folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Sıfır Pc Yi Açamamak

Sıfır Pc Yi Açamamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gn_Star
    Gn_Star's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

Bütün foruma dert oldu hocam bir an önce çözsende rahatlasak 

Keşke çözebilsem de asıl ben rahatlasam hocam ya oturup ağlayacam az kaldı

Değişim, başarısızlığı gidermenin ilk adımı. Başarıya her yolla ulaşabiliriz ama girişi tektir o da değişim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Как подключить кнопку включения к материнской плате - Flm-Krym.ru

Bu kabloları doğru bağladığından emin misin, + PW - (Resim temsili)  kabloları doğru taktığından emin ol ve eğer power tuşunda sıkıntı olduğunu düşünüyorsan bir tornavida ile iki bacağı bir ucuna aynı anda dokundur, başkasına dokunmasın sadece power bacaklarına dokundurmayı dene.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gn_Star
    Gn_Star's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

anakart ın ryzen desteğine baktın mı?  3000 serisini destekliyordur ama bios update gerekiyor olabilir bir ihtimal.

gece geldim hala durum aynı. 1. veya 2.nesil ryzen bulup dene hocam bi önce.

Sabah direk asusu aradım ve anakartın 5. Nesil işlemci işlemci desteklediğini ve bios güncellemesine gerek olmadığını söyledi, iade veya değişim yapmam gerektiğini falan söyledi

Değişim, başarısızlığı gidermenin ilk adımı. Başarıya her yolla ulaşabiliriz ama girişi tektir o da değişim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

Bu kabloları doğru bağladığından emin misin, + PW - (Resim temsili)  kabloları doğru taktığından emin ol ve eğer power tuşunda sıkıntı olduğunu düşünüyorsan bir tornavida ile iki bacağı bir ucuna aynı anda dokundur, başkasına dokunmasın sadece power bacaklarına dokundurmayı dene.

Ben de aynı şeyi diyecektim ama götürdüğü bilgisayarcı muhtemelen denemiştir. 14 günü geçti mi kargo teslim edileli?

Acil iade kaydı oluştur paketle geri yolla :) 

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    x-files bunu yazdı

Ben de aynı şeyi diyecektim ama götürdüğü bilgisayarcı muhtemelen denemiştir. 14 günü geçti mi kargo teslim edileli?

güzelce tozunu felan al. vidalarını çıkardığın poşeti yırtmışsındır onu bir yerde güzelce sıcak baskı ile yapıştır aynı boyutta plastik ile. iadeni aç kutuyu gönder. sorurlarsa parça uyumsuzluğu yaz geç. içime dert oldu benim

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    noname bunu yazdı
    x-files bunu yazdı

güzelce tozunu felan al. vidalarını çıkardığın poşeti yırtmışsındır onu bir yerde güzelce sıcak baskı ile yapıştır aynı boyutta plastik ile. iadeni aç kutuyu gönder. sorurlarsa parça uyumsuzluğu yaz geç. içime dert oldu benim

Çalışmayan parça için uğraştırmazlar poşetine kadar. Çalışmadığını görünce zaten yenisini yollarlar.

@Gn_Star Sen değişim iste hocam fiyat uygun geldiyse uğraşma başka kart almayla falan. Değişim olursa daha hızlı olur zaten.

İmzalamazsam ne olcak?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gn_Star
    Gn_Star's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    noname bunu yazdı
    x-files bunu yazdı

Çalışmayan parça için uğraştırmazlar poşetine kadar. Çalışmadığını görünce zaten yenisini yollarlar.

@Gn_Star Sen değişim iste hocam fiyat uygun geldiyse uğraşma başka kart almayla falan. Değişim olursa daha hızlı olur zaten.

Aynen üstad ben değişim isticem zaten bütün herşeyini koydum kutusuna poşeti falan sağlamdı neyseki olduğu gibi ateşledim geldiği gibi geri gitti :P umarım benim açımdan olumlu sonuçlanır da bir an önce kurtuluruz bu illetten :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Du bakali n'olcek?...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Gn_Star bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

anakart ın ryzen desteğine baktın mı?  3000 serisini destekliyordur ama bios update gerekiyor olabilir bir ihtimal.

gece geldim hala durum aynı. 1. veya 2.nesil ryzen bulup dene hocam bi önce.

Sabah direk asusu aradım ve anakartın 5. Nesil işlemci işlemci desteklediğini ve bios güncellemesine gerek olmadığını söyledi, iade veya değişim yapmam gerektiğini falan söyledi

Elektronik ürün bozuk denk gelmiş olabilir tabi. En temizi sen kartı iade et, parçaları dağıt, 3600'ü bana sat, doğayı koru, ayıyı öp..  :) :)

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gn_Star
    Gn_Star's avatar
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı

Du bakali n'olcek?...

tamamdır hocalar çözüldü işim geri yolladım itopyaya kabul edilmedi falan diye mail atmıslar ama ürünü tekrar gönderdiklerinde bi sorun oluşmadı sistemi kurdum ve gayet de memnunum yardımcı olan, olmaya çalışan herkese cok cok tesekkur ederım <3 @selo-g sen hariç len düdük :)

Gn_Star tarafından 17/Tem/20 12:46 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 6577 Toplam Mesaj: 54
montaj sistem kurma pc kurulum