folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Sim Kart Kopyalama Olayı Hakkında

Sim Kart Kopyalama Olayı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

bi numara aynı anda 1 imsi ile eşleşir. o yüzden yedek simkart iş görmez. hat hangi sim ile açılırsa diğeri anında bloke olur. diğer sim de karalisteye düşer. eskiden simkartlar kopyalanabiliyordu. 16k-32k lık sim bulursan belki dediğin yapılabilir.

ftw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek
    caldii10 bunu yazdı

eskiden 2 sim kartı ortadan kesip tek sim kart yapıyorlardı. telefonu açarken soruyordu  avea  mı turkcell mi diye.  

sende kartını kestirirsen sorununu çözebilirsin diye düşünüyorum.bir parçasını gündelik kullandıgın telefona diğerini diger telefonuna.

izmirde bunu yapan bikaç arkadaş var.

iyi güldürdün hoca :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek
     caldii10 bunu yazdı

eskiden 2 sim kartı ortadan kesip tek sim kart yapıyorlardı. telefonu açarken soruyordu  avea  mı turkcell mi diye.  

sende kartını kestirirsen sorununu çözebilirsin diye düşünüyorum.bir parçasını gündelik kullandıgın telefona diğerini diger telefonuna.

izmirde bunu yapan bikaç arkadaş var.

iyi güldürdün hoca :D

....................................................................................

yaşınız ufaksa ben ne edeyim. ben o meseleleri gördüm.  1 telefonda 2 kartı kullanabiliyodun.

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek

Konuyu bi tagext anlamış:) ARkadaşlar kast edilen olay 2 sim kartı birleştirmek, yada aynı numaradan 2 sim kart yapıp 2sini aynı anda kullanmak değil... 05555555555 atıyorum numaram bu bu numaraya bağlı 2 sim kart olacak bu sim kartlar a ve b model telefonlarda kullanılacak. İşe gittiğimde b model telefon kapalı a model telefon kullanılacak iş dışında ise b model telefon açık a model telefon kapalı olacak .... İkiz ve yedek sim olayından bahseden arkadaşlar operatör öyle bi hizmet vermiyorsa bu seçenekleri kullanamıyoruz... en azından avea öyle bi hizmet vermiyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

baz istasyonları aynı anda iki karttanda sinyal alırsa birinden birini iptal edebilir.

Bunların dışında siz bu muhabeti dinleme için arıyorsunuz sanırım.Hani onu arıyınca bende dinliyim...Casus yazılımlar var anca onlarla olur o iş :D 

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Yanlış hatırlamıyorsam Turkcell'in böyle bir hizmeti vardı.

Ama onun haricindeki yollarla yapamaazsınız, şebeke aynı anda tek simi bağlar merkeze.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

olmaz o iş hacılar.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Takip

İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek

:) yahu mübarekler yine yazıyorum aynı anda 2 sim aktif falan olmayacak. Biri açıkken diğeri kapalı olacak zaten... birilerini dinlemek değil amaç yukardada yazmıştım zırt pırt telefon değiştirmekten kurtulmak istiyoruz olay bu :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    proxy bunu yazdı

:) yahu mübarekler yine yazıyorum aynı anda 2 sim aktif falan olmayacak. Biri açıkken diğeri kapalı olacak zaten... birilerini dinlemek değil amaç yukardada yazmıştım zırt pırt telefon değiştirmekten kurtulmak istiyoruz olay bu :)

Hocam dediğini anladım en iyi öğrenme yolu müşteri hizmetlerini aramak. Sorunu ggüzelce anlatmak. 

Bu dediğin olsa benimde işime gelir.  S3 şarjı 1 gün gidiyor L700 3 gün yola çıkarken falan iyi olur.

Toplam Hit: 16385 Toplam Mesaj: 40