Sınav Korkusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek

Pazartesi - Salı Günü Bir Sınava Gireceğim Lise'ye Geçmek İçin Fakat Sınav Yaklaştı Beni Bir Korku Aldı.

Gece Geç Saatlerde Yatıp Ansızın Uykudan Sıçrayıp Kan Ter İçinde Kalıyorum , Günün Belli Saatlerinde Sınav Aklıma Takılıyor Ve İçimi Yapamam Korkusu Alıyor.

Sınavdan Önce 1-2 Tavsiyede Sizden Almak İstedim 

wAreX!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

Hocam alabildiğin kadar derin bir nefes çekeceksin bir iki saniye bekleyip ağzından yavaşça vereceksin nefesi, endişe zincirini kırmanın en güzel yolu budur ve hayat ne olursa olsun devam edecek kafaya takma eğlencene bak

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

Hocam alabildiğin kadar derin bir nefes çekeceksin bir iki saniye bekleyip ağzından yavaşça vereceksin nefesi, endişe zincirini kırmanın en güzel yolu budur ve hayat ne olursa olsun devam edecek kafaya takma eğlencene bak

hocam öylede şimdi bir sınavla hayatın değişicek o da var 

wAreX!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

sebebi gözünde çok büyütmen. olmazsa dünyanın sonu gibi düşünüyorsun. bunda ailenin veya çevrenin vs de etkisi büyüktür. onlar sana kaldıramayacağın kadar sorumluluk yüklemiş olabilirler.

şunu bil ki bu hayatta kolunun bacağının kopması bile yaşamana mutlu olmana engel değilken, sokmuşum bir sınava. bunu sana bu tarz sınavlarda başarılı olmuş ve istediği yerlere girmiş bi abin olarak söylüyorum. kazansan da kazanamasan da iş sende bitiyo :) okula girdim hayat çok güzel gibi bir durum yok yani. kafayı kullandığın sürece her durumdan fayda sağlarsın

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

Aynı sınava ben de giriyorum. İlk sınava girerken de çok rahattım, şimdi de. Normal bir sınav, sikerim kaygısını.

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hardening_Temp
    Hardening_Temp's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hiç kafana takma murid, dönüp dolaşıp sana nasip olan noktaya geleceğin için, olmuşla  olmamışın arasındaki tek fark hayatına girecek olan insanlar oluyor, ama yine aynı noktaya geliyorsun.

Mesela boğaziçi yönetim bilişim sistemlerini 3 puanla kaçırmış biri olarak, çeşitli (bana göre dangalak olan) üniversitelerde okumak yerine yurtdışında okumayı tercih ettim.

ha bide 3 dil biliyorum, fark bu oldu.

Şimdi olmak istediğim noktaya varmama ramak kaldı.

Hardening_Temp tarafından 25/Nis/14 02:29 tarihinde düzenlenmiştir

Söyleyeceklerimin kifayesi yok...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek

Ultrasker : Hocam Haklı Olabilirsin Hayatımda Hiç Çalışmadığım Sıklıkta Ders Çalışmaya Test Çözmeye Başladım , Her Yemekte Ailemin Sınavı Hatırlatması Belkide İçimdeki Korkunun En Büyük Nedeni Olabilir..

TheKorsans : Hocam ilk sınavda yoktu bu korku çünkü ilk sınavın %30 u 2. sınavın %70 'i alınacakmış...

Hardening_Temp : Hocam Haklsıında Aile'de Bir Yerlere Gitmemizi İstiyor

wAreX!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    efsaneburak bunu yazdı

TheKorsans : Hocam ilk sınavda yoktu bu korku çünkü ilk sınavın %30 u 2. sınavın %70 'i alınacakmış...

seni yiyorlar gibi geldi bana biraz. ikisinin ortalamasını alıcaklar diploma puanını alıcaklar  diploma puanının %30'unu teog'un %70'ini alıcaklar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı
    efsaneburak bunu yazdı

seni yiyorlar gibi geldi bana biraz. ikisinin ortalamasını alıcaklar diploma puanını alıcaklar  diploma puanının %30'unu teog'un %70'ini alıcaklar.

Olabilir Dediğin 

wAreX!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

vay anasını :D zamanında TBT de en genç ben vardım la :D bu sene lise bitiyor :D

neyse sınav konusunda bak ben 3 sbs sınavına girdim. şimdi o mu bana girdi ben mi ona girdim tam hatırlamıyorum. üzülme bir bok olmuyor hangi liseye gittiğin farketmiyor. zaten her yer anadolu lisesi oldu yani kesin bir anadolu lisesine yerleşirsin. meslek lisesine falan gidersen boku yedin :D (bence). onun dışında hayatın kararmaz :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

vay anasını :D zamanında TBT de en genç ben vardım la :D bu sene lise bitiyor :D

neyse sınav konusunda bak ben 3 sbs sınavına girdim. şimdi o mu bana girdi ben mi ona girdim tam hatırlamıyorum. üzülme bir bok olmuyor hangi liseye gittiğin farketmiyor. zaten her yer anadolu lisesi oldu yani kesin bir anadolu lisesine yerleşirsin. meslek lisesine falan gidersen boku yedin :D (bence). onun dışında hayatın kararmaz :)

Sınav öncesi harika moral veriyorsun :D Arkadaşlarım götünü yırtıyor çalışıyor ben sürekli birşey ortaya çıkartmaya çalışıyorum. yok wp teması yok android app. Yarın teslim etmem gereken bir performans ödevim var ben şuan tema entegre ediyorum. :D

Toplam Hit: 3512 Toplam Mesaj: 39