Ses Geliştirmek ?
-
Merhaba müritler.
Şimdi ben elektro klasik felan gitar çalıyorum anlayacağınız.
Fakat ses konusunda kendimi tam fail olarak görüyorum.
Çevremdekiler sesimin fevkalade olmadığını ama zamanla gelişeceğini söylüyorlar ama şarkı söylerken kendimi karga gibi hissediyorum :P
Şimdi sorum ise ben kendi sesimi nasıl daha güzel hale getirebilirim ? Nasıl daha güçlü ve güzel çıkmasını sağlarım.
Normalde hiç şarkı söylemiyordum. Sadece çalma eylemini yerine getiriyordum bir el atmak istedim :|
-
angelofhope bunu yazdı
Merhaba müritler.
Şimdi ben elektro klasik felan gitar çalıyorum anlayacağınız.
Fakat ses konusunda kendimi tam fail olarak görüyorum.
Çevremdekiler sesimin fevkalade olmadığını ama zamanla gelişeceğini söylüyorlar ama şarkı söylerken kendimi karga gibi hissediyorum :P
Şimdi sorum ise ben kendi sesimi nasıl daha güzel hale getirebilirim ? Nasıl daha güçlü ve güzel çıkmasını sağlarım.
Normalde hiç şarkı söylemiyordum. Sadece çalma eylemini yerine getiriyordum bir el atmak istedim :|
ılık ballı süt iç sesin açılır :D
-
Teleffuzları vs düzgün kullanabilmek için sesli bir şekilde kitap oku boş odada
-
sesi duymadan çok yapıcı cevap gelmez ama sesi güzelleştirmek pek mümkün değil bence. pratikle sahip olduğun sesin stilini öğrenerek daha iyi kullanabilirsin.
-
şan dersleri alabilirsin piano eşliğinde şarkılar çalışabilirsin
-
Ses eğitimi alabilirsin,sesini en iyi şekilde geliştirmek için çok şarkı söylemelisin.Şarkılara eşlik ederek başla,sesini o anki duyduğun ses tonuna uydurmaya çalış,biraz kulağına bağlı bir durum,kulağın iyiyse o tonu iyi algılayıp kendi sesini o tona çekebilirsin.Diyafram kullanmayı öğrenebilirsin,şarkı söylerken dik durmak vs önemlidir.Boğazının kurumasını önle,bunu çay kahve kola ile yapamazsın,kuruluğu önlemenin tek yolu su içmendir,ılık içmeni tavsiye ederim.Birazda özgüven sözkonusu,evde kendi kendine mükemmel söyleyebilen kişiler dışarıda başkalarına söylerken daha kötü söyleyebiliyorlar,bunun nedeni özgüven cesaret eksikliği falandır.Çok pratik yaparak aşılabilir.
-
ses geliştirme teknikleri var .. en iyi eğitmenlerden biri ise Melissa Cross'dur..net'te videolarına bir göz at.
-
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=ZDLMB2sLnhQ&feature=endscreen
-
trt, öğretmenevleri, semt veya büyükşehir belediyelerinin koro'ları oluyor. onlara katıl.
-
Triumph bunu yazdı
trt, öğretmenevleri, semt veya büyükşehir belediyelerinin koro'ları oluyor. onlara katıl.
bu aklıma bayaa yattı hocam.
ayrıca diğer tavsiye verenlerede teşekkür ederim.
-
angelofhope bunu yazdıTriumph bunu yazdı
bu aklıma bayaa yattı hocam.
ayrıca diğer tavsiye verenlerede teşekkür ederim.
halk eğitim merkezine bak