Sigara İçme Yasağına Uyalım,Uymayanları Uyaralım !
-
neden tek taraflı düşünüyorsunuz ki??? sigara içmeyenlere saygı gösterildiği kadar sigara içenlere de saygı göstermek gerekli... sigara içmeyi komple kapamak yerine sigara içilebilir bölümler getirilmesi daha mantıklıydı bence... Peki kapalı alanlara getirilen sigara içme yasağını anlıyorum ancak sokakta içmekte yasak, özel aracında içmekte yasak içebileceğin tek yer ev!!! bunun mantığı nedir anlamıyorum... bende günde bir paket sigara içiyorum arkadaşlarımın arasında içmeyenler de var, rahatsız olan zaten söylüyor içmiyoruz yanında ancak dolmuşlarda özel bir durum var... dolmuşta içen adamı savunmuyorum yanlış anlamayın ama dolmuş ya da otobüs şöförlüğü dışarıdan görüldüğü kadar kolay bişey değil her ehliyeti olan adamın yapabileceği bir iş değil. adam o dolmuşa sabah 5:30-6 da bir çıkıyor akşam nöbetciyse 11-12 ye kadar o koltukta oturuyor iki son durak arası 1 saatten fazla ki istanbul gibi bir yerde ne kadardır siz tahmin edin. otobüstekileri rahatsız ettiğini ben de biliyorum ancak adamın sigara içmesi gerekiyorsa arabayı cekip aşağıya inip içmesini ve daha sonra tekrar yola devam etmesini de kimse istemiyor bebeği olan çocuğu olan arkadaş arka taraflara oturursa rahatsız olmaz genelde pencereye dayanıyorlar ve çok az bir duman arkaya geliyor. sonuc olarak sölemek istediğim içene de içmeyene de saygı!!!
-
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------sokiyim onların hava sahasına.. ulan bi fabrikanın bir günde havaya verdiği zararı ben 70 yıl sigara içsem veremem..
ee nerde kaldı dumansız hava sahası? fabrikaları denetlesinler önce..
tek amaçları milleti sigarasız bırakıp stresten beyin kanaması geçirtmek..
içenler üzerinden de cezalarla sattıkları kurumlardan doğan bütçe açığını kapatmak..
böyle salak salak şeylere destek verip adamın kafasını attırmayın amk :/
sie aq kendinde yeni başladın sana hiç yakışmadığı halde içiyosun..ne faydası war sana ?! sadece psikolojikman tatmin oluyosun.. ona verdiğin parayla adsl i ödesen daha iyidir.. (mesela)
kabul et sende özenti ile başladın.. :)
-----------------------------yeni başladın dediğin 14 yaşından beri içiyorum ben :) 4 sene oldu yani..
başlarken de özentilikle başlamadım, 10 yaşından beri millet işi gücü bırakıp bana sigara içirmeye uğraşıyordu :) her seferinde reddettim, ta ki bi gün kafam bozuk olup kendim isteyene kadar.. sonrası da geldi zaten..
faydaları saymakla bitmez, can sıkıntımı alıyo, kimsem yokken yanımda bir arkadaş oluyo, hele ki son sigaranın zevki paha biçilemez..
sen de zamanında çok içtin unutma :) nimete saygısızlık etme :D
-
hocam bu sigara yasagı eskıdende vardı yanı sadece biraz ağırlaştırdılar .merak ettiğim yer kapalı yerdeki kasıtları ne misal benim çalıştıgım yer 1500 metrekare bayagıda yüksek bi yer arkadaş burda sigarayı yasak etmenin bi anlamı varmı yanlış anlamyın ben sigartayı bıraktım içmiyorum yani arada bir içerim ,ama içenlerede anlayış göstermek lazım ........saygılar
-
Sigara anasınıfına düştü :| :D
-
bu sigara yasağı yüzünden alışveriş merkezleri 0 çekiyo ogün bi atakuleye gittik bomboş sadece biz varız illaki dışarı çıkıp sigara içiyoruz çok üzerimize geliyolar :|
-
cold-m4 bunu yazdı:
HighNitro bunu yazdı:
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------sokiyim onların hava sahasına.. ulan bi fabrikanın bir günde havaya verdiği zararı ben 70 yıl sigara içsem veremem..
içenler üzerinden de cezalarla sattıkları kurumlardan doğan bütçe açığını kapatmak..
sie aq kendinde yeni başladın sana hiç yakışmadığı halde içiyosun..ne faydası war sana ?! sadece psikolojikman tatmin oluyosun.. ona verdiğin parayla adsl i ödesen daha iyidir.. (mesela)
-----------------------------yeni başladın dediğin 14 yaşından beri içiyorum ben :) 4 sene oldu yani..
başlarken de özentilikle başlamadım, 10 yaşından beri millet işi gücü bırakıp bana sigara içirmeye uğraşıyordu :) her seferinde reddettim, ta ki bi gün kafam bozuk olup kendim isteyene kadar.. sonrası da geldi zaten..
faydaları saymakla bitmez, can sıkıntımı alıyo, kimsem yokken yanımda bir arkadaş oluyo, hele ki son sigaranın zevki paha biçilemez..
-----------------------------Cold valla böle sacma sapan bir mesajı senden beklemezdim hocam.Sen bu projenin asıl amacının havanın kirletilmemesi mi oldugunu sanıyorsun da böle diyorsun :I
Sigara icmeyen insanlar da zarar görüyor bunu engellemek için bu proje :I
Biras mantıklı olalım,olmayanları uyaralım,olmamakda diretirsek yorum atmayalım !
-
valla ben sigara icipte beni zehirleyen insanlara hakkımı helal etmiyorum sürünsünler öteki tarafta aq
-
cold-m4 bunu yazdı:
HighNitro bunu yazdı:
cold-m4 bunu yazdı:
olm sen istediğini söle, savun önemli olan kafanda bitirmektir.. yalnız kaldığında tak kulaklıkları mp3 dinle aq.. tamam bende zamanında çok içiyordum ama bıraktık hemde hastalanmadan daha önce .. yavaş yavaş azaltır sonunda da bırakırsın tabi istersen =) -
İçen İçiyor İçmeyene Teşekkürler...