Sınav Korkusu
-
Pazartesi - Salı Günü Bir Sınava Gireceğim Lise'ye Geçmek İçin Fakat Sınav Yaklaştı Beni Bir Korku Aldı.
Gece Geç Saatlerde Yatıp Ansızın Uykudan Sıçrayıp Kan Ter İçinde Kalıyorum , Günün Belli Saatlerinde Sınav Aklıma Takılıyor Ve İçimi Yapamam Korkusu Alıyor.
Sınavdan Önce 1-2 Tavsiyede Sizden Almak İstedim
-
Hocam alabildiğin kadar derin bir nefes çekeceksin bir iki saniye bekleyip ağzından yavaşça vereceksin nefesi, endişe zincirini kırmanın en güzel yolu budur ve hayat ne olursa olsun devam edecek kafaya takma eğlencene bak
-
Lotus bunu yazdı
Hocam alabildiğin kadar derin bir nefes çekeceksin bir iki saniye bekleyip ağzından yavaşça vereceksin nefesi, endişe zincirini kırmanın en güzel yolu budur ve hayat ne olursa olsun devam edecek kafaya takma eğlencene bak
hocam öylede şimdi bir sınavla hayatın değişicek o da var
-
sebebi gözünde çok büyütmen. olmazsa dünyanın sonu gibi düşünüyorsun. bunda ailenin veya çevrenin vs de etkisi büyüktür. onlar sana kaldıramayacağın kadar sorumluluk yüklemiş olabilirler.
şunu bil ki bu hayatta kolunun bacağının kopması bile yaşamana mutlu olmana engel değilken, sokmuşum bir sınava. bunu sana bu tarz sınavlarda başarılı olmuş ve istediği yerlere girmiş bi abin olarak söylüyorum. kazansan da kazanamasan da iş sende bitiyo :) okula girdim hayat çok güzel gibi bir durum yok yani. kafayı kullandığın sürece her durumdan fayda sağlarsın
-
Aynı sınava ben de giriyorum. İlk sınava girerken de çok rahattım, şimdi de. Normal bir sınav, sikerim kaygısını.
-
Hiç kafana takma murid, dönüp dolaşıp sana nasip olan noktaya geleceğin için, olmuşla olmamışın arasındaki tek fark hayatına girecek olan insanlar oluyor, ama yine aynı noktaya geliyorsun.
Mesela boğaziçi yönetim bilişim sistemlerini 3 puanla kaçırmış biri olarak, çeşitli (bana göre dangalak olan) üniversitelerde okumak yerine yurtdışında okumayı tercih ettim.
ha bide 3 dil biliyorum, fark bu oldu.
Şimdi olmak istediğim noktaya varmama ramak kaldı.
Hardening_Temp tarafından 25/Nis/14 02:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Ultrasker : Hocam Haklı Olabilirsin Hayatımda Hiç Çalışmadığım Sıklıkta Ders Çalışmaya Test Çözmeye Başladım , Her Yemekte Ailemin Sınavı Hatırlatması Belkide İçimdeki Korkunun En Büyük Nedeni Olabilir..
TheKorsans : Hocam ilk sınavda yoktu bu korku çünkü ilk sınavın %30 u 2. sınavın %70 'i alınacakmış...
Hardening_Temp : Hocam Haklsıında Aile'de Bir Yerlere Gitmemizi İstiyor
-
efsaneburak bunu yazdı
TheKorsans : Hocam ilk sınavda yoktu bu korku çünkü ilk sınavın %30 u 2. sınavın %70 'i alınacakmış...
seni yiyorlar gibi geldi bana biraz. ikisinin ortalamasını alıcaklar diploma puanını alıcaklar diploma puanının %30'unu teog'un %70'ini alıcaklar.
-
TheKorsans bunu yazdıefsaneburak bunu yazdı
seni yiyorlar gibi geldi bana biraz. ikisinin ortalamasını alıcaklar diploma puanını alıcaklar diploma puanının %30'unu teog'un %70'ini alıcaklar.
Olabilir Dediğin
-
vay anasını :D zamanında TBT de en genç ben vardım la :D bu sene lise bitiyor :D
neyse sınav konusunda bak ben 3 sbs sınavına girdim. şimdi o mu bana girdi ben mi ona girdim tam hatırlamıyorum. üzülme bir bok olmuyor hangi liseye gittiğin farketmiyor. zaten her yer anadolu lisesi oldu yani kesin bir anadolu lisesine yerleşirsin. meslek lisesine falan gidersen boku yedin :D (bence). onun dışında hayatın kararmaz :)
-
mRBerkay bunu yazdı
vay anasını :D zamanında TBT de en genç ben vardım la :D bu sene lise bitiyor :D
neyse sınav konusunda bak ben 3 sbs sınavına girdim. şimdi o mu bana girdi ben mi ona girdim tam hatırlamıyorum. üzülme bir bok olmuyor hangi liseye gittiğin farketmiyor. zaten her yer anadolu lisesi oldu yani kesin bir anadolu lisesine yerleşirsin. meslek lisesine falan gidersen boku yedin :D (bence). onun dışında hayatın kararmaz :)
Sınav öncesi harika moral veriyorsun :D Arkadaşlarım götünü yırtıyor çalışıyor ben sürekli birşey ortaya çıkartmaya çalışıyorum. yok wp teması yok android app. Yarın teslim etmem gereken bir performans ödevim var ben şuan tema entegre ediyorum. :D