Sigaraya Başlamamak İçin Kendimi Zor Tutuyorum
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------
mitokondri bunu yazdı:
Tutma kendini iç.
Sigara iyidir.
-----------------------------Kisisel gelisimini cidden tamamlayamamissin. Ama buna ragmen baska insanlara zarar verebilmen Tanrinin sana dogasal armagani.
Yaptigin gercekten cok ayip. Insanlarin motivasyonuna siciyorsun.
30 yasindan sonra hatirlat kendine ben boyle demistim diye. Ben seni 100 metre kosuya davet edecegim ve ben 42 yasinda olacagim ))
-----------------------------Kişisel gelişimim seni zerre kadar ilgilendirmez, istediğime zarar verecek sözler söyleyebilirim. İradesini kullansın içmesin o zaman, çocuk değilya benim sözümle hareket edecek.
Ben 1 kilometrelik koşuya davet ederim seni merak etme.
Bırakta herkes sen olmasın :)
-
mitokondri bunu yazdı:
necroshine bunu yazdı:
mitokondri bunu yazdı:
Tutma kendini iç.
Sigara iyidir.
-----------------------------Kisisel gelisimini cidden tamamlayamamissin. Ama buna ragmen baska insanlara zarar verebilmen Tanrinin sana dogasal armagani.
Yaptigin gercekten cok ayip. Insanlarin motivasyonuna siciyorsun.
30 yasindan sonra hatirlat kendine ben boyle demistim diye. Ben seni 100 metre kosuya davet edecegim ve ben 42 yasinda olacagim ))
-----------------------------Kişisel gelişimim seni zerre kadar ilgilendirmez, istediğime zarar verecek sözler söyleyebilirim. İradesini kullansın içmesin o zaman, çocuk değilya benim sözümle hareket edecek.
Ben 1 kilometrelik koşuya davet ederim seni merak etme.
Bırakta herkes sen olmasın :)
-----------------------------Kisisel gelisimin zerre skimde degil, sen nasil karsindakine saygisizlik yaptiysan bende sana o derece saygi ile yaklastim.
Zaten o kisiye zarar verebildigini kabul ediyorsan (ki etmissin) bundan sonrasi ByMusty'nin sikintisi
Bundan 14 sene once universitede aynı senin gibi yakin bir arkadasim vardi. Tarz ayni sen. Simdi patron ne derse evet diyor ona gore.
Insanlari kotu aliskanliklarda iradesine birakmak mantikli degil.
Kotu aliskanliga kapilmis bir insanin adam gibi bir motivasyon icinde, psikanalist destege ihtiyaci var (kanimca).
icki sigara vb bagimliliklari hayata karsi direnmede yoldas goruyorsa, ilk once bunu kirmasi gerekli.
Kirmasi icin de birilerinin yardimci olmasi gerek.
-
kici kirik sigara icin birbirinizi kirmayin
-
2 tane şarapçı bi gün mezarlıkta içmeye karar vermişler.Şaraplar biralar içerken falan bitane cenaze gelmiş. Şarapçının teki demişki dur sorucam merak ettim bu neden öldü hemen koşmuş gitmiş
-Abi noldu başınız sağolsun neden öldü ?
-Sağol teşekkürler Alkol sigara esrar durmadan içerdi genç yaşta gitti.
Adam koşarak arkadaşının yanına gitmiş tüm şişeleri almış atmış demiş ki oğlum içmeyelim lan adama bak genç yaşta ölmüş . 5 dk sonra diğer cenaze gelmiş. Koşarak gitmiş aynı soruyu onada sormuş adamda demişki
-Hiç birşeyi yoktu neden böyle oldu bizde anlamadık genç yaşta gitti.
Hemen arkadaşının yanına giderek devam et oğlum içmeye . İçenle içmeyenin arasında 5 dk var demiş.
=) fıkrayı ben kendim yazdım yanlış anlatmışta olabilirim.Şaka bir yana eğer derdine çare olacağına inanıyorsan iç ama sakinleştirici özelliğine yalan diyen yoktur sanırım? Bence sigaraya 6-7 lira vereceğine bu 6-7 lirayla kendini daha iyi çözümler yaratabilirsin.
-
fivestar bunu yazdı:
2 tane şarapçı bi gün mezarlıkta içmeye karar vermişler.Şaraplar biralar içerken falan bitane cenaze gelmiş. Şarapçının teki demişki dur sorucam merak ettim bu neden öldü hemen koşmuş gitmiş
Adam koşarak arkadaşının yanına gitmiş tüm şişeleri almış atmış demiş ki oğlum içmeyelim lan adama bak genç yaşta ölmüş . 5 dk sonra diğer cenaze gelmiş. Koşarak gitmiş aynı soruyu onada sormuş adamda demişki
Hemen arkadaşının yanına giderek devam et oğlum içmeye . İçenle içmeyenin arasında 5 dk var demiş.
bullshit. -
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------bu mudur yani ? :D
-
Sakın ola öyle bir hataya düşme. kız arkadasınla sürekli konus içten ve samimi bir şekilde bu ilişkini onaracaktır. Her dargınlıgın her kavga gürültünün mantıklı bir çözüm iletişimi vardır ve unutma hayat senı sıkıyorsa eğer birşeylerin farkına varabilmen icin uyarılıyorsundur farkına varmayı ve çözüm yolu bulmayı denemelisin ve sende biliyorsun sigaraya baslamak hiçte mantıklı degil.
-
sigara içmede. alkol ü arada bir iç. eger 6 aydan sonra hala sigaraya yöneliyosan durum vahim.hala içinde içme istegi var demekki unut artık onu.cünkü sıkıntılar hiç bi zaman bitmiyicek. aksine yenilerinide eklemiş olcaksın.
-
hocam hayatı akışına bırak herşeyi kafana takma dert etme dertsiz insan mı var bu dunyada ben ıntıhardan döndüm şükür..
arasıra bunalıyorum bu dunyadan alkolle resetleyip devam ediyorum yaşama :)
-
şöyle düşün sıkıntıların var evet unutmak için sigara içiceksin unutacaksın ne kadar unutturacağını düşündünmü ben söyliyim bi gün 24 saat bi pakette 20 sigara var bi sigarayı 5 dk da içtiğini var say 20 sigara 100 dk bide biraz kafan güzel olur 3 dk da onu koy 400 dk 400 / 60 : 6.5 saat falaln yapar 24 saatte 6 saat rahat olucaksın bu süreyi başka bişey yaparak geçirsen sıkıntılardan daha fazla uzaklaşabilirsin hobi edinmeye çalış kitap oku yürüyüş yap bi sürü şey yinede sen bilirsin 4 sene olmuş sigaraya başlayalı ilk başladığım zaman şu an olduğu kadar sıkıntım yoktu :)