Sigaraya Veda
-
jawsap67 bunu yazdı
"sigara bırakılmaz sadece uzun süre aralar verilir" demiş adamlar en mantıklısı hiç başlamamak
15-16 yıldır içmeyen tanıdığım var. o zaman bayağı bi ara vermiş demek
-
millet 50 sinden sonra başlıyor ya deli oluyorum, bizim aile ferdlerinden aptallarda 28 yaşında biri diğeri 50 yaşında başladı, akıllarını ...................................
-
Scorpions bunu yazdıMiaD06 bunu yazdıScorpions bunu yazdı
Ben 20 yaşındayım 6 yıl içtim ilk defa bırakıyorum dedim. 6 gündür dokunmuyorum sigaraya filan :) Ona vereceğimiz parayı çereze verelim bari :)
ahhaha :) yok hocam git 2 liraya bi çekirdek al 2 gün ye maksat sigara aklına gelmesin :) çalışıyosan kendini işine yönelt yok çalışmıyosan başka hobi falan edin yoksa zor :)
yok öğrenciyim çalışmıyorum da öğrencinin yapacak işi yok ki zaten sınavdan kötü al yak bi sigara, kız bize yüz vermedi yak bi sigara, ortam güzel yak bi sigara diye diye bırakamadık :)
hocam aynısı bende de oluyo :) ama bak sana tavsiyem anime izle :D kafanı fena halde dağıtır :) hemde zevklidir insanı kültürlü yapar :P istersen bir kaç anime önerebilirim :)
-
Zeytun-i bunu yazdı
millet 50 sinden sonra başlıyor ya deli oluyorum, bizim aile ferdlerinden aptallarda 28 yaşında biri diğeri 50 yaşında başladı, akıllarını ...................................
Ben erken başladm erken veda etmeyi düşünüyorum :) Sizin ailedekilerin derdi ne ki usta o yaşta :)
-
sigarayı bıraksan en fazla 2 3 yıl fazla yaşıcan. 2 3 yıl fazla yaşıyacana keyfini süre süre az yaşa :D
-

-
solstice bunu yazdı
hayırlı olsun kardeşim. inş tekrra başlamasın, Ki sigarayı gözünde kafanda büyütme başlamazsın.
ayrıca bknz: http://www.tahribat.com/Forum-Sigarayi-Birakan-Adamin-Seyir-Defteri-158389/
-
Siğara sağlığa zararlı zaten, Bende Bıraktım..
Bende İnşAllah Yarından itibaren İçmeme Kararı Aldım Hadi Hayırlısı Baklaım.. Cem Kismet Abininde Albümündeki Şarkıdada Bak Ne Diyor
İlk 10sn Dikkat:(((
-
Dostum Zeki Kayahan Coşkun Abimizin bi yöntemi var. Şöyle ki 3 5 sigarayı alıp ağzına atıyorsun(evet komple) sonra bir güzel çiğniyorsun ve yutuyorsun(yutabilirsen) sonra bi daha içemezsin zaten :D
-
Scorpions bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Ben erken başladm erken veda etmeyi düşünüyorum :) Sizin ailedekilerin derdi ne ki usta o yaşta :)
Hocam mallık paraylamı ? Mongollar işte akıl 0.