Serinleten - Klimalı Minderler
-
bilmeyenler için link veriyorum.
ramazan ayı, sıcaklar , oruc filanderken bi çözüm ararken buldum bu ürünü yorumlar baya iyi.
şimdi benim merak ettiğim bunun içindeki sıvı.
sipariş verdim 2 tane salı gelecek. şuan kendi izlenimim yok.
bunun içindeki sıvı madem ısı tutmuyor, hatta soğuğu koruyor. ısı ile temasta belli bir süre soğukluğunu koruyup, temas kesildiğinde soğuğu tekrar geliyormuş. ( kısaca üstüne oturunca götümüz ısıtıyor, kalkınca soğuyor )
bu sıvıyı ( yada jel tam bilmiyorum) ince serum hortumu gibi yada ona benzer şeylerle vantilatörlerin pervane arkasına filan "O" şeklinde sarılsa vantilatörün üflediği havaya serinlik katmaz mı ? hem ısı ile temasta olmadığındna soğukluğuda gitmemiş olur ?
-
Dahada iyisi bu sıvıyla kaplı bi yelek gömlek vs yapsak belli bir süreliğine giysek sonra çıkarsak soğuması için çıkarsak falan.
-
senin cüssede patlamaz ve sogutursa bende alam.
benim için ideal konu mankenisin kanka :v
-
Bağsuru ve kıçında sorunu olanlar varsa uzak dursun.
-
bu şey çok tehlikeli .
-
samaccc bunu yazdı
bu şey çok tehlikeli .
niye hocam ?
Kreyzi 120 kg taşıma kapasitesi varmış.
-
Hocam yorumunu yaz gelince bende alam.
-
bu alttan soguk soguk mıgdeyı bozar lan
-
http://www.r10.net/alisveris-bolumu/1072970-soguk-minder-satisimiz-basladi.html
7,90 6 adet aldım güzel gercekten serinletiyor ısınıyor 5 dk kaltında geri soguyor.
http://www.sanalpazar.com/Serinleten-Soguk-Minder-Hediyelidir__isp9195024
-
bende videolarımdan alcaktım, n11 de puanlar vardı ordan aldım iyi çıkarsa videolarımdan da alacam bi kaçtane.
beyler sadece üstüne oturmak olarak düşünmeyim ben sarılıp yatmayı planlıyorum :D
hatta çarşafın altına bunlardan sıralayabilirim :D
-
FOXXLY bunu yazdı
bende videolarımdan alcaktım, n11 de puanlar vardı ordan aldım iyi çıkarsa videolarımdan da alacam bi kaçtane.
beyler sadece üstüne oturmak olarak düşünmeyim ben sarılıp yatmayı planlıyorum :D
hatta çarşafın altına bunlardan sıralayabilirim :D
sarılmaya gelmiyor ağır biraz :D ama çok iyi serinletiyor doğru :D saatlerce soğutuyor 10dk kalk soğuyor :D
edit: dengesi çok iyi rahat rahat patlamaz
TheKorsans tarafından 13/Tem/14 23:36 tarihinde düzenlenmiştir