Şiddetsiz Oyun Varmı Bildiğiniz?
-
Daya Manhunt, GTA falan mis gibi. Holy haklı beyler.
-
postal 2 :D
-
HolyOne bunu yazdı
Şiddetsiz oyunmu olur hocam tetris mi oynatacan çocuğa, Postal 2 kur da çocukluğunu yaşasın doğru duzgun
https://www.google.com.tr/search?q=postal+2&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-beta&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&authuser=0&biw=1115&bih=578
yorumları görmeden yazdım şeyhle aynı düşünmüşüz :D :D
-
Mortal Kombat 9 Komplete Edition çıktı dün pc'ye. Aldım ben direk. Başka alan varsa kapışak steam'den.
krypt tarafından 04/Tem/13 12:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam bırak şiddetini sanal ortamda gösterip hevesini alsın. Gerçek hayatta ona buna saldrımasındasa gta da yayaları falan ezsin.
Hatta sana önereceğim oyunlar.
gta serisi
saints row the third
call of duty serisi
postal 1-2
streeth fighter x tekken
mortal kombat
Biz bu oyunlarla büyüdük herhangi bir şiddet sorunumuz da yok. Şimdilerde yok pg-13 müş bilmemneymiş çocukları sınırlıyorlar. Çocuklar bakıyor akranları gta oynuyor call of duty de headshot atıyor, kendisi çiçekli böcekli oyunlar oynuyor. Tabii bunun sonucunda çocuk o duyduğu ve gördüğü şeyleri pc başında uygulayamadığından gidiyor arkadaşlarına, ailesine, genel olarak çevresine uyguluyor.
-
transformice :D
-
miniclip :D
-
Fez falan açın çocuğa.Indie oyun bulmaca tarzı birşey.Güzel bayağı.
-
dyrnade bunu yazdı
Indie oyunlar veya portal tarzı oyunlar olur herhalde :)
PORTAL 2
Abi kur direk çocuk uğraşsın çok mantık gerektiren bi oyun.
diğer arkadaşlar hiperaktivitenin ciddi bir şey olduğunun farkında değiller
-
HolyOne bunu yazdı
Şiddetsiz oyunmu olur hocam tetris mi oynatacan çocuğa, Postal 2 kur da çocukluğunu yaşasın doğru duzgun
https://www.google.com.tr/search?q=postal+2&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-beta&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&authuser=0&biw=1115&bih=578
rokete kedi koyup fırlatma, makas fırlatma, fermuar açıp sıçma :)), kürek ile kafa uçurma vs.. her hafta başında babasının mezarına işeme görevi bile vardı..
3 defa bitirdim... oyunun 3.üsünü torentten indiriyom.. oleyyy yaşasın sado-psikopatizm !!!