Sigarayla Olan Sorunlarım
-
bro böyle karılar oldukça ne alkol bırakılır ne sigara
-
BarisYigit bunu yazdı
bayansın sen amk parfüm kokman lazım winston değil.
kral yorum ..
smirnoff hoca sana gelirsek; günde 3 paket nedir arkadaş ya ? kusura bakmada sokaktamı buldun olum sen hayatını.
Git al kulaklığını çık sokağa, afedersinde eben sevilene kadar bi güzel koş, resim çiz kabiliyetin olmasa bile karikatürle uğraş,
bisiklet al fotoğraf makınasıyla bulundugun şehrin altını üstüne getir hem fotoğraf çek hem gez toz ama dönmenin en zorlaşacağı yere kadar
umarım istediğin seviyeye inersin , tavsiyemiz budur yardımcı olduysak ne mutlu vesselam .)
Clostridium tarafından 04/Mar/13 00:07 tarihinde düzenlenmiştir -
La herkes birakma uzerine bir yorum yazmis. Madem birakacaktiniz niye basladiniz. 6 yasimdan beri iciyorum. yasim oldu 36 halen iciyorum. Sigarayi zevk aldigim icin iciyorum. Sigara yuzunden nefessiz kalanlar oluyormus. La ben sigarasiz kaldigimda nefessiz kaliyorum. Evde yedekte her zaman iki paket saklarim. Bu kadar bunalimin, derdin, sorunun icinde sigara mi birakilir aq.
-
Bir insanın sigarayla ne sorunu olabilir ki? Bırakmak istersen birakirsin, yoksa da gazi kokleyip devam edersin. Sorun nerde? Hmm galiba biliyorum. ilgi görmek, bırak abi/canım şu sigarayı laflarını isitmek haz veriyor değil mi?
sigarayı bırakınca elim ayağım titiriyor muha goyın lafları da kalıba girmekten başka bir şey değil. Boş laf. -
arisasteri bunu yazdı
La herkes birakma uzerine bir yorum yazmis. Madem birakacaktiniz niye basladiniz. 6 yasimdan beri iciyorum. yasim oldu 36 halen iciyorum. Sigarayi zevk aldigim icin iciyorum. Sigara yuzunden nefessiz kalanlar oluyormus. La ben sigarasiz kaldigimda nefessiz kaliyorum. Evde yedekte her zaman iki paket saklarim. Bu kadar bunalimin, derdin, sorunun icinde sigara mi birakilir aq.
oha 6 yaş. adam zombi beyler ölmeye fırsatı olmamış daha
-
tataryigit bunu yazdı
şimdi bence burda çelişen bi durum var.
Sigarayı bırakmış biri olarak konuşayım. Nargileyi uzun zamandır içerim sigarayı son 3,5 yıl içtim. Sigara içmeye başladıktan sonra nargileden daha az keyif almaya başladım hatta keyif almadığım zamanlar bile oldu. Nargile sigara içmeyen adamın içeceği birşey bence...Sigarayı bırakmak çok kolay birşey fakat önce gerçekten sigarayı bırakmak istemelisin.
Gerçekten istedikten sonra sigara'yı bırakmakta hiç zorlanmayacaksın.
Destek için; Allen Carr'ın videosunu izleyebilirsin. Saçma bi video gibi görünse de bilinç altına etkisi var.
Ayrıca sigarayı bıraktıktan sonra sigara içilen ortamlara bol bol gir. Uzatan, ikram edenleri geri çevir. Olay bu kadar..
Ha bi de evde kesinlikle sigara kalmasın. Bıraktıysan hepsini çöpe at. Zor zamanlar için saklıyorum palavrasını geç :)
Son olarak 1 taneden birşey olmaz sigarasını kesinlikle içme.. 1 tane sigara yüzünden tekrar başlarsın
Ayrıca bu Allen Carr videosunu izleyip sigarayı bırakanların %66'sı hayatları boyunca tekrar sigara içmiyormuş. Bu istatistik bana büyük gaz vermişti.hocam su videoyu nerden bulabiliriz
-
hocam kısaca
.....
-
geniuss bunu yazdı
hocam su videoyu nerden bulabilirizhttp://www.youtube.com/watch?v=UyKkxGCTmYI
video burda.. zaten internette çok var..
1 saat 6 dk'lık bir video... İşin ilginç yanı video izlerken yanında 3-4 tane sigara olsun. Video izlerken bi sigara yakın diyor.
-
-
Valla 2 yıl 6 ay oldu bırakalı, Ben aniden bırakmıştım. Sende aniden bırakıver mereti. En fazla 3 ay sıkıntı yapar. 3 aydan sonra yapamaz. Farklı zevklere ver kendini.