Sigara Kokusu Cikarma
-
Odamda bir yil kadar sigara ictik. Bir aydir biraktim perdeler vs yikadim nevresimler vs vs degisti hala hafif bir koku var disardan girince odaya. Oda parfumu anlik olarak bastiriyor. Ama disardan gelince yine var koku. Varmi bildiginiz birsey.ogrenciyken bir kiz hayal meyal bir sey kullandigindan bahsetmisti orjinali oda icin fakat bu kizlar iste ustlerine sinince koku saclarina filan sikiyorlarmis noturluyomus kokuyu. Yani extra bir koku drgilde kokani geciren birsey. Bu tarz onerilerinizi bekliyorum
-
Kahveli mum yaksan ? direk mum ve kahve geldi aklıma.
-
aktif içici biri olarak konuyu takipteyim
kışın odayı sürekli havalandıramıyoruz haliyle
alternatif fikri olan var mı
-

-
1 tulum bide 20 kilo pembe boya alip duvarlari bi güzel boyuyonuz, lambayi da kirmizi yaparsiniz.. antik bi ortam olur hemde koku kalmaz.. basarilar
-
Badan baska care yokmudur cunku dklap.oclerine kadar vs sildim cok cok az kaldi koku.
-
dün söyledi eskiden saraylarda kullanılıyormuş.
portakala 10 tne karanfil saplıyor odada ortaya koyuyorsun süper kokuyormuş.
denemedim ama karanfil alınca ilk işim bu.
-
futurist bunu yazdı
dün söyledi eskiden saraylarda kullanılıyormuş.
portakala 10 tne karanfil saplıyor odada ortaya koyuyorsun süper kokuyormuş.
denemedim ama karanfil alınca ilk işim bu.
Karanfil kurutulmuş mu yoksa çiçek halinde mi?
-
yok çiçek değil.
hani 1 cm oluyor ya kurutulmuş.
http://birdunyafikir.blogspot.com.tr/2014/02/portakalli-karanfilli-oda-susu.html
başka bir fikir daha
http://www.pembekekik.com/2012/01/evde-dogal-oda-parfumu-nasl-yaplr.html
hemde kimyasal değil. sağlıklı tavsiye ederim. başka şeyleri denemiştim ama bunlarıda listeye almak gerek
-
hocam otellerin house keeping hizmetlileri odalardaki kokuyu oksijen tutarak temizliyorlar nasıl yapıldıgı konusunda fikrim yok makimna ile odaya bastıklarını bılıyorum odada koku falan kalmamıstı.
belekte bi otelde toplantı odasını 3 ay falan kullanmıstık odada 8 kişi ve bazen 10 kişini gunluk sigara dumanını düşünürsen oteli yıksan cıkmaz kokusu. biz çıktıktan sonra 2 günde odada kokudan eser yoktu.
bi araştırmanı tavsiye ederim.
-
blackdeath bunu yazdı
hocam otellerin house keeping hizmetlileri odalardaki kokuyu oksijen tutarak temizliyorlar nasıl yapıldıgı konusunda fikrim yok makimna ile odaya bastıklarını bılıyorum odada koku falan kalmamıstı.
belekte bi otelde toplantı odasını 3 ay falan kullanmıstık odada 8 kişi ve bazen 10 kişini gunluk sigara dumanını düşünürsen oteli yıksan cıkmaz kokusu. biz çıktıktan sonra 2 günde odada kokudan eser yoktu.
bi araştırmanı tavsiye ederim.
işte hayal meyal aradığım tarz şey bu. hatun bahsettmişti bilmemnerde satılıyo diye . koltuklara filan sıkınca naında geçiriyo diye. seninki daha prof birşey herhalde ama isteğim yabancı bir koku ile kokuyu bastırmak değil yok etmek