folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sezer, Giderken 2 Makam Aracı Götürdü

Sezer, Giderken 2 Makam Aracı Götürdü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    Hocam haber doğru eyvallah ta anlatımı yanlış.  Haber sanki Sezer in o iki arabayı kaçırmış gibi. Ancak zaten o korumaları da arabayı da devlet kendisi veriyor. Şimdiye kadar hep öyle oldu bu yeni değil zaten. Süleyman demirel de şuan devletin verdiği korumalarla dolaşmıyor mu devletin verdiği makam aracıyla dolaşmıyor mu..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaZaR
    YaZaR's avatar
    Erkek

onlar Ahmet  sezer i opup baslarının ustune koysunlar ... 

küçükken çikolata için agladım ... büyüdüm senin için aglıyorum .....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

size tayyipcik gibi cumhurbaskani sart o zaman cok severdiniz

adam basbakanken 17 sulalesi zengin oldu, kimsenin gordugu yok.

:)

hayranoldumnissan hanimefendinin de 30 trilyoncuk tadilat isi acaba kimlere verilecek merak ediyorum. 

Ve sözün bittiği yer, Yarıldım mk :D

Selametle (f)  :D

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    Kendisine kaç milyar alırken 5.5 oran yapan sayın Cumhurureisim, 500 ytl alan emekliye de memura da aynı zammı yapıyor, ayakta alkışlıyorum bu hükümeti de katkısı olanları da... :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    Şu Denizi De yanında Göturseydi Eşantiyon olarak..en azından giderken...

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek

BEN BU BASININ ABDULLAH GÜL'ÜN RTE'NİN SÜLALESİNİ......

Son olarakta satılmış basının a.q.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

bay veto... veto ettiği yasalardan dolayı demokrasi sürecini sekteye uğrattığnı düşünüyorum... (cevp verene karşılık yok hiç

beklemeyin müridler :D)

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    Ahmet Necdet Sezer gibi bi adamı mumla arıyacaksınız.en azından adam akpnın yuzsuz bı sekılde dırettıgı kararları kac kere veto ettı sımdı ne olucak ızleyelım ve gorelım...

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:

bay veto... veto ettiği yasalardan dolayı demokrasi sürecini sekteye uğrattığnı düşünüyorum... (cevp verene karşılık yok hiç

beklemeyin müridler :D)

Bu da yeni çıktı.. mesaj yazıp "beklemeyin müridler yok cevap yok" olayı..

Milletin de içine oturdu senin karşılık vermeyeceğin, bak cevap bile yazmıyorlar sana :) hay allah ya..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek

kötülemek gibi olmasın ama A.N.Sezer prayı hazineye bıraktıda  millete faydasımı oldu Ecevite anayasayı fırlattığında çıkan krizde siz türkiyede değilmiydiniz milletin anası ağladı o zaman,enteresan bir savunma taktiğine geçmişsiniz adama araba personel alma hakkı verilmişse alacak gidecek bu kadar basit banada 15 milyar maaş versinler bende gazetemi o makamda kendi cebimden alırdım :) bunlar boş iş ;tadilat dekorasyon mekorasyonda yapılıyosa herhalde gül ve eşi onları sırtlayıp götürecek değil ya oda iki araba alacak 10 15 tane eleman sonra gelicez burda yazıcaz gül arabayı aldı şöle etti böle etti boşa kürek sallamaktır bizim yaptığımız

ZİNAR KERE ZİNAR
Toplam Hit: 5829 Toplam Mesaj: 43