folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Silinmesine En Çok Üzüldüğünüz Dosyalar

Silinmesine En Çok Üzüldüğünüz Dosyalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

500 gb lık harici hdd bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum

baya baya bilmiyorum....

Keep Going !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

herşey yolunda giderken.. bi gün pc hayata küstü.. mavi ekran geldi. açılmadı sonra daha.. sonra öğrendimki hdd yanmış.. içinde resimlerim.. seçme mp3 lerim falan filan.. gitti hepsi.. nasıl kurtarıcam bilmiyorum,, :(

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

gidenin arkasından üzülmek acizliktir diyorum :P

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Gzx bunu yazdı:
    -----------------------------

Peki üzülmemek nedir ?

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

40 gb lık taşınabilir hdd vardı bayabi hızlı bi şekilde yere düşmesiyle beraber içindeki bebekliık fotolarım vs her şey gittiydi en çok ona üzülmüştüm birde visual basic arşivim scriptlerim gitti resmen beynimde şimşekler çaktı kurtaramadım sonra fotoğrafların basılmış halini bulunca çok sevindim o ğünden beridir her bilgilerimi yedeğimi dvd ve hddlere kopyalarım .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

Cupofcoffee bunu yazdı:

Gzx bunu yazdı:

Peki üzülmemek nedir ?

üzüldüğün kendine anca sıkıntı, dert, tasa vs verirsin vakit kaybedersin ve sonuç olarak sana hiç birşey kaybettirmez bu saydıklarımdan başka

onun yerine üzülmek harciyacağin vakit ile gideni geri kazanmaya calisabilirsin bir caban olur ve verdiğin caba ise sana büyük bir şevk boş durup üzülmek yerine elimden geleni yaptım dersin sana bir +sı olmasa dediğim en azından kendine bu sözü gönül rahatlığı ile söyleyebilirsin ;)

bilmem anlatabildimmi

sonuc olarak

üzülmek acizliktir = vakit kaybi üzüntü tasa keder = -

üzülmemek hiçbirşeydir = 0 = 0

üzülmemek caba göstermek=mücadele ruhunun ruhunun olduğunun bir göstergesidir, aciz insanlar gibi baştan yenilgiyi kabul etmemek, Savaşmadan yenilgi yok yarına ülkü bu felsesini benimsemek = kocaman +

kısaca sonuc / üzülmek ile kaybedeceğimiz vakit ile kaybettiğimiz şeyleri geri kazanmaya çalışmak daha mantıklı :)

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

@ Gzx

dostum sen felsefe falanmı okuyosun xDe

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Uff, yılbaşında TB'lik harici disk almayı düşünüyordum. Amma çok kişi hardisk iflasindan bahsetmis :/

hangi marka model seri disklerden uzak duracagımız bilsek harika olurdu.

genelde Wester  digital veya seagate öneriyorlar... 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Valla bu elimde patlayan 4. 1 tblik disk

wd seagate samsung alayı gitti...

ama taşınabilirde seagate den şaşmayacaksın...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

http://img692.imageshack.us/i/buhuhuhu.png/

dosya adından da anlaşılacagı gibi..

kac gb likti bilmiorum..

kac seri vardı içinde haddi hesbı yoktur...

kimse görmesin die windows un gunclleme dosyasına atmıstım... ewet kimse görmüo artk.. ben bile:)

Edit: Silinmedi hala duruyo öle.. =(

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
Toplam Hit: 11463 Toplam Mesaj: 43