SGK Nın Sistemini Yazanların Aklından Zoru Mu Var?
-
Bu nedir şimdi öğrenci belgesi mi vermek zorundayız sgk'ya 3 yıldır hastaneye uğramadım hiç.
Ödemeler Abone No Abone Adı Abone Soyadı Fatura No Tutar Öde xxxxxxx UM***** ŞE***** xxxxxx 1695,87 Öde flassy tarafından 06/Şub/13 16:49 tarihinde düzenlenmiştir
-
@zumsuk ve @flassy hocam o gördüğünüz rakamlar SGK ya olan borcunuzu TL cinsi bedeli. Yani yarrağı yediğinizi söylüor SGK.
-
zumsuk bunu yazdıimlegend bunu yazdıProtesto bunu yazdı
o değilde :| sistemde sorgulama yaptığımda "kişi kaydı bulunamadı" diyor.
borç bulunamadığında veya gss kapsamında olmadığındamı bu uyarıyı veriyor acaba ?
üniversiteye hazırlandığımdan ve sgk dan herhangibi bir bildirim gelmediğinden hiç bulaşmayayım diyorum üni ye gidene kadar ama
bir yandanda borçlanıyorsam diye korkmuyor değilim :| varmıdır bilgisi olan?
https://sgk.ziraatbank.com.tr/
adresine giriyorsun sorguluyorsun
8 TL Faiz binmiş 478 kağıt olmuş. Allah büyük bir gün öderiz be...
hocam bu nedir ne değildir ? gss neyse ona baktım "1695,87" yazıyor. 10 günlük bir sigortam vardı, onun dışında öğrenciyim. NEdir durum ? Ne oluyor yani ?
Bende bilmiyorum ki adamlara her dönem öğrenci belgesi verdim. Hatta yazın 9 eylüle kadar geçerli dedi sgk daki vatandaş. Ayin 28inde de sigortalı işe başladım aradaki 20 günlük sigorta bu kadar etmemesi lazım. Bir ara sgk ya gideyim ogreneyim.
-
DrKill bunu yazdı
@zumsuk ve @flassy hocam o gördüğünüz rakamlar SGK ya olan borcunuzu TL cinsi bedeli. Yani yarrağı yediğinizi söylüor SGK.
İtiraz için nereye gidiyoruz abi bende de 1025 çıktı amq
-
Allahtan zamanında gidipte gelir testi yaptırdım.
Devlet adamı nerden sikiceğini şaşırdı heryerden bişey çıkarıyolar
yakında aldığımız nefesten bile vergi alıcaklar a.g
-
Ben de yüksek lisans öğrencisiyim, ben de ödüyorum. Benim bildiğim kadarıyla 25 yaşını doldurduktan sonra öğrenci olsanız dahi GSS primi ödemesine dahil oluyorsunuz :P
-
DrKill bunu yazdı
abicim ben okuyorum sigortayla falan alakam yok.
Zamanında 10 günlüğüne bizim dükkan üzerinden sigorta yaptırmışları. Ondan sonra hep okula gittim zaten. Ne borcu, ne belgesi bu ?
-
bendede 850 diyor ödemezsek ne oluyor ne zamana kadar ödemek gerekiyor ?
bide ödeme için komisyon alıyormuş nasıl iş bu :/
< id="TxtOdenecekTutar_I" class="dxeEditArea" style="font-family: Tahoma; font-size: 9pt; border: 0px solid #a0a0a0; width: 76px; height: 15px; padding-top: 0px; padding-bottom: 0px;" ="text" name="TxtOdenecekTutar" value="838,79" /> -
Cidden ödemessek ne oluyor ? Sikerim borcunu gelip alabiliyolarsa alsınlar vermiyorum amk
-
Sserkan bunu yazdı
Cidden ödemessek ne oluyor ? Sikerim borcunu gelip alabiliyolarsa alsınlar vermiyorum amk
devlet sike sike alır da ; ancak haksız birşey varsa hepmiz toplanıp , dava açmak gerek.
ŞErefsiz piçler ; ben çalışmadan etmeden bana sağlık borcu çıkartmışlar. Okuyorum, annemin üzerinden bana yapıyorlar. E annem benim için zaten ödüyor. ÖZel sağlık sigortasıda var. Biz saglık sigortası için baş vurmadık ???
bune amk ??? Devlet milleti için değil, milletini sikmek için var.
Onca özelleştirme, onca yolsuzluk yetmedi ; otobanlardan sonra sınırdaki TSK 'ya ait yerleri özelleştirmeyi bile konuşuyorlar. Oda yetmedi millete GSS ile geçirmeye çalışıyorlar.
Ya bsg. Şunun ardı nedir bir araştıralım. Muhtemelen haksız şekilde iş yapıyorlar.