folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Silahla Vurulma Tehditi

Silahla Vurulma Tehditi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mximus
    mximus's avatar
    Erkek

sagolun beyler

olay gerçekten ciddi polis'i işe karısıp karıstırmayacagımız yarın felan belli olur...

tüfek icat edildi mertlik bozuldu harbi aq ...nelerle ugrasıyoz

En çok da kapı kendiliğinden açıldığında korkuyorum şu hayattan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

mximus bunu yazdı:
    -----------------------------

sagolun beyler

olay gerçekten ciddi polis'i işe karısıp karıstırmayacagımız yarın felan belli olur...

tüfek icat edildi mertlik bozuldu harbi aq ...nelerle ugrasıyoz

hocam beni dinle, tak beline emaneti... zaten adam sıkıcaksa hertürlü sıkar... tahmin ediyorum ki bi halt yapamaz sende gözünü korkutmuş olursun yolunuza çıkmaz...

dışarda çok ses var içerde uzay.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuBa55
    JuBa55's avatar
    Erkek
    bi kız yüzünden delikanlılık yapıp altının silaha dayayıp sık lan sıkabiliyosan demenin hiç bi anlamı yok polise gitsin...

defolu caddelerde ihraç fazlası kızlarsa payına düşen, senden önce öpülmüş dudaklarda sana ait cümleler aramayacaksın..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
     hocam polis işe 1 kere girer sonra adam yine buna takas... polislik iş değil bu...  takıcak beline emaneti herif çekerse buda çekicek emaneti sık lan diycek der demezde silahı sıkıcak... eğer karşıdaki de silah çekmişse... senin ateş ettiiğin kurusıkıysa birde kurusıkı taşıyabilme yeterlliğne sahipsen hiçbir problem olmaz kendnini korudu... he yaşı tutmuyorsa bir arkadşı üstleniversin bişi olmaz müdafadan :D

dışarda çok ses var içerde uzay.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek
    hoca dikkat et derim..ortalarda asarım keserim diyip kıcındaki kılı kesmeye tırsan elemanda çok...kıza çaka yapıcam diyip bi anlık mallıkla adam öldürende ..karşıdaki elemanı iyi tartıp düşünün bu işleri şakası olmıcanı biliyondur hiç bi kız için bırak ölmeyi postu deldirmenin anlmaı yok ;)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Buda bizim okuldan http://www.tumgazeteler.com/?a=1322483

!!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

mximus bunu yazdı:
    Hiç birisi tarafından bu şekilde tehdit edildinizmi?
    ve ne yaptınız ?
    ne yapardınız ?
    Bir arkdaşın başı bu şekilde dertte.
    konu:kız mevzusu...

Usta bizim memlekette ben gaspa uğradım silahlı gasp boğazıma dayadı silahı telefonumu cüzdanımı aldı elimde çantalar vardı yoksa karşılık verirdim bu adamın bir bekar evinde kaldığını öğrendik topladık bastık orayı silahlar çekildi araya bazı kişiler girdi ortalık yatıştı sonra polise gittik suç duyurusunda bulundk adam 8 yıl yedi...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:
    hocam çıkarım aslanlar gibi dayatırım kafama silahı sık derim sıkamaz merak etme bi boktan kız için adam öldürmezler merak etme

sen çok cüneyit arkın filmi izlemişsin galibaa.. :D 

sen ööle diicende hadi vurmadı tamam. bide sıkarsa tetiği noolcak? bi erkeklik yüzünden bok yoluna gidecen. 

kanka sana bişey diimi eğer o çocuk kızı seviyosa ve sizi o yüzden tehtid ediyosa kafaya koymuştur bence, çünkü seven adam genelde sağlıklı düşünemiyo.

bide o kadar kolaymı diyen arkadaşlara söölüyom benden ayrıldın diye daha gecen ay birini vurdular.. ona ne diicen kız gitti bq yoluna..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hep ettim hiç edilmedim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    hocam daha geçen bizim burda liseli çocuğu yol vermiyor diye ilk önce dövdüler sonra öldürdüler (belki haberlerde görmüşsündür) silah olayının şakası olmaz evet belki adam sıkamaz ama onunda ne yapıcağını bilemezsin sıkamazsın diyerekte adamların karşısına çıkamazsın sen bence polise şikayet et o silahı alıp adamın biyerine soksunlar o zaman aklı başına gelir bunun dışında adamlar yakalandıktan sonra bile dikkatli olmanda fayda var (bu durumda adamlar seni kafaya takmışsa) yani diyeceğim şudurki hiç uğraşmak istemiyosan bence boşver bu kız davasını şu zamanda millet birbirini 10 ytl için yol vermedi diye ters baktı diye öldürürken kız meselesinden hakkaten bişeyler olma oranı çok yüksek silah doğrultsalar bile suçu çok büyük adamı içeri yatırıcak cinsten onun için aklını kullan adamın hayatını söndürmeye bak çünkü burası dağ başı değil artık bu kız için birbirini öldürme devirlerinin çoktan geçmesi olması lazım.
Toplam Hit: 6577 Toplam Mesaj: 59