Serinleten - Klimalı Minderler
-
derin dondurucu gibi soğuk üfleyecek zanettme müdür.
sadece götü terletmeyecek kadar götten ısıyı emiyor o kadar.
pederde var. ama simit şeklinde. ilk oturduğunda serin biraz ama 10 dakika sonra yine aynı oluyor.
böyle sanki soğuk bir el götünü elliyor gibi tuhaf :D
uzun süre işe yaramıyor ama söylim.
-
MeTiN_7 bunu yazdı
bu alttan soguk soguk mıgdeyı bozar lan
bende ole sandım değilmiş
-
hocam bizim iişyerindeki müdür aldı bundan, 5 dakika oturduktan sonra çok fena soğuyor, yani motoru bozarsın bununla, kendisi aldı ama 3-5 gün sonra kaldırdı bi köşeye kullanamıyor şu an. içindeki sıvı değişik bişi, normalde soğuk değil ama üzerine baskı uygulayınca soğuyor fakat ayarı yok, kıçını donduran cinsten..
-
oha iyimiş şu yaz aylarında ii gider benim gibi oturduğu yerden her 30 dk da bir kalkıp soğuması için kıçını çalışan vatilatöre yaslayanları düşünüp yapmışlar resmen :)
-
ben işyerinde kullanıyorum 1 hafta oldu soğuk yeme durumu yok zaten dışarısı yanıyor aq
neyse bi kaç tane daha alıp yatak yapmayı planlıyorum zaten ben uyuyana kadar gider serinliği
-
120kg ise iyiymiş kanka. alayım bi alta bi sırta geberdik sıcaktan.
-
valla ben 2 tane aldım. orucken sıcaktan kollar bacaklar yanıyor. soğuk suyla yıkıyosun 10 dk sorna tekrar aynı.
aslında konunun amaci biraz bilimseldi :D
bunu vantilatörün arkasına koysak, soğuk hava üflermi acaba.
-
FOXXLY bunu yazdı
valla ben 2 tane aldım. orucken sıcaktan kollar bacaklar yanıyor. soğuk suyla yıkıyosun 10 dk sorna tekrar aynı.
aslında konunun amaci biraz bilimseldi :D
bunu vantilatörün arkasına koysak, soğuk hava üflermi acaba.
bunu vantilatörün arkasına koyarsak hava akışı azalır verimsiz olur yinede üzerine oturmak en mantıklısı bence :) , bende içindeki çıtçıta basınca ısınan torba var baya ısınıyo el yakıyo 25 30 dk falan sıcak kalıyo jel ısıtıcı diye aratınca çıkıyo
piiiranha9242 tarafından 14/Tem/14 01:56 tarihinde düzenlenmiştir -
zalimadam bunu yazdı
derin dondurucu gibi soğuk üfleyecek zanettme müdür.
sadece götü terletmeyecek kadar götten ısıyı emiyor o kadar.
pederde var. ama simit şeklinde. ilk oturduğunda serin biraz ama 10 dakika sonra yine aynı oluyor.
böyle sanki soğuk bir el götünü elliyor gibi tuhaf :D
uzun süre işe yaramıyor ama söylim.
en derin duyguların adamısın vesselam :D
-
hakkaten merak ettim şimdi .
denk gelirse bi otururum üstüne :D