Sigarayı Nasıl Bırakacam Yahu?
-
once kendiniz bırakmayı gecekten isteyerek baslıcaksınız bi sabah kalkıp bıraktım ben diyerek yeni bi hayata baslamak en iyi yontemdir sanırm..once kendi psikolojini sigaranın onemsiz bişey olduguna ve bunu hayatında isetmedigine hazırla sigara için sonra yapman gerekn eger parmak alıskanlıgın warsa elinde kalem falan bulundur bir sure bol bol sakız cigne we sigarayı bıraktıktan sonra bi tane dahi yakma cunku yeniden baslamıs olursun yani tum emegin bosa gider eger nikotin ihtiyacın warsa eczanelerde nikotinli sakızlar war
diger bi yontem azaltarak bırakma ama bu kolay gibi gorunsede ilkinden daha zor cunku garip birsey oluyo insanları anlam ıorum ama duygu younlugu yasadıkları zaman daa cok sigara tuketiyolar onun için bu biraz seni sıkıntıya sokar bigun azaltmıım yok bitane fazladan ne olur derken pek bi degişiklik olmaz guclu bi irade istiyor sonuc olarak her yontemde senin gucune baglı umarım bırakabilirsin ne bilim kanser olurmusun bilinmez ama ne kokusu hos ne tadı insana öle muthiş bi etkiside yok yani anlık olarak
-
ya ne bırakıon bırakamazsın
azalt yeter !
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------ya ne bırakıon bırakamazsın
azalt yeter !
-----------------------------
tamam
-
doktora git hacım sigaralrın üstünde de yazar git diye
-
sigarada sözde radrasyon var aq, kaç yıldır tütünün sigaranın içinde yaşıyom hala 3üncü kolum filan çıkmadı aq, külliyen yalan aq, bırakma bırakcanda nolcak?
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------sigarada sözde radrasyon var aq, kaç yıldır tütünün sigaranın içinde yaşıyom hala 3üncü kolum filan çıkmadı aq, külliyen yalan aq, bırakma bırakcanda nolcak?
-----------------------------
evt zararlı maddeler var ama bir anda yamultacak kadar yok çok düşük seviylerde... -
insan vücüdu bi sigaranın verdiği etkiyi 4 saate dışarıya atıyo tamamen bırakmayıp sadece çok zorlandığın canının çok istediği anlarda içsen pek bi sorun olmas tabi biras dişini sık güçlü ol erkek adam bi sigaraya yenilir mi:)) sigarada kim oluo yaparsın yaparsın.. yani umarım :)
-
iki sene içtim en sonunda kan atmaya başlayınca bu sigaradan kokmaya başladım.
bir senedir içmiorum şükür artık yemek kokusu alabiliorum dişlerim bembeyaz (:
ellerimde artık kokmuor (:
-
şimdiye kadar hiç içmedim.içmeyide düşünmüyorum.
Babam gözümün önünde sigara yarıdayken koydu kültablasına.bırakıyom amk sigarayı dedi.Bidaha da içtiğini görmedim.
İradeyle alakalı bişey bence.
-
Hoca git Djarum Black al 1 ay onu iç ; sonra benim gibi klasik sigaralardan iğrenirsin saman tadı alırsın ; Djarum Black'ta aromasından dolayı belirli bi süreden sonra çok bayıcı gelen bi sigara ; bi kaç aya kalmaz ondanda bıkar bırakırsın ; böylece sigaraları genel olarak bırakırsın : ) ; şu anda ben cnm sıkıldığı zmn tek tük içiyorum ; cnm sıkıldığı zmn günde bi tane iki tane yani olsada olur olmasada olur hesabı..