Sigara Kokusu Cikarma
-
bi ara bi kokunun reklamı vardı, kötü kokuları maskelemez yok eder diye. adını hatırlayamadım. ucuz yollu öyle birşey denenebilir.
-
Kokusu güzel bir tütsü seçip sık sık yakarsan sanırım o kokuyu bastırır. Ama tütsü kokusu sevmeyen, astımı olan birisi varsa sakın denemeyin kolay kolay dışarıya çıkan bir koku değil.
-
oda spreyleri kokuyu maskeler kokuyu yok etmek için ya sinen yerleri haşlanmış suda yıkıcaksın ki duvarları haşlanmış suda yıkamak uğraştırıcı olacaktır ya boyuyacaksın ki bu durumda eşyaları yine yıkaman gerekecek ya da hocam olayı moleküler açıdan çözüceksin : http://www.misgibi.com/odorgells.html
Nikoteen tarafından 15/Ara/14 17:46 tarihinde düzenlenmiştir
http://www.n11.com/natural-magic-koku-giderici-jel-narenciye-14-oz-398-gr-P16352620 -
Daft bunu yazdı
aktif içici biri olarak konuyu takipteyim
kışın odayı sürekli havalandıramıyoruz haliyle
alternatif fikri olan var mı
gece yatmadan 30dk havalandırma anca oluyor. bazen dışarıdan odaya girince ölü kokusu geliyor :/
önce bırakıp sonra çare aramak gerek bitirdi sigara bizi :/
bunu da ekleyelim;
Kreyzi tarafından 15/Ara/14 21:09 tarihinde düzenlenmiştir -
futurist bunu yazdı
dün söyledi eskiden saraylarda kullanılıyormuş.
portakala 10 tne karanfil saplıyor odada ortaya koyuyorsun süper kokuyormuş.
denemedim ama karanfil alınca ilk işim bu.
bikaç gün sonra çürür o portakal, ne kadar sürede kokuyu emiyor acaba?
-
nargileye başla hocam, sigaradan eser kalmaz otantik aromalı bir tütün kokusu sarar 4 bir yanı
-
Badana %100 çözüm fakat yapamam dersen dip köşe hatta ve hatta çamaşır suyuyla duvarları bile hiçbir noksan yer kalmadan temizle, nevresimlerini vs. herşeyi yıka yada değiştir.
-
Araba temizleyen yerlere git deki abi siz arabadaki sigara kokusunu hangi cihazla yemizliyosunuz,onun şu diye gösterdipi vihazı al kaç evde kullan sonra geri götür, yoksada temizlik malzemeleri satarin yerlerde bir fıs fıs var kokuyu gideriyor ama hangi koku olursa olsun gideriyor kurbagalı bir Fotosu vardı
-
Bu arada sprey ile engellemeyi düşünüyorsan "Discover Anti Tobacco" kullan sırf bu iş için özel üretilmiş bir ürün.
-
Boya badana çözüm değil önce onu söyleyeyim. Göt kadar odada 7/24 sigara içiyorum pc başında günde 3 paket sigara gidiyor. Soğuk olduğu için klima yakıyorum klima odadaki sigara dumanını alıp tüm odaya sıvıyor. Kullandığım eşyalar temizlikten 3 saat sonra sararıyor.
Boya yaparken o nikotin sıvılaşıp kusuyor ne kadar boyarsan boya, boyaya karışarak kalıyor. Boyanın keskin kokusundan dolayı bir kaç ay sigara kokusu duyulmuyor ancak boya kokusu geçtikten sonra sigara kokusu geri geliyor.
Komple o kokudan arınmak istiyorsan tüm boyayı kazıyarak üstüne sıva attırıp yeniden boyatıp, kumaşlı eşyaları da yenilemen gerekir. Silinebilen eşyaları bimde satılan yağ çözücü var onunla banyo yaptırman lazım (nikotini en iyi çıkaran o ucuz dandik yağ çözücü emin ol domestos filan hak getire onun yanında)
Kısaca; sigaranın dumanı değil, nikotini yapışıyor etrafa. O nikotini çıkaramadağın sürece o koku gitmez.