folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sevdiklerimize Güzel Davranmak

Sevdiklerimize Güzel Davranmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Scarlett bunu yazdı:
    -----------------------------

sahip olduklarımızın kıymetini anlamamız için onları kaybetmemiz mi gerekiyor?

yaw kaybetmek değil.Düşün diyorum kaybettiğinde zaten çok kötü oalcaksın birde en son bağırıp çağırdığını düşün.Sanıyorum bir ömür boyu affetmez insan kendini..Çok zor birşey yaw.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scarlett
    Scarlett's avatar
    Dişi
    zumsuk bunu yazdı:
    Scarlett bunu yazdı:

sahip olduklarımızın kıymetini anlamamız için onları kaybetmemiz mi gerekiyor?

yaw kaybetmek değil.Düşün diyorum kaybettiğinde zaten çok kötü oalcaksın birde en son bağırıp çağırdığını düşün.Sanıyorum bir ömür boyu affetmez insan kendini..Çok zor birşey yaw.

:)

bende aynı şeyden bahsediyorum zaten.bunları düşünebilmemize rağmen hep aynı hataları tekrar edip durmuyormuyuz?

Benim trajedim şu birkaç satırda: Sevebileceklerim dilsiz, dilimi konuşanlarla konuşacak lakırdım yok...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yerebakan
    yerebakan's avatar
    Erkek

Senin dediğin gibi olması iin insanların ya çok iyi düşünceli olması ya da ölümü iyi anlayıp kabullenmeleri gerekir.Ölümü kabullenmek biraz farklı bir şey ölümü bilmekten ona göre yaşamaktan farklı bir şeydir."Aha işte şimdi gidiyorum öbür tarafa" dediğin an ölümü hissetmişsindir.Devamında da o an ki kadar

yakın hissedebiliyorsan ölümü ve artık hiç bir şey umurunda değilse ölümü kabullenmişsin demektir.Artık o noktadan sonra herkese iyi davranır ona göre yaşarsın.Bir gün toprak olacağını bilerek. . . .

-_-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek

Guzel davranmak?

Babamla ilişkilerimi bitirdigim an bu sabah saat 09.30 sularındaydı içimde kendisne karsı ne ucak bir sevgi ne  ufak bir saygı kalmıstır..Gonul isterdiki boyle olmasın ama gosterdıgın kadar gormen lazım bence ben ondan yoksun oldum galiba :(

emin olun ellerimin zangır zangır titrediğini ve sadece sinirden hırstan saatlerce ağladım..

Ne kadar atadır desenizde bana karsı sahip oldugu minmum sevgiden bile şüphe etmeye basladım....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

aralık ayında universite için 5 yıllıgına bulgaristana gidiyorum tek korkum bana bi tür bi haberin gelmesi  elbet bir gün gerceklesicek ama henuz kaldıramam boyle birşeyi

daha beni buyaşa getirmelerinin bana karşı gosterdikleri sonsuz sevgilerinin karsılıgını veremedim yeri geldi agır laflar ettim yeri geldi kalplerini kırdım  cok şey borcluyum aileme

Allah ailemize ve sevdiklerimize uzun ömürler versin

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek

buldum galiba hoca bumu ;

http://www.youtube.com/watch?v=B48r6cS0wzo

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

off zumsuk off derin girdin valla akşam akşam..sevdiklerimizin kıymetini bilmek lazım..bir anlık sinir insana neler yaptırıyo karşındakini kırıyosun..bunları yapmayalım demesi kolay ama insanız bizde işte..bende haklı olduğum bir konuda bile olsa sevdiğim birine bağırınca sonradan çok üzülüyorum,vicdan azabı çok kötü birşey...insanın kendi kendini yemesi...hele onların yok olduklarını düşünmek...

bu arada can dündarın şu yazısı olabilir senin dediğin :  http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=73380 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Posmort3m bunu yazdı:

Guzel davranmak?

Babamla ilişkilerimi bitirdigim an bu sabah saat 09.30 sularındaydı içimde kendisne karsı ne ucak bir sevgi ne  ufak bir saygı kalmıstır..Gonul isterdiki boyle olmasın ama gosterdıgın kadar gormen lazım bence ben ondan yoksun oldum galiba :(

emin olun ellerimin zangır zangır titrediğini ve sadece sinirden hırstan saatlerce ağladım..

Ne kadar atadır desenizde bana karsı sahip oldugu minmum sevgiden bile şüphe etmeye basladım....

bitti demkle herşey bitmez.

adamı kan çeker .

yeri gelir o şüphe ettiğin minimum sevgiye hasret kalırsın.

bunları benim, onun ,bunun ,şunun anlatmasıyla anlamazsın. nasihat gelir sana ki hala nasihatlerden nefret ediyorum.

hadi len dersin.

babamın şöyle bir sözüne denk gelmiştim gizlice dinlemiştim " alışmasın fazla bağlanmasın ölüp gideceğim birgün"

işte ozaman anladımki bazı insanlar sevgilerini dışa vuramazlar.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagdas
    cagdas's avatar
    Erkek

şu kısacık hayatta kimseyi kırmamak gerek ama işte insanız hepimiz...

böyle annem babam ölmüş haberi gelmiş bunları düşünmek bile çok koyuyor ama hayatta bi düsturum vardır:

pişman olacağın şeyi ve asla yapma yaptığın şeyden pişman olma bi yanlış yapmadan önce bu laf aklıma gelir eğer genede yapıyosamartık pişmanlık fayda etmeyeceğindenpişman olmam olsamda benden başka kimse bilmez...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ebter bunu yazdı:

buldum galiba hoca bumu ;

http://www.youtube.com/watch?v=B48r6cS0wzo

evet hoca o..Adam ciddi anlamda hüzünleniyor yaw.. 

Toplam Hit: 3325 Toplam Mesaj: 23