Sigara İçme Yasağına Uyalım,Uymayanları Uyaralım !
-
Yav ark. son zamanlarda kapalı alanlarda sigara yasağı çıktı.Sanki sigara içene sigara başına ödül veriyorlarmış gibi millet daha çok azıttı.
Otobüsde gidiyorum adam resmen yüzüme üflüyor dumanı.Ben kullanmıyorum valla kullanmadıgım halde kullanıyormuş kadar zarar görüyorum.Ark. biras dikkat edelim bu konulara ya.Çevremizdeki çocuklar,yaşlılar ve sigara kullanmayan başka kişilerin ne suçu var.
Mesela bir sohbet oldugunda 8 adam varsa 7 si sigarasını yakıyor.Bide bakıyorsun odaya sanki sis bombası atmışlar.
Sonrada bu durumda ciğerler fena oluyor.Biraz daha dikkatli olalım sevgili mürid ve mürideler.Bu duruma uymayanları da uyaralım.
-
peki.. :|
-
içen adama orda iç burda iç denmez ne zaman içesi gelirse o an yakar içer
bu tamamen içmeyenlerin sorunu :) -
yasakladıkça azan bir milletimiz var :F
-
nu_metal bunu yazdı:
-----------------------------
bu tamamen içmeyenlerin sorunu :)
-----------------------------İnş o adamlardan biri bigün elimde kalmaz :I
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------nu_metal bunu yazdı:
bu tamamen içmeyenlerin sorunu :)
-----------------------------İnş o adamlardan biri bigün elimde kalmaz :I
ulan varya bende senin gibiydim anasını satıyım içenlerden nefret ederdim ama şimdi günde 1 paketden asagı dusmuyom
2-3 sene sonra sigara baslarsan eger bana haber et :) bi teorim varda ispatlama acısından -
aynen katılıyorum bakın :D
Yav ark. son zamanlarda kapalı alanlarda sigara yasağı çıktı.Sanki sigara içene sigara başına ödül veriyorlarmış gibi millet daha çok azıttı.
Otobüsde gidiyorum adam resmen yüzüme üflüyor dumanı.Ben kullanmıyorum valla kullanmadıgım halde kullanıyormuş kadar zarar görüyorum.Ark. biras dikkat edelim bu konulara ya.Çevremizdeki çocuklar,yaşlılar ve sigara kullanmayan başka kişilerin ne suçu var.
Mesela bir sohbet oldugunda 8 adam varsa 7 si sigarasını yakıyor.Bide bakıyorsun odaya sanki sis bombası atmışlar.
Sonrada bu durumda ciğerler fena oluyor.Biraz daha dikkatli olalım sevgili mürid ve mürideler.Bu duruma uymayanları da uyaralım.
-
Bişey merak ediyorum bu televizyonlara reklam veriliyo salak saçma artık dumansız hava alanı falan bu reklamların parasını kim veriyo?!?!
-
alpis bunu yazdı:
Bişey merak ediyorum bu televizyonlara reklam veriliyo salak saçma artık dumansız hava alanı falan bu reklamların parasını kim veriyo?!?!
-----------------------------O reklamları rtük zornlu olarak yayınlatıyor diye biliyorum halkı özendirmek için ama :|
-
alpis bunu yazdı:
-----------------------------Hangi bakanlık ilgileniyorsa o veriyordur.Sonucda devletten çıkıyor bence para
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------alpis bunu yazdı:
-----------------------------O reklamları rtük zornlu olarak yayınlatıyor diye biliyorum halkı özendirmek için ama :|
zorunlu değil ; her kanal vermiyo...