folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sigara İçme Yasağına Uyalım,Uymayanları Uyaralım !

Sigara İçme Yasağına Uyalım,Uymayanları Uyaralım !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

neden tek taraflı düşünüyorsunuz ki??? sigara içmeyenlere saygı gösterildiği kadar sigara içenlere de saygı göstermek gerekli... sigara içmeyi komple kapamak yerine sigara içilebilir bölümler getirilmesi daha mantıklıydı bence... Peki kapalı alanlara getirilen sigara içme yasağını anlıyorum ancak sokakta içmekte yasak, özel aracında içmekte yasak içebileceğin tek yer ev!!! bunun mantığı nedir anlamıyorum... bende günde bir paket sigara içiyorum arkadaşlarımın arasında içmeyenler de var, rahatsız olan zaten söylüyor içmiyoruz yanında ancak dolmuşlarda özel bir durum var... dolmuşta içen adamı savunmuyorum yanlış anlamayın ama dolmuş ya da otobüs şöförlüğü dışarıdan görüldüğü kadar kolay bişey değil her ehliyeti olan adamın yapabileceği bir iş değil. adam o dolmuşa sabah 5:30-6 da bir çıkıyor akşam nöbetciyse 11-12 ye kadar o koltukta oturuyor iki son durak arası 1 saatten fazla ki istanbul gibi bir yerde ne kadardır siz tahmin edin. otobüstekileri rahatsız ettiğini ben de biliyorum ancak adamın sigara içmesi gerekiyorsa arabayı cekip aşağıya inip içmesini ve daha sonra tekrar yola devam etmesini de kimse istemiyor bebeği olan çocuğu olan arkadaş arka taraflara oturursa rahatsız olmaz genelde pencereye dayanıyorlar ve çok az bir duman arkaya geliyor. sonuc olarak sölemek istediğim içene de içmeyene de saygı!!!

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    HighNitro bunu yazdı:
    -----------------------------
    cold-m4 bunu yazdı:

sokiyim onların hava sahasına.. ulan bi fabrikanın bir günde havaya verdiği zararı ben 70 yıl sigara içsem veremem..

ee nerde kaldı dumansız hava sahası? fabrikaları denetlesinler önce..

tek amaçları milleti sigarasız bırakıp stresten beyin kanaması geçirtmek..

içenler üzerinden de cezalarla sattıkları kurumlardan doğan bütçe açığını kapatmak..

böyle salak salak şeylere destek verip adamın kafasını attırmayın amk :/

sie aq kendinde yeni başladın sana hiç yakışmadığı halde içiyosun..

ne faydası war sana ?! sadece psikolojikman tatmin oluyosun.. ona verdiğin parayla adsl i ödesen daha iyidir.. (mesela)

kabul et sende özenti ile başladın.. :)

yeni başladın dediğin 14 yaşından beri içiyorum ben :) 4 sene oldu yani..

başlarken de özentilikle başlamadım, 10 yaşından beri millet işi gücü bırakıp bana sigara içirmeye uğraşıyordu :) her seferinde reddettim, ta ki bi gün kafam bozuk olup kendim isteyene kadar.. sonrası da geldi zaten..

faydaları saymakla bitmez, can sıkıntımı alıyo, kimsem yokken yanımda bir arkadaş oluyo, hele ki son sigaranın zevki paha biçilemez..

sen de zamanında çok içtin unutma :) nimete saygısızlık etme :D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    hocam bu  sigara  yasagı  eskıdende  vardı yanı  sadece  biraz  ağırlaştırdılar .merak ettiğim yer  kapalı  yerdeki  kasıtları ne misal benim çalıştıgım yer  1500 metrekare bayagıda  yüksek bi yer arkadaş burda  sigarayı  yasak etmenin bi  anlamı varmı yanlış  anlamyın ben sigartayı  bıraktım  içmiyorum yani arada bir içerim ,ama  içenlerede anlayış  göstermek lazım ........saygılar

kontra bisiklet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Sigara anasınıfına düştü :| :D

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    bu sigara yasağı yüzünden alışveriş merkezleri 0 çekiyo ogün bi atakuleye gittik bomboş sadece biz varız illaki dışarı çıkıp sigara içiyoruz çok üzerimize geliyolar :|

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    HighNitro bunu yazdı:
    cold-m4 bunu yazdı:

sokiyim onların hava sahasına.. ulan bi fabrikanın bir günde havaya verdiği zararı ben 70 yıl sigara içsem veremem..

içenler üzerinden de cezalarla sattıkları kurumlardan doğan bütçe açığını kapatmak..

ne faydası war sana ?! sadece psikolojikman tatmin oluyosun.. ona verdiğin parayla adsl i ödesen daha iyidir.. (mesela)

başlarken de özentilikle başlamadım, 10 yaşından beri millet işi gücü bırakıp bana sigara içirmeye uğraşıyordu :) her seferinde reddettim, ta ki bi gün kafam bozuk olup kendim isteyene kadar.. sonrası da geldi zaten..

faydaları saymakla bitmez, can sıkıntımı alıyo, kimsem yokken yanımda bir arkadaş oluyo, hele ki son sigaranın zevki paha biçilemez..

Cold valla böle sacma sapan bir mesajı senden beklemezdim hocam.Sen bu projenin asıl amacının havanın kirletilmemesi mi oldugunu sanıyorsun da böle diyorsun  :I

Sigara icmeyen insanlar da zarar görüyor bunu engellemek için bu proje :I

Biras mantıklı olalım,olmayanları uyaralım,olmamakda diretirsek yorum atmayalım !

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek
    valla ben sigara icipte beni zehirleyen insanlara hakkımı helal etmiyorum sürünsünler öteki tarafta aq
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    HighNitro bunu yazdı:
    cold-m4 bunu yazdı:

olm sen istediğini söle, savun önemli olan kafanda bitirmektir.. yalnız kaldığında tak kulaklıkları mp3 dinle aq.. tamam bende zamanında çok içiyordum ama bıraktık hemde hastalanmadan daha önce .. yavaş yavaş azaltır sonunda da bırakırsın tabi istersen =)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_iSYaN
    By_iSYaN's avatar
    Erkek
    İçen  İçiyor  İçmeyene  Teşekkürler...

Onur Temeldir.
Toplam Hit: 8025 Toplam Mesaj: 60