folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sınawa Tam Tamına 38 Gün Kaldıı:(

Sınawa Tam Tamına 38 Gün Kaldıı:(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

deca hocam beni simdi banla valla nette dolaşmaktan calısamıyom adam gibi,cok az kaldı ziki tutcaz yoksa

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    banlatıyorsunuz , 10 dakka sonra user alıp dai bi aktarsana demeyeceksiniz o zaman :)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

Allah herkeze zihin açıklığı versin inşallah hepiniz hakettiğiniz yerlere girersiniz...

benden bi pok oldugu yada olca yok matematikten sayısaldan hiçbişey anlamıyom offf offf...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

DecaMeroN bunu yazdı:
    -----------------------------
    banlatıyorsunuz , 10 dakka sonra user alıp dai bi aktarsana demeyeceksiniz o zaman :)
    :D yok walla yapmam ole seyler adam gibi banımızı yiyecez kendimiz istiyoz sonuçta ...

ama 1 ay sonra burdayım ona gore

edit:yedik banı eywallah :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

DecaMeroN bunu yazdı:
    yazın yazın not alıyorum hep 8 gün sonra 1 ay banlayacam hepinizi :) gidin ders çalışın bre.

1 ay değil istersen sınırsız banla :)

Ben üye olmadan (üyelik bulmadan) 6 ay takıldım bu siteye :)

Hastalık bu geçer mi sanıyosun ?

Ben tınlamıyorum öss ve yds yi en azından hayatımın sonu değil.

Ne biliyorsam o olacak kendime güvenim var elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışcam..

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Banleme ya ben kendim giderim. Hadi görüşürüz :D

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    of uleyn bittiğimiz gün yaklaşıo...Geri sayım başladı...

Abra Kadabra
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Bir ünili tavsiyesi,ilk yıl büyük ihtimal yurtta kalırsınız,ama eve çıkma arzularınız debreşir,ille de ev dersiniz,hah işte sakın ola,mallık yapıp benim gibi evsahibiniz Fakülte Dekanınız olmasın!!!1 gün gecikecek diye strese giriyorum,mümkünse evsahibiniz sizinle aynı şehirde olmasın,başka şehirde olsun,banka hesabına yatırın..

Çekil,Önümden Çekil...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

az kaldı evet

şimdi 38 gün kaldı diyince şu geldi aklıma eğer gerçekten odaklanıyorsanız mesela araba kullanıyorken 20-30 ken mi daha dikkatli yoksa 180 ilegiderken mi dikkatli 30 40 la giderken camı açarsın saçınla oynarsın elini sallarsın ama 180-200 le giderken gittiğiniz direksiyonuz daha sıkı tutarsınız odaklandığğınız tek yer gittiğiniz yoldur şiimdi görüyoruz ki gençler ağır çalışıyor hedefsiz çalışıyor varmak istedikleri bir hedef olmayınca ağırdan çalışıyolar yavaş çalışıyor beyin hızlı çalışıyor ama beyin boş durmuyor beyin o yavaş çalışan arkadaşımın o ihtiyaclarının karşılamamasından dolayı onun yerine başka şeyler düşünüyor sevdiği arkadaşlarını düşünüyor işte yiyceği yemeği düşünüyorakşam izlediği filme gidiyor yada şu an ders çalışmasam napardım diye düşünüyor;

Ama bigenç var gerçekten çok ciddi çalışıyor hedefleri var hayalleri var tek hedefe odaklanmış zatn onun konsantrasyon diye bişeyi olmaz çokta problem etmeyin bişeyi çok problem ederseniz bişeyi çok problem ederseniz başınıza bela olur sıkıntı olur

başarı için bedel bu bugün dünyanınen başarılı işadamı olmak içinde bu gerekiyor hedef hayal.

