folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigarayı Nasıl Bırakacam Yahu?

Sigarayı Nasıl Bırakacam Yahu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar içkiyi bırakmama rağmen (2 aydır içmiyorum) sigarayı bırakamıyorum. A.k. dumunun Tekel 2000 ini bağımlılık yaptı. Bırakacam ama nasıl. İçemeyince krize giriyorum nefes alamıyorum iğrenç bir durum. Gerek sağlığa zarar gerek cebe zarar. Bana sigarayı bırakmam için kendi kullandıysanız beleş yöntemler söyleyin. Öyle akupuntur cart curt demeyin lütfen..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    Canın sigara isteyince eline bir şişe su al ve yürüyüşe çık. 2-3 gün böyle yaparsan bir daha karşında içen olmazsa canın çekmez.

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=3&folderid=40151

kardes burda benim yazıyı okumanı tavsiye ediorum:D

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    Hocam bi ilaç vardı adını hatırlamıyorum eczaneye tarif edersen anlayacaktır. Sanırım üç gün içinde iğrendiriyordu sigaradan. Birinci gün ilacı içtikten sonra hiç sigara içmemen gerekiyo. İkinci gün ilaçtan sonra olaki sigara içersen küllüğü yemişsin gibi hatta böyle dilinin üstünde bok taşıyomuşsun gibi iğrenç bi tat yayılıyo ağıznı içine. Sİgaradan sonuna kadar iğrendiriyo seni. Üçüncü gün de vs. de öyle. Yani bi nevi ilacı içtiğin sürece sigara içmek ızdırap oluyo. İğrenerek bırakıyosun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    hocalar ilaç harici doğal yöntemler biliyor musunuz. Bide tahribat tan olupta sigara bırakan en az 6 aydır iiçmeyen arkadaşlar nasıl bıraktılar neler yaşadılar anlatırlar mı?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

nikotin sakızlarından al hajı

bi süre idare eder 

kgd
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    baba o nikotin sakızlarını denedim bi halta yaramıyor. Heleki etrafında içen onlarca insan olunca.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    amk benede help... bende bırakacam ((:

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    bu iş hapla sakızla bilmem ne ile olmaz  ...burada iradene söz gecireceksin nefsini kotrol etmesini bileceksin hersey oraya bakar ne kadar  baska seler denesende sonuc degismeyecektir hem delimisin  neden sigarayı bırakıyosun..

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    http://www.elektroniksigara.org/

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

İç iç iyidir.. :))

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
Toplam Hit: 2589 Toplam Mesaj: 23