Shockman Yeniden Aranızda....
-
Bir daha böyle şeylere tenezzül edecek misin ?
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
-----------------------------geçmiş olsun hocam, mahsuru yoksa ayrıntıları duymak isteriz...
-----------------------------36.5 Kilogram Esrar Maddesinin Taşımasında Aktif Rol Oynadım. Üstelik Hatır için. :) Vallahi Doğrusu bu. Ama Hakim Amcaya Anlatamazsın derdini. Uyuşturucu ile işim felan olmaz. Ayağımız Kaydı bir kere işte Bursa H Tipi Kapalı Ceza Evinde 33 Ay YAttım. Ardından Gemlik Açık Ceza Evine Çıktım Bir Ay Orada Kaldıktan sonra Yasa Çıktı Saldılar bizi.
-----------------------------geldin demi d.bakıra burdasın şimdi
-
geçmiş olsun hocam allah düşürmesin
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Bir daha böyle şeylere tenezzül edecek misin ?
-----------------------------Edermiyim... Tövbeler Olsun. Zaten Kuş Adasında Dükkan açtım Bilgisayar Dükkanı. Oraya yerleşiyorum Ailecek.
Kreyzi Kardeşim Evet Şu An Diyarbakırdayım..
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 11:15'da ShockMan tarafından düzenlendi. -
geçmiş olsun abi hayırlısı olsun
-
Geçmiş olsun kardeşim Allah bir daha emsali hatayı yaptırmayı nasip etmesin
inşaAllah geride çol çocuk filan bırakmamıştın
şimdiki düşüncen nedir iş,güç
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 11:15'da aliyk tarafından düzenlendi. -
Hocam geçmiş olsun nasıl bir ortamı var bilmiyorum ama kötüdür....
-
gecmis olsun hocam.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Bir daha böyle şeylere tenezzül edecek misin ?
-----------------------------Edermiyim... Tövbeler Olsun. Zaten Kuş Adasında Dükkan açtım Bilgisayar Dükkanı. Oraya yerleşiyorum Ailecek.
Kreyzi Kardeşim Evet Şu An Diyarbakırdayım..
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 11:15'da ShockMan tarafından düzenlendi.
-----------------------------
He böyle pişman olmasaydın sevinmeyecektim çıktığına içerden, şimdi sevindim ama, yaşanan olayada üzüldüm bilerek yapıp yatsan gam yemezsin ama böyle bir durum olunca insandan çok şey alır götürür, ama yinede hatır içinde olsa yaptığın bir şey var ortada oda es geçilemez.
Hadi bakalım yeni hayatında mutluluklar huzurlar helal kazanç ve uyanıklılık diliyorum. -
gecmis olsun hocam.