Sınavdan Çıkanlar Buraya[2013 Ygs Genel Konu]
-
sosyali bitirdiğimde sınavın bitimine 5 dk kalmıştı matematikle fenden bişeler bilsem doldurmaya süre yetmeyecekti
-
konpi bunu yazdı
Ben paslanmışım ya da sorular kolay değildi, sosyal komple boş :)
Bende paslanmışım, yetiştiremeyince sosyalin hepsini c yaptım :D
-
türkçeyle sosyalda her soru bi karıştı kimse demiyo bunlar bu sürede nası okuycakda çözecekde edecekte
-
süre yetmedi türkçe emdi bütün süreyi sosyal zaten yapmıyordum mat fen zar zor yetistirdim fen normaldi geo kazık türkçe kazık sosyal bilmiom
-
Biz bu sene neden tahribat mail kampanyası yapmadık ?
-
Amk Matematikde kolay soru yoktuki. Hani şu ilk 5 soru rasyonel ne bilim ondalık falan oluyordu yok cıkmadı amk.
Beim ilk soru bos olunca mal oldum mat ta. Fen kolaydı bio hariç. Türkçedede dil anlatımlar sikti. Sosyal zaten amk o neydi oyle lan. -
KaRaKuLe bunu yazdı
Biz bu sene neden tahribat mail kampanyası yapmadık ?
bende onu kontrol için girmiştim ama bu sene gelenek sekteye uğramış :)
-
süre yetmedi
1 seneden fazladır tek bir soru cözmemis biri olarak üni kaydımı dondurarak sınava girdim.
matematik haliyle hiç bir şey kalmamıştı şıklardan giderek 3 5 bir şeyler karaladım
türkçenin baız sorularında iki şık arasında kaldım da kaldım gittim geldim kaldım gözlerim yaşardı. sosyal bilimlerde bir iki tane hiç beklemediğim soru tipi vardı. keyhusrav keykubat lı soru mesela
felsefeyi senelerdir çok sevmeme rağmen felsefeyle uğraşanlar bir ton küfürümü yedi ama bunların hepsini sınavı takmamaya ve çalışmamaya bağlıyorum ama gerçekten zaman yetersizdi
-
Soysal, Türkçe gayet normaldi beyler abartıyosunuz ya da hayatınızda paragraf çözmediniz, sorular da zor değildi hani tek okuyuşta çözülüyordu, 1-2 soruda ikilemde kaldım. Matematikte m'yi bulamıyodum deli oldum, ben 4m+1=1/13 buluyorum meğer 4m+1=13'müş son anda farkettim 5 dk mi yedi ibne soru aynı şekilde silindir sorusunda da çok kafam karıştı o da 5 dk yedi, matematikten erken bitirme hayallerim yandı, fen, sosyal, Türkçe erken bitti. Geçen seneye göre sosyal bir tık zorlaşmış, inşallah ikilemde kaldığım sorular da doğrudur. Televizyonda ne zaman açıklarlar bilen var mı?
-
Ka1nsha bunu yazdı
Üniversiteyi kazanmak mesele değil bitirebilmek mesele :D
+