Sıfır Pc Yi Açamamak
-
Atakan bunu yazdı
Bütün foruma dert oldu hocam bir an önce çözsende rahatlasak
Keşke çözebilsem de asıl ben rahatlasam hocam ya oturup ağlayacam az kaldı
-
Bu kabloları doğru bağladığından emin misin, + PW - (Resim temsili) kabloları doğru taktığından emin ol ve eğer power tuşunda sıkıntı olduğunu düşünüyorsan bir tornavida ile iki bacağı bir ucuna aynı anda dokundur, başkasına dokunmasın sadece power bacaklarına dokundurmayı dene.
-
MaviGozluDev bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
anakart ın ryzen desteğine baktın mı? 3000 serisini destekliyordur ama bios update gerekiyor olabilir bir ihtimal.
gece geldim hala durum aynı. 1. veya 2.nesil ryzen bulup dene hocam bi önce.
Sabah direk asusu aradım ve anakartın 5. Nesil işlemci işlemci desteklediğini ve bios güncellemesine gerek olmadığını söyledi, iade veya değişim yapmam gerektiğini falan söyledi
-
x-files bunu yazdı
Bu kabloları doğru bağladığından emin misin, + PW - (Resim temsili) kabloları doğru taktığından emin ol ve eğer power tuşunda sıkıntı olduğunu düşünüyorsan bir tornavida ile iki bacağı bir ucuna aynı anda dokundur, başkasına dokunmasın sadece power bacaklarına dokundurmayı dene.
Ben de aynı şeyi diyecektim ama götürdüğü bilgisayarcı muhtemelen denemiştir. 14 günü geçti mi kargo teslim edileli?
Acil iade kaydı oluştur paketle geri yolla :)
-
noname bunu yazdıx-files bunu yazdı
Ben de aynı şeyi diyecektim ama götürdüğü bilgisayarcı muhtemelen denemiştir. 14 günü geçti mi kargo teslim edileli?
güzelce tozunu felan al. vidalarını çıkardığın poşeti yırtmışsındır onu bir yerde güzelce sıcak baskı ile yapıştır aynı boyutta plastik ile. iadeni aç kutuyu gönder. sorurlarsa parça uyumsuzluğu yaz geç. içime dert oldu benim
-
Atakan bunu yazdınoname bunu yazdıx-files bunu yazdı
güzelce tozunu felan al. vidalarını çıkardığın poşeti yırtmışsındır onu bir yerde güzelce sıcak baskı ile yapıştır aynı boyutta plastik ile. iadeni aç kutuyu gönder. sorurlarsa parça uyumsuzluğu yaz geç. içime dert oldu benim
Çalışmayan parça için uğraştırmazlar poşetine kadar. Çalışmadığını görünce zaten yenisini yollarlar.
@Gn_Star Sen değişim iste hocam fiyat uygun geldiyse uğraşma başka kart almayla falan. Değişim olursa daha hızlı olur zaten.
-
Liquid bunu yazdıAtakan bunu yazdınoname bunu yazdıx-files bunu yazdı
Çalışmayan parça için uğraştırmazlar poşetine kadar. Çalışmadığını görünce zaten yenisini yollarlar.
@Gn_Star Sen değişim iste hocam fiyat uygun geldiyse uğraşma başka kart almayla falan. Değişim olursa daha hızlı olur zaten.
Aynen üstad ben değişim isticem zaten bütün herşeyini koydum kutusuna poşeti falan sağlamdı neyseki olduğu gibi ateşledim geldiği gibi geri gitti :P umarım benim açımdan olumlu sonuçlanır da bir an önce kurtuluruz bu illetten :D
-
Du bakali n'olcek?...
-
Gn_Star bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
anakart ın ryzen desteğine baktın mı? 3000 serisini destekliyordur ama bios update gerekiyor olabilir bir ihtimal.
gece geldim hala durum aynı. 1. veya 2.nesil ryzen bulup dene hocam bi önce.
Sabah direk asusu aradım ve anakartın 5. Nesil işlemci işlemci desteklediğini ve bios güncellemesine gerek olmadığını söyledi, iade veya değişim yapmam gerektiğini falan söyledi
Elektronik ürün bozuk denk gelmiş olabilir tabi. En temizi sen kartı iade et, parçaları dağıt, 3600'ü bana sat, doğayı koru, ayıyı öp.. :) :)
-
ltcelik bunu yazdı
Du bakali n'olcek?...
tamamdır hocalar çözüldü işim geri yolladım itopyaya kabul edilmedi falan diye mail atmıslar ama ürünü tekrar gönderdiklerinde bi sorun oluşmadı sistemi kurdum ve gayet de memnunum yardımcı olan, olmaya çalışan herkese cok cok tesekkur ederım <3 @selo-g sen hariç len düdük :)