Silahla Vurulma Tehditi
-
her zaman derim arkadaş Kaçanın anası ağlamaz...
edit:aviranın dediklerine aynen katılıyorum gazan mübarek olsun
-
Usta bu nasıl iştir ya! Anladığım kadarıyla senin kız arkadaşına yan baktılar değilmi?
Şerefsizlere baksen, hem geleceksin sevdiğime göz dikeceksin elimden almak isteyeksin bi de tehdit edeceksin. Ulan mertlik nasılda bozuldu! Arkanda dayın, abin olmazsa bu devirde yaşayamazsın! Sinirlerim tepeme çıktı... -
Birader git polise olayı anlat. Senden savcılığa dilekçe vermeni isteyebilirler dilekçeyi de yaz. Adamı emniyete alıp öttürüyorlar önce. Zaten emniyete çekildikten sonra adam %99 sana uzaktan bakmaktan başka bir b*k yapamıyor.
Bizzat tehdit olayı bir abimin başına geldi dilekçeyi ben hazırlamıştım hatta. Adamı emniyete alınca geldi özür falan diledi. Emniyette özür diledi yalvardı resmen şikayeti geri çekmek için.
saint_of_rock cins cins fikirler verme. Adam manyak olupta o an sırf artislik yapacam diye sıkar. Ülkede manyak bol o nedenle en doğru karar polise gitmektir. En azından o saatten sonra sana birşey yapmaya kalksa dahi en ufak olayda o herifi içeri alacaklar. Yani kısacası burnun kanasa o adamdan bilinecek.
NOT: Kimse yok emaneti tak beline gibi salak salak fikirler vermesin. Adamın vurmayacağı varsa bile korkudan beni vurmasın diye ateş eder a.q. Nereden buluyorsunuz böyle cins fikirleri merak ediyorum. Adama yardımcı olacağız diye adamı öldürteceksiniz
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam çıkarım aslanlar gibi dayatırım kafama silahı sık derim sıkamaz merak etme bi boktan kız için adam öldürmezler merak etme
-----------------------------auahahha :D koptum ya :D ulan ne adamsın ya :D fazla izlmeyin şu kurtlar vadisi :D
-
hocam çıkarım aslanlar gibi dayatırım kafama silahı sık derim sıkamaz merak etme bi boktan kız için adam öldürmezler merak etme
-----------------------------Haha :)
Sakın böle bişey yapmaya kalkma yani senin başına gelirse.Herkez bir değil.Arkadaşlarında dediği gibi yol vermedi diye adam öldürenler bile var.
1.si vuramaz 2.si vuramaz 3.sünün kafaya silahı dayadıkdan sonra gerisini hatırlamazsın.Yani hayat kurtlar vadisi gibi değil.
-
edit: gidin adam gibi konuşun
-
UNKN0WN bunu yazdı:
Dostum ole kolaymı adam vurmak gideceksin polise bole bole diyip şikayetci olucaksın gelsin vursun seni bakalım.
-----------------------------ya bu adamın dediği gibi yap yada gece takip eder yolunu kesip tehdit nasıl edilirmiş gösterirsin tabi o adamından adamına değişir ........
-
-----------------------------ya sıkarsa etrafta morondan çok bişey yok
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------Usta bu nasıl iştir ya! Anladığım kadarıyla senin kız arkadaşına yan baktılar değilmi?
Şerefsizlere baksen, hem geleceksin sevdiğime göz dikeceksin elimden almak isteyeksin bi de tehdit edeceksin. Ulan mertlik nasılda bozuldu! Arkanda dayın, abin olmazsa bu devirde yaşayamazsın! Sinirlerim tepeme çıktı...
ortalıkta anasını siktimin evladı çok.. bu ülkeye idam cezası gelmesi lazım. baksana irana ? tarihinde hiç böyle bir olay görülmüşmü?baksana sen artislere ? lan öyle sinir oluyomki silahla tehtit edenlere.
En temizi nedir biliyomusun önce polise söyleyeceksin, sonra gidip adamı vuracaksın. Hem dünyadan bir annesi kaşar ı temizlemiş olacaksın hemde hafif bir suç yiyip cıkacaksın. değer hacı. kimseden korkmamak lazım. Nede olsa burası türkiye a.q
burada beline emaneti çek çatışmaya gir fln diyenlerede inanma. Senin Elinde silah varsa her halükarda Adam Sana Sıkar.
kolay gelsin.
-
DarkFall bunu yazdı:
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------Usta bu nasıl iştir ya! Anladığım kadarıyla senin kız arkadaşına yan baktılar değilmi?
Şerefsizlere baksen, hem geleceksin sevdiğime göz dikeceksin elimden almak isteyeksin bi de tehdit edeceksin. Ulan mertlik nasılda bozuldu! Arkanda dayın, abin olmazsa bu devirde yaşayamazsın! Sinirlerim tepeme çıktı...
ortalıkta anasını siktimin evladı çok.. bu ülkeye idam cezası gelmesi lazım. baksana irana ? tarihinde hiç böyle bir olay görülmüşmü?baksana sen artislere ? lan öyle sinir oluyomki silahla tehtit edenlere.
En temizi nedir biliyomusun önce polise söyleyeceksin, sonra gidip adamı vuracaksın. Hem dünyadan bir annesi kaşar ı temizlemiş olacaksın hemde hafif bir suç yiyip cıkacaksın. değer hacı. kimseden korkmamak lazım. Nede olsa burası türkiye a.q
burada beline emaneti çek çatışmaya gir fln diyenlerede inanma. Senin Elinde silah varsa her halükarda Adam Sana Sıkar.
kolay gelsin.
hocam ihtimaller var?1. Bana görede vurucam edicem diyen adam bişi yapmaz...
2. Adamın tersine gelir silah taşıyor olma olasılığıda var bu herife silahı çeker...zaten 1.ihtimalde adamın yolunu keser falan filan... silah çekemez bizimkide çekmez bu sefer... ama 2.ihitmalde orda adam silah çekicek benimde belimde emanetim olsun herif çekerse zaten çok çok büyük ihtimal vurucak bende çekeirm onu vururum...
Dediğim gibi kurusıkı alıp eğer karşıdaki adamda silah çekip kendini savunmak amacıyla herifi öldürmeden bırakırsa ceza alma olasılığı çok çok düşük. sadece kurusıkı için taıma şartlarının onda olması lazım...
her halukarda belinde silahı olsun adamın adam çekerse buda çeker... çekmezse zaten belinde durur...