Sınavdan Çıkanlar Buraya[2013 Ygs Genel Konu]
-
bu sene şifre akp nin a sıymış boşuna çözdünüz amk :)
-
__hsyN__ bunu yazdı
Soysal, Türkçe gayet normaldi beyler abartıyosunuz ya da hayatınızda paragraf çözmediniz, sorular da zor değildi hani tek okuyuşta çözülüyordu, 1-2 soruda ikilemde kaldım. Matematikte m'yi bulamıyodum deli oldum, ben 4m+1=1/13 buluyorum meğer 4m+1=13'müş son anda farkettim 5 dk mi yedi ibne soru aynı şekilde silindir sorusunda da çok kafam karıştı o da 5 dk yedi, matematikten erken bitirme hayallerim yandı, fen, sosyal, Türkçe erken bitti. Geçen seneye göre sosyal bir tık zorlaşmış, inşallah ikilemde kaldığım sorular da doğrudur. Televizyonda ne zaman açıklarlar bilen var mı?
14.30 da sanırım hocam
-
__hsyN__ bunu yazdı
Soysal, Türkçe gayet normaldi beyler abartıyosunuz ya da hayatınızda paragraf çözmediniz, sorular da zor değildi hani tek okuyuşta çözülüyordu, 1-2 soruda ikilemde kaldım. Matematikte m'yi bulamıyodum deli oldum, ben 4m+1=1/13 buluyorum meğer 4m+1=13'müş son anda farkettim 5 dk mi yedi ibne soru aynı şekilde silindir sorusunda da çok kafam karıştı o da 5 dk yedi, matematikten erken bitirme hayallerim yandı, fen, sosyal, Türkçe erken bitti. Geçen seneye göre sosyal bir tık zorlaşmış, inşallah ikilemde kaldığım sorular da doğrudur. Televizyonda ne zaman açıklarlar bilen var mı?
o soruda bende takıldım ama türkçe uzundu yordu yani bi ara dalmışım sorulara bi saat olmuş türkçe 33. sorudayım daha bıraktım direk mat. falan geçtim sonlara doğru biraz yetiştirdim ama fen 0
-
Amk Türkçeyi çözdüm hayvan gibi paragraf sormuşlar sanki yapmamamız için özel bir çaba sarfetmişler. Sosyali yaparken gözetmen son yarım saat diye seslendi elim ayağıma dolaştı amk, mat zaten 10 tane yaptım gibi
-
sosyalle türkçe kolaydı 80 sorudan 4 boş var ama matla fen bomboşdu sorulara bakmaya bile tenezzül etmedim mk :D
-
Ka1nsha bunu yazdı
Üniversiteyi kazanmak mesele değil bitirebilmek mesele :D
+1
-
Kendi alanımda ;
türkceyi gecen sene 1. saat 20 dakkada cözerken bu sene tam 1.1o'dakkada cözdüm.
lan insaf be, 1. soruda paragraf, cümlede anlam konur mu ak :|sosyal herzaman ki gibi full :R
yalnız kafamı karıstıran bi olay, yok imam hatipliler cozsun etsin. felsefe sorularını cozmesin etmesin demisler hepsini yaptım sikerim aq
anlamadım, türkce soruları anlama kabiliyetimi 0 a cekti.
mat bi 7 8 tane ( süre yetmedi )
fen ( 10 tane süre sonu )
-
ösym yine yaptı yapacağını .. Hayırlısı bakalım..
-
2 senedir bilirim bu duyguyu
bu sene girmedim ama seneye girmeyi dusunuyorum bakacam gercekten rahat kafayla daha iyi mi olacak
-
soruları okudukça kitapçığı kıvırıp santim santim sokuyolarmış gibi hissettim
balbazar tarafından 24/Mar/13 14:13 tarihinde düzenlenmiştir