yerine otel, yol vs yaparlarken niye bu kadar bagirmadik ?

ustelik adama burda ustun seref vs madalyasi verdik.

ben bir kulturun, bir tarihi eserin tahrif edilmesine yikilmasina kesinlikle karsiyim ama adam kendi elleriyle gel yik diyorsa burdan ne kadar sesini duyurabilirsin ki ? 

arabistandaki kalemizin yerine otel yaptırılmasına karşı çıkmayan zihniyete sıçim...şimdi aklıma geldi yine üzüldüm...devasa bir kaleyken arabistanı tamamiyle görüyorken bir çırpıda yıktılar...

üzüldüm yine aklıma geldi :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı:
    HolySeclorum bunu yazdı:
    attackatak bunu yazdı:

HolySeclorum bunu yazdı:
    Gevezelik etme dön postlarımı oku!

sinirlenme canım niye sinirleniyorsun? elbet bi gün insanların hakkındaki düşünceleri değişir demi? yerinde olsam o nicki kullanmazdım sfdgdfg

oyy yerim seni.gıdı gıdı.. Muah!

Yok ben senin boğazında kalırım..

Aklı beş karış havada dinci camianın hakkımda ne düşündüğü umrumdamı sanıyosunuz siz :)

Bak under abide neler yazmış gözünü iyi açta oku..

Her zamanki gibi yine boş gevezelik ediyosunuz...

komik insan seni ;) 

bak sen sen ol kimsenin kutsal değerlerine banane deme.diyorsanda bunu burda dile getirme.kavga çıkarmak için yazdığın ap açık ortaya çıkar böyle.bana yazarken bile "sunuz" lu konuşuyorsun çoğul kullanıyorsun.

herneyse ben sana nasihatımı dile getiriyimde..

dipnot: lütfen espiri yapma. 

Kavga çıkarmak için söylemedim düşüncelerimi söylüyorum..

Boş polemik yapıyosun, adam ol sadece fikrini söyle..Sanki sana soracam ne yazayım diye nasihatlarına ihtiyacım yok :)

Bak camiini bombaladılar ne yapabildin...Hindu heykellerinin bombalanmasınada ses çıkardınmı böyle,hiç sanmıyorum..

Kaderi güçlü olan çizer,ister kitlesel olarak ister kültürel olarak...

Her Hakkım Saklıdır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek
    yine dış güçler müslüman ülkelerin en çok gaza geldiği olaylarla göz boyayıp, kışkırtmayı başarıyor.amaçları doğrultusunda kullandıkları stratejileri başarılı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Irak'ta olan biten hiçbişey beni ilgilendirmiyor, demokrasi budur işte, Iraklı vatan hainleri demokrasi istedi analarından bacılarından karılarından başka kimse demokrasiyi görmedi. Saddam zamanı kötüymüş yok şuymuş yok buymuş, Şimdi çok mu iyi Irak? Irak halkına acımıyorum bile, savaşta Irak'lı olanlar zaten öldü, vatanını sevenler ŞEHİD oldu zaten. ama demokrasi isteyenler jony'nin 25cm lik demokrasisinden aldı. Hakettiler, ölmeyi bile haketmez bunlar demokrasiyi hakederler. Afganistan savaşını hiçmi izlemedi bunlar? İzlediler ama demokrasiyi tatmak istediler demekki. o yüzden yıkılan camide olur kubbede olur insanlarda olur, arap değilmi işte, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demezmi. Hakettiler, hakettikleri gibide yaşarlar.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:

Kavga çıkarmak için söylemedim düşüncelerimi söylüyorum..

Boş polemik yapıyosun, adam ol sadece fikrini söyle..Sanki sana soracam ne yazayım diye nasihatlarına ihtiyacım yok :)

Bak camiini bombaladılar ne yapabildin...Hindu heykellerinin bombalanmasınada ses çıkardınmı böyle,hiç sanmıyorum..

Kaderi güçlü olan çizer,ister kitlesel olarak ister kültürel olarak...

bak benim camiim diil bizim camiimiz.milletin kutsal değerlerini hiçe sayarak bir caminin yıkılmasına bize ne diyemezsin.banane de ama bize ne deme.sana kızanlar o sözden dolayı kızdılar zaten.sen benim fikrimi gayet iyi biliyorsun.

adam ol inandığın şeylere dil uzat başkalarının inandıklarına diil..hem nasihata ihtiyacın var ki ediyoruz.sen bunları fikrini dile getirmek olarak algıla ben nasihat olarak algılayım ne fark eder? aynı şey..

yazacaklarına çeki düzen vermezsen ;

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

BiGGest bunu yazdı:

HolySeclorum bunu yazdı:
    Bize ne ki ?

mal bu bebe ya :) 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bunun gibi tepkilere hazırlık ol ;)

daha fazla yazmıcam.kimlerin gözünde nasıl bir etki yaratmışsın belli zaten.. sen takmıyordun dimi bizleri? lol.. 

Toplam Hit: 13794 Toplam Mesaj: 70