folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigarayı Nasıl Bırakacam Yahu?

Sigarayı Nasıl Bırakacam Yahu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

once kendiniz bırakmayı gecekten isteyerek baslıcaksınız bi sabah kalkıp bıraktım ben diyerek yeni bi hayata baslamak en iyi yontemdir sanırm..once kendi psikolojini sigaranın onemsiz bişey olduguna ve bunu hayatında isetmedigine hazırla sigara için sonra yapman gerekn eger parmak alıskanlıgın warsa elinde kalem falan bulundur bir sure bol bol sakız cigne we sigarayı bıraktıktan sonra bi tane dahi yakma cunku yeniden baslamıs olursun yani tum emegin bosa gider eger nikotin ihtiyacın warsa eczanelerde nikotinli sakızlar war

diger bi yontem azaltarak bırakma ama bu kolay gibi gorunsede ilkinden daha zor cunku garip birsey oluyo insanları anlam ıorum ama duygu younlugu yasadıkları zaman daa cok sigara tuketiyolar onun için  bu biraz seni sıkıntıya sokar bigun azaltmıım yok bitane fazladan ne olur derken pek bi degişiklik olmaz guclu bi irade istiyor sonuc olarak her yontemde senin gucune baglı umarım bırakabilirsin ne bilim kanser olurmusun bilinmez ama ne kokusu hos ne tadı insana öle muthiş bi etkiside yok yani anlık olarak

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

ya ne bırakıon bırakamazsın

azalt yeter !

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:
    -----------------------------

ya ne bırakıon bırakamazsın

azalt yeter !
    tamam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    doktora git hacım sigaralrın üstünde de yazar git diye

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

sigarada sözde radrasyon var aq, kaç yıldır tütünün sigaranın içinde yaşıyom hala 3üncü kolum filan çıkmadı aq, külliyen yalan aq, bırakma bırakcanda nolcak?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    Athzai_Khaine bunu yazdı:

sigarada sözde radrasyon var aq, kaç yıldır tütünün sigaranın içinde yaşıyom hala 3üncü kolum filan çıkmadı aq, külliyen yalan aq, bırakma bırakcanda nolcak?

evt zararlı maddeler var ama bir anda yamultacak kadar yok çok düşük seviylerde...

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CchaatlakkK
    CchaatlakkK's avatar
    Dişi

insan vücüdu bi sigaranın verdiği etkiyi 4 saate dışarıya atıyo tamamen bırakmayıp sadece çok zorlandığın canının çok istediği anlarda içsen pek bi sorun olmas tabi biras dişini sık güçlü ol erkek adam bi sigaraya yenilir mi:)) sigarada kim oluo yaparsın yaparsın.. yani umarım :)

Ümit en son kötülüktür çünkü işkenceyi uzatır.. F.Nietzche
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek

iki sene içtim en sonunda kan atmaya başlayınca bu sigaradan kokmaya başladım.

bir senedir içmiorum şükür artık yemek kokusu alabiliorum dişlerim bembeyaz (:

ellerimde artık kokmuor (:

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

şimdiye kadar hiç içmedim.içmeyide düşünmüyorum.

Babam gözümün önünde sigara yarıdayken koydu kültablasına.bırakıyom amk sigarayı dedi.Bidaha da içtiğini görmedim.

İradeyle alakalı bişey bence.

All I need is a possibility.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Hoca git Djarum Black al 1 ay onu iç ; sonra benim gibi klasik sigaralardan iğrenirsin saman tadı alırsın ; Djarum Black'ta aromasından dolayı belirli bi süreden sonra çok bayıcı gelen bi sigara ; bi kaç aya kalmaz ondanda bıkar bırakırsın ; böylece sigaraları genel olarak bırakırsın : ) ; şu anda ben cnm sıkıldığı zmn tek tük içiyorum ; cnm sıkıldığı zmn günde bi tane iki tane yani olsada olur olmasada olur hesabı..

dont think twice its all right
Toplam Hit: 2859 Toplam Mesaj: 23