Silinmesine En Çok Üzüldüğünüz Dosyalar
-
500 gb lık harici hdd bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum
baya baya bilmiyorum....
-
herşey yolunda giderken.. bi gün pc hayata küstü.. mavi ekran geldi. açılmadı sonra daha.. sonra öğrendimki hdd yanmış.. içinde resimlerim.. seçme mp3 lerim falan filan.. gitti hepsi.. nasıl kurtarıcam bilmiyorum,, :(
-
gidenin arkasından üzülmek acizliktir diyorum :P
-
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Peki üzülmemek nedir ?
-
40 gb lık taşınabilir hdd vardı bayabi hızlı bi şekilde yere düşmesiyle beraber içindeki bebekliık fotolarım vs her şey gittiydi en çok ona üzülmüştüm birde visual basic arşivim scriptlerim gitti resmen beynimde şimşekler çaktı kurtaramadım sonra fotoğrafların basılmış halini bulunca çok sevindim o ğünden beridir her bilgilerimi yedeğimi dvd ve hddlere kopyalarım .
-
Cupofcoffee bunu yazdı:
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------Peki üzülmemek nedir ?
-----------------------------üzüldüğün kendine anca sıkıntı, dert, tasa vs verirsin vakit kaybedersin ve sonuç olarak sana hiç birşey kaybettirmez bu saydıklarımdan başka
onun yerine üzülmek harciyacağin vakit ile gideni geri kazanmaya calisabilirsin bir caban olur ve verdiğin caba ise sana büyük bir şevk boş durup üzülmek yerine elimden geleni yaptım dersin sana bir +sı olmasa dediğim en azından kendine bu sözü gönül rahatlığı ile söyleyebilirsin ;)
bilmem anlatabildimmi
sonuc olarak
üzülmek acizliktir = vakit kaybi üzüntü tasa keder = -
üzülmemek hiçbirşeydir = 0 = 0
üzülmemek caba göstermek=mücadele ruhunun ruhunun olduğunun bir göstergesidir, aciz insanlar gibi baştan yenilgiyi kabul etmemek, Savaşmadan yenilgi yok yarına ülkü bu felsesini benimsemek = kocaman +
kısaca sonuc / üzülmek ile kaybedeceğimiz vakit ile kaybettiğimiz şeyleri geri kazanmaya çalışmak daha mantıklı :)
-
@ Gzx
dostum sen felsefe falanmı okuyosun xDe
-
Uff, yılbaşında TB'lik harici disk almayı düşünüyordum. Amma çok kişi hardisk iflasindan bahsetmis :/
hangi marka model seri disklerden uzak duracagımız bilsek harika olurdu.
genelde Wester digital veya seagate öneriyorlar...
-
Valla bu elimde patlayan 4. 1 tblik disk
wd seagate samsung alayı gitti...
ama taşınabilirde seagate den şaşmayacaksın...
-
http://img692.imageshack.us/i/buhuhuhu.png/
dosya adından da anlaşılacagı gibi..
kac gb likti bilmiorum..
kac seri vardı içinde haddi hesbı yoktur...
kimse görmesin die windows un gunclleme dosyasına atmıstım... ewet kimse görmüo artk.. ben bile:)
Edit: Silinmedi hala duruyo öle.. =(