Ses Dalgası Üzerinden Yayılan Malware
-
selam
ses dalgası üzerinden 20 mt ye kadar yayılabilen malware yapılmış ve her 20 mt yakınındaki pc ye kendini aktarabiliyormuş. böylelikle daha uzak mesafere ulaşabiliyor.
http://www.e-siber.com/guvenlik/ses-dalgalarini-kullanarak-yayilan-malware/
-
yok daha neler :D
-
biraz bilim kurgu gibi geldi ilk başta ama olabilitesi var.. henüz okumadım ama sanırm kaynak burası
-
ilk başta hasiktir çekiyor insan da geçmişte telefona düdük öttürerek yapılan beleş aramaları unutmayalım. şu an bile tuşlu telefonu açın, cep telefonunun tuş seslerini açın, cepten tuşlayarak o sesleri telefona dinletin yazdığınız numarayı arar. sistem nedir bilmiyorum fakat bu mümkünse o da mümkün olabilir.
-
unbalanced bunu yazdı
biraz bilim kurgu gibi geldi ilk başta ama olabilitesi var.. henüz okumadım ama sanırm kaynak burası
benim alıntı yaptıgım yer e-siber
çok faydalı bir site zaten site sahibide konularında uzman bir kişi.
zaman içerisinde zaten bu adamların planları beyin kontroli olacak bunun gibi ses veya başka bir sistemle beynimize girip yönetebilecekler
-
Popüler programlarda bir açık mevcutsa, osurduğunuzda yayılabilen malware bile yapılabilir
-
ayrıca sistem kapalı devre çalışan sistemlere bulaşabilmek iin ideaçğnkü her hangi bir network bağlantsına ihtiyaç duymuyor.
askeri karargahlar , nükleer santraller , elektrik sistemleri otomasyon sistemleri gibi
-
blackdeath bunu yazdı
zaman içerisinde zaten bu adamların planları beyin kontroli olacak bunun gibi ses veya başka bir sistemle beynimize girip yönetebilecekler
birgün çıkıp beyin kontrolünü yaptık derlerse ben bilicem ki bunu en az 50 muhtemelen 100 sene önce yapıyorlardı
-
DE5TROY3R bunu yazdı
Popüler programlarda bir açık mevcutsa, osurduğunuzda yayılabilen malware bile yapılabilir
ses sisteminden nasıl yaparsın bunun nasıl bir açığı olabilirki. veya bunun açığı nasıl olabilirki
-
sesi yazılıma dönüştürecek bi converter lazım
-
Tnrsk bunu yazdı
sesi yazılıma dönüştürecek bi converter lazım
onu o pc ye nasıl yukleyeceksın çok karmaşık geliyor çok ilginç bir sistem çünkü kapalı devre sistemde bile çalışıyor hani desenki internetten kendi indiriyor zaten internete bağlı olsa sese gerek kalmaz garip bi sistem