Sıcağa Çözüm Arıyorum
-
takılsam :) kızma .............
en güzeli bence intihar et diğer tarafta her şey güzel diyorlar,
Her şey beleş
Ne kahrını çekiyorsun bu sıcağın
Denize nazır bir ev bahçe dolu huri üzüm bahçeleri
İş yok güç yok
Hani sırat köprüsünü de geçmişsin
Ne düşüncen dimi
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Bir Adanalı olarak, sıcağa en iyi çözüm. Küfür !
-----------------------------
O halde ben böyle işin amk. arkadaş akşama kadar sövüyorum yine sıcak yine sıcak gündüz gece çalışırım diyorum gece gündüz çalışırım diyorum bir skim olmuyor bir insan evladı günde 3 kere yıkanır mı :| yemeği 2 öğüne düşürdüm 4 litre su 2 litre meşrubat yok aga yok yine sıcak yine sıcak, hele trafikte kaldın mı hepten köke oturdun, klima açıyorum benzin uçuyor, aracın üstünü açıyorum güneş çarpıyor camları açıp gazı köklüyorum bu sefer çarpıyor dayak yemiş gibi halsizleşiyorum, buna bir çözüm bulmak lazım yav :| yokmu şöyle vücut ısısını 8-10 derece düşüren bir şey -
Çözüm Daikin.Reklam bi yana Antalya da klima kışın ne ise yazın da o kadar gereklidir.klimasız ortamda çaresiz gibisindir.
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------hava esmediği için vantilatör, klima gibi şeylerle serinliyoruz. :) bi de soğuk içecekler falan.
http://www.ufomarketim.com/UrunDetay.aspx?UrunID=77 bunu al hocam :F
işe yarıyormu bu :| ucuz da değil neredeyse klima parası, param yok klimada alamıyorum. biraz daha söveyim birazdan halsiz düşer bir kaç saat uyurum. -
:D adam 31 bile çekemiyomuş :D
knka sakin ol..nerdesin şimdi..havada en ufak rüzgar varsa karşı karşıya duran kapı pencereleri aç..
ben şimdi rusyadayım :D russian girls , votka ve buz gibi hava :D
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------hava esmediği için vantilatör, klima gibi şeylerle serinliyoruz. :) bi de soğuk içecekler falan.
http://www.ufomarketim.com/UrunDetay.aspx?UrunID=77 bunu al hocam :F
işe yarıyormu bu :| ucuz da değil neredeyse klima parası, param yok klimada alamıyorum. biraz daha söveyim birazdan halsiz düşer bir kaç saat uyurum.
Bulunduğun ortamda seni serinletecek kadar işe yarar. :) İnternetten almana gerek yok gidip deneyerek görerek alabilirsin. -
malesef öyle bi çözüm yok
-
aldım dün, gelmesini bekliyorum. memlun kalırsam yazarım.
-
Klima taksidine gir en rahatı. Bizim ofiste vardı dev gibi birşey 40 derece sıcakta 15 derecede oturuyorduk mis gibi
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------aldım dün, gelmesini bekliyorum. memlun kalırsam yazarım.
Edit:// Laptop içinmiş. Farklı bir şey alacağım ben.
Hocam sen bence klima al.
Daikin FTYN35GX al rahat et.KDV Dahil:1,896.26 TL| 12 x 158.02 TL taksitle