Shockman Yeniden Aranızda....
-
geçmiş olsun hoşgeldin tekrardan aramıza shockman
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Bir daha böyle şeylere tenezzül edecek misin ?
-----------------------------Edermiyim... Tövbeler Olsun. Zaten Kuş Adasında Dükkan açtım Bilgisayar Dükkanı. Oraya yerleşiyorum Ailecek.
Kreyzi Kardeşim Evet Şu An Diyarbakırdayım..
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 11:15'da ShockMan tarafından düzenlendi.
-----------------------------Hayırlı olsun.Allah utandırmasın.
Notebook tamir & yedek parça konusunda yardımcı olabilirim
-----------------------------adamın dibi ya :)
tbt ruhu böyledir işte.
hocam, her ne kadarda sıkıntıda da olsak parça vs gibi temin etmek istediğin ürünlerde pm'den ulaşabilirsin :)
geçmiş olsun, ailemde gardiyan olduğu için bilirim cezaevi ortamını.
hayat yeniden başlıyor, sevdiklerinden hiç bir zaman ayrılmaman dileği ile.
-
Geçmiş olsun gene iyi hocam bir kaç akrabam var bitanesi 7-8 yıl yattı çıkdı verem felan kapmıştı deri kemik olmuş :D kafayı kırıp çıkmıştı
birtaneside geçen yıl 15 yıl aldı bakalım ne olacak
öyle kafana göre gidip ziyaret edemessin :D kan bağın olacak yakın akrabalar gidebiliyor problem olmadan arkadaş vs içinde özel izin gerektiriyordu
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 15:47'da Peroksit tarafından düzenlendi. -
abisi gecmis olsun sevdiklerinle hasret giderip etrafa biraz bakindiktan sonra icerisinin aslinda disardan ne kadar guvenli ve rahat oldugunu gorup geri donmek isteyebilirsin de .gene de gecmis olsun.
-
bir musibet bin nasihatten iyidir derler hocam, geçmiş olsun. Seni tekrar aramızda görmek gerçekten güzel. Hoş geldin.
-
geçmiş olsun hocam. allah tekrar yaşatmasın..
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Geçmiş olsun gene iyi hocam bir kaç akrabam var bitanesi 7-8 yıl yattı çıkdı verem felan kapmıştı deri kemik olmuş :D kafayı kırıp çıkmıştı
birtaneside geçen yıl 15 yıl aldı bakalım ne olacak
öyle kafana göre gidip ziyaret edemessin :D kan bağın olacak yakın akrabalar gidebiliyor problem olmadan arkadaş vs içinde özel izin gerektiriyordu
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 15:47'da Peroksit tarafından düzenlendi.
-----------------------------bunu bilmiyordum işte :| hiç c.evinde kimseyi ziyarete gitmedim daha önce :W
-
Vaaaay.
Beyaz sakalli profil resmi olan abi. Hocam cok sevindim yeniden donmene. Cok gecmis olsun. Yorumlarini ozledim sahsen :)
-
gecmiş olsun hocam
-
hoş geldin hocam
yanlız hatır için 36.5 kg esrar taşımakta pek akıllı işi değil gibi