folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sıcağa Çözüm Arıyorum

Sıcağa Çözüm Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Yanıyorum amk. Kilo almanın en sikko sonucunu yaşıyorum; eskiden 40 dereceye kadar hava sıcaklığı skimde olmazdı 98 de kiloyu fiksledim, anormal bir sıcak basması hissiyle yaşıyorum, işin bok kısmı terleyemiyorumda. Sabah duş alıp çıksamda yanıyorum, gündüz sıcaktan gece nemden uyuyamıyorum, çalışamıyorum arabaya klima için binmeye başladım :| paso uykuyla uykusuzluk arasındayım. Sıcaktan nasıl korunuyorsunuz iş, uyku, duş, yemek düzenini nasıl sağlıyorsunuz anlatın. Güzel fikirler çıkarsa saniyesinde uygulayacam.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

Yanıyorum amk. Kilo almanın en sikko sonucunu yaşıyorum; eskiden 40 dereceye kadar hava sıcaklığı skimde olmazdı 98 de kiloyu fiksledim, anormal bir sıcak basması hissiyle yaşıyorum, işin bok kısmı terleyemiyorumda. Sabah duş alıp çıksamda yanıyorum, gündüz sıcaktan gece nemden uyuyamıyorum, çalışamıyorum arabaya klima için binmeye başladım :| paso uykuyla uykusuzluk arasındayım. Sıcaktan nasıl korunuyorsunuz iş, uyku, duş, yemek düzenini nasıl sağlıyorsunuz anlatın. Güzel fikirler çıkarsa saniyesinde uygulayacam.

haci takma kafana, sallama, yokmus gibi farzet. kendiligine geciyo. yoksa bir sure sonra cildirirsin... 

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

haci takma kafana, sallama, yokmus gibi farzet. kendiligine geciyo. yoksa bir sure sonra cildirirsin... 

çıldırmasam bunları yazarmıyım, yeminle dal daşak oturuyorum evde sokağa donsuz çıkacam yakında.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

hocam süper bir çözüm buldum bende ise yarıyor otobüs kullansamda eve gelemk için bi 10-15 dk yürümek gerekiyor o yolu çok çok hızlı yürüyorum 5-6 dk ya indiyorum sıcak balıtacak gibi oluyor hemen duşa giriyorum sıcak suyla sorna geçiyor bende sende dene belki işe yarar

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

hacı şimdi 5 dk da bir kolonyayı vucuduna sürüp üflemek suretiyle yanına da buz gibi uludağ limonota alıp işe başlıyorsun pc nin oldugu ortam da bulunma cok gerekli deilse acayip ısıtıyor meret. bide sıcak suyla duş al hissettirmez sıcağı.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

bende sıcaktan bunalmış durumdayım eve vantilatör alayım diyorum hani bir de bu soğuk hava buharı üfleyenler var onlardan kullanan var mı? verilen paraya değer mi? normal vantilatöre kıyasla bir farkı var mı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Istanbul falansa gene iyi. Adana çok fena çooook ! Geberiyoruz resmen !

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

o kadar sıcak ki 31 bile çekemiyoruz amk!

Allah Türktür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

soguk seyelr ic deyecem her yaz fix hasta olmamin sebebi buydu :) artik icmiyorum. haci kibrista 50 dereceye ulasti resmen yaw :S bugun 48 dereceyi gordum. paso buz gibi su iciyodum 1 haftada abdemcikleri pert ediyodum. simdi pek sallamiyorum. ancak terleyince biraz canım sıkılıyor onun disinda alistim gibi. 

Shaban Interactive Pro.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bir Adanalı olarak, sıcağa en iyi çözüm. Küfür !

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

hava esmediği için vantilatör, klima gibi şeylerle serinliyoruz. :) bi de soğuk içecekler falan.

http://www.ufomarketim.com/UrunDetay.aspx?UrunID=77  bunu al hocam :F

ne diyon?
Toplam Hit: 5116 Toplam Mesaj: 55