Sevval Sam Konseri İçin Odtu Kimligi
-
Merhabalar 9 mayistaki sevvalsam konserine katılmak istiyorum. kimlik ayarlayabilecek arkadaslara yemek vs. İsmarlarim yada ne isterlerse
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------
Merhabalar 9 mayistaki sevvalsam konserine katılmak istiyorum. kimlik ayarlayabilecek arkadaslara yemek vs. İsmarlarim yada ne isterlerse
-----------------------------ultralover ve izzmarit ve drunkpilot ve biri daha vardı tam hatırlamıyorum. Ben o saatte okulda olamam ama onlar olabilir sanırım yurtta flnlarsa pm atarsın
-
Konser oncesi alırım kimliği isim bitince aynı gün geri getiririm.
-
kocaeliye gelebilrisen burayada geliyo dışarıdanda girebiliyosun tarihi unuttum şimdi ;).
-
Ankaradakine gidemezsek kalacak yer ayarla o zaman:))
-
hocam nette vardır odtü kimliği örnekleri illa ki , bi tanesinin orjinal boyutta çıktısını al, cüzdanın o kimlik koyma yerine koy, girerken zaten durma hiç yürümeye devam ederekten aç cüzdanını göster kimliğini gir.. geçen seneden bu yana bi değişiklik var mı bilmiyorum güvenlikte ama 2006 dan geçen seneye kadar böyle girdik gayet. ama 1 senedir gitmiyorum hiö
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------hocam nette vardır odtü kimliği örnekleri illa ki , bi tanesinin orjinal boyutta çıktısını al, cüzdanın o kimlik koyma yerine koy, girerken zaten durma hiç yürümeye devam ederekten aç cüzdanını göster kimliğini gir.. geçen seneden bu yana bi değişiklik var mı bilmiyorum güvenlikte ama 2006 dan geçen seneye kadar böyle girdik gayet. ama 1 senedir gitmiyorum hiö
-----------------------------mantıklı bir çözüm. ankarada olurmuyum o zamanlar bilmiyorum. söz vermek de istemiyorum. ama arkadaşın düşüncesiyle gayet rahat girebilirsin. kimse fotoğrafa falan bakmıyor. ehliyet büyüklüğündeki bir kağıda çıktı alırsan sıkıntı olmaz.
-
harddeath0070 bunu yazdı:
-----------------------------kocaeliye gelebilrisen burayada geliyo dışarıdanda girebiliyosun tarihi unuttum şimdi ;).
-----------------------------nasıl giriliyor hocam yaw. yanlışın var ?
-
ne zaman geliyo acaba bende kocaeli uni. deym
-
21 Mayıs Pazartesi
Şevval Sam
22 Mayıs Salı
Gripin / Dj Murat Uyar
23 Mayıs Çarşamba
Ozan Doğulu / Dumangeçen sene girildi diye biliyorum...
-
İyimiş konser zamanı mutlaka gitmek lazım :)