Sigortalı Olmak İçin
-
ulen ne iştir 2 yaşındaki cocuk bile sigortalı bez reklamında oynuyor gösteriyor kendini bizim farkımız ne kaldı
-
Hepsi toplam 3 saatimi aldı:D
-
sonuç olarak hiç bi hazırlık yapmamış biri yarın sabahtan başlayarak ikametgahıydı sicil bilmemnesiydi falan alıpta sigortalı olabilirmi? mesela ben. yoksa bugün sonmuydu? lütfen aydınlatın beni, ışık tutun bana :|
-
WarninG_ErroR bunu yazdı:
-----------------------------
Evet bende son gün yarın olayından etkilenerek babamın yanına koştum. Nüfus kağıdımı verdim ve ertesi gün "tamam hallettim" dedi. Bir günde yapılabilen bir iş ...
-----------------------------Problem çıkıyormuş amk babam uğraşamam dedi :)
-
ak sizin ya sizin yüzünüzden bu hafta boyunca 150- 200 tane lavuk u işe soktuk reflexle :B full işe girişle ura$tık ya :/ neyse kurtulduk sizden jajjaa yarın son gün ama inşaat,ihale vb işler haricinde aynı gün işe soku$ olmuor yani 30 nisan da işe girmek için bir gün önceden yani bugün yani 29.04 de işe girişinizi ssk müdürlüklerine vermeniz gerekmekte idi :B
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
ak sizin ya sizin yüzünüzden bu hafta boyunca 150- 200 tane lavuk u işe soktuk reflexle :B full işe girişle ura$tık ya :/ neyse kurtulduk sizden jajjaa yarın son gün ama inşaat,ihale vb işler haricinde aynı gün işe soku$ olmuor yani 30 nisan da işe girmek için bir gün önceden yani bugün yani 29.04 de işe girişinizi ssk müdürlüklerine vermeniz gerekmekte idi :B
-----------------------------yani şans yokmu şimdi??
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------aslında var; 30 undan ayarlar muhasebecin ama ceza yer.Cezasını öderse sanırım sorun yok.
lazım olan (vakti zamanında istedikleri) resim kimlik fotokopisi o kadar bide işte muhasebeci evrak gibi bi şey ayarlıyor onu ssk ile aarlıyor.
Muhasebeciye git,abi de böle böle,açıktan parasını öderim de cezanıda öderim de,o kağıdı çıkarttır..Git ssk ya tarih/numara al ptt ile tehatütlü yolla.boşuna sıra bekleme. -
Antikky bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------aslında var; 30 undan ayarlar muhasebecin ama ceza yer.Cezasını öderse sanırım sorun yok.
lazım olan (vakti zamanında istedikleri) resim kimlik fotokopisi o kadar bide işte muhasebeci evrak gibi bi şey ayarlıyor onu ssk ile aarlıyor.
Muhasebeciye git,abi de böle böle,açıktan parasını öderim de cezanıda öderim de,o kağıdı çıkarttır..Git ssk ya tarih/numara al ptt ile tehatütlü yolla.boşuna sıra bekleme.
-----------------------------deneyelim bakalım yarın, ne olacak. saol ilgilendiin için üstad
-
Hacı var tabi $ansında cezası var anti nin dedii gibi bir asgari ücret hemide brütünden (: 608,40 ytl
-
boşuna ugraşma hiç bir muhasebeci kabul etmez oo riske girmez.bugun herşey sondu işallah bidaha olmaz ebem agladı :|