folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigara Kokusu Cikarma

Sigara Kokusu Cikarma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Odamda bir yil kadar sigara ictik. Bir aydir biraktim perdeler vs yikadim nevresimler vs vs degisti hala hafif bir koku var disardan girince odaya. Oda parfumu anlik olarak bastiriyor. Ama disardan gelince yine var koku. Varmi bildiginiz birsey.ogrenciyken bir kiz hayal meyal bir sey kullandigindan bahsetmisti orjinali oda icin fakat bu kizlar iste ustlerine sinince koku saclarina filan sikiyorlarmis noturluyomus kokuyu. Yani extra bir koku drgilde kokani geciren birsey. Bu tarz onerilerinizi bekliyorum 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Kahveli mum yaksan ? direk mum ve kahve geldi aklıma.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

aktif içici biri olarak konuyu takipteyim

kışın odayı sürekli havalandıramıyoruz haliyle

alternatif fikri olan var mı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 tulum bide 20 kilo pembe boya alip duvarlari bi güzel boyuyonuz, lambayi da kirmizi yaparsiniz.. antik bi ortam olur hemde koku kalmaz.. basarilar

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Badan baska care yokmudur cunku dklap.oclerine kadar vs sildim cok cok az kaldi koku. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

dün söyledi eskiden saraylarda kullanılıyormuş.

portakala 10 tne karanfil saplıyor odada ortaya koyuyorsun süper kokuyormuş.

denemedim ama karanfil alınca ilk işim bu.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

dün söyledi eskiden saraylarda kullanılıyormuş.

portakala 10 tne karanfil saplıyor odada ortaya koyuyorsun süper kokuyormuş.

denemedim ama karanfil alınca ilk işim bu.

Karanfil kurutulmuş mu yoksa çiçek halinde mi?

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

yok çiçek değil.

hani 1 cm oluyor ya kurutulmuş.

http://birdunyafikir.blogspot.com.tr/2014/02/portakalli-karanfilli-oda-susu.html

başka bir fikir daha

http://www.pembekekik.com/2012/01/evde-dogal-oda-parfumu-nasl-yaplr.html

hemde kimyasal değil. sağlıklı tavsiye ederim. başka şeyleri denemiştim ama bunlarıda listeye almak gerek

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

hocam otellerin house keeping hizmetlileri odalardaki kokuyu oksijen tutarak temizliyorlar nasıl yapıldıgı konusunda fikrim yok  makimna ile odaya bastıklarını bılıyorum odada koku falan kalmamıstı.

belekte bi otelde toplantı odasını 3 ay falan kullanmıstık odada  8 kişi ve bazen 10 kişini gunluk sigara dumanını düşünürsen oteli yıksan cıkmaz kokusu. biz çıktıktan sonra 2 günde odada kokudan eser yoktu.

bi araştırmanı tavsiye ederim.

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    blackdeath bunu yazdı

hocam otellerin house keeping hizmetlileri odalardaki kokuyu oksijen tutarak temizliyorlar nasıl yapıldıgı konusunda fikrim yok  makimna ile odaya bastıklarını bılıyorum odada koku falan kalmamıstı.

belekte bi otelde toplantı odasını 3 ay falan kullanmıstık odada  8 kişi ve bazen 10 kişini gunluk sigara dumanını düşünürsen oteli yıksan cıkmaz kokusu. biz çıktıktan sonra 2 günde odada kokudan eser yoktu.

bi araştırmanı tavsiye ederim.

işte hayal meyal aradığım tarz şey bu. hatun bahsettmişti bilmemnerde satılıyo diye . koltuklara filan sıkınca naında geçiriyo diye. seninki daha prof birşey herhalde ama isteğim yabancı bir koku ile kokuyu bastırmak değil yok etmek

Toplam Hit: 3778 Toplam Mesaj: 30