12 sene önce zorlu örnek veriyorum manisada vesteli satın aldığında 200 bin 300 bin tv üretemiyorlardı ama bihedefi vardı yılda 1 milyon tv olacak diyeln dediler bu adam ilkokul mezunuya zorlu bu hesabı kitabı bilmiyo demişlerdi bugün yılda 12 milyon tv üretiliyor işte bu bi hayal kardeşim ama nedir bedel nedir dua nedir işte varmı bedel ödemeden başarı yok siz dünyaı değiştircem diye yola çıkarsanız kimse sizi tutamaz bir ustanın sözünü naklediyim sadece pazusunu çalıştıran amelelik işçidir hem pazusunu hem beynini çalıştıran ustadır hem pazusunu hem beynini hemde gönlünü çalıştıran sanatkardır bütün herşeyi devreye sokmak lazım yani

EDİT

daha diyceklerim var içimde kaldı herkes diyor nolacak öss yaklaşıyor diye ama gelecek ve geçecek gecen senede yaklaşıyordu ama bu sınav içerisinde kendinize zaman ayırın yalnızlıklarda yalnızlığınızı paylaşın kendinizle kendinizi paylaşın kendinizle başbaşa kalın birde kendisine güvensizlik var bağımlı ve kendine güveni olmayan anne baba kararoı olan bir gençlik var ve bu oluncada iki arada bir derede kalacak peşi sıra yeni başarısızlık oluşacak bu ister istemez başarısızlık getirecek bu durumu paranteze almadıkça yaşam boyu devam eder bugün öss yarın iş diğer yönden evlilikte güvensizlik bence en iyisi şimdiden bu güvensizliğe şimdiden neşter vurun asla bu durumla öss ye girmeyin ve hazırlanmayın diyorum böyle bir duygu ortamı varsa şimdi tahribat içerisinde sınava girecek olan arkadaşlara bağırıyorum duyun beni ;

SINAv ın gerektiği techizatı donanın batarınıza suyunuzu koyun başarısız olduğunuz derslere demir atın siper kazın miğferinizi asla çıkarmayın kılıcınızı kuşanın süngünüzü takın yeniden deneyin eksik olduğunuz yerleri tamamlayarak konu bazlı taramalar ve çözümlü sorular çözerek yaralarınızı bandajlayın zaferlerinizi kutlayacak olduğunuz günlerin hayalinden ilham alın duygusal ve manevi yakıt tanklarınız olsun yani pro aktif bir kimlik ve kişilik üzerine yatırım yapın

ÖSS bir savaştır ya şehitsiniz ya gazisiniz ÖSS, 3. dünya savaşı

bi eksiğin varsa ya şuram eksik şuram kanıyor diyosun hemen bandajla kanıyor ee yarayı kapat herkesin değişik mat fizik vesaire

Allah aşkına ne kadar kötü olabilir ki  ÖSS yi kazanmadığınızda zaten birsürü sıkıntı çekeceksiniz kırılmışlık zedelenmişlik yaşayacaksınız bari hazırlanırken sıkıntı çekme ya zaten kazanamassan zaten acı yanıklık olacak hiç olmassa bu acıyı sınava hazırlanırken çekiyim deseniz ya hiç değilse elinizden geleni yapımış olmanın mutluluğunu onurunu ve güven duygusunu yaşarsınız unutmayın ki bu güven duyguya sınav esnasında çok ça ihtiyacınız olacak yani onurdan elinden geleni yapmış olmanın bir onuru var o esnada zaten çalıştığınızın aynılarına benzer soruları çözeceksiniz farkeden bişey yok önüne ne geliyosa onu yapacaksınız daha önce hiç görmediğiniz sorular sorulmuyor %99 na aşina sorular

psikobiyolojik yapınız bu duygu durumunu uygun bir pozisyon alıcaktır

norolojik olarak rahatlayacak ve bir tehlike ile karşılaşmış gibi reflkesivite durumla karşılaşmayacaksınız

böylece kendinizi daha güvende hissedecekve dikkatinizi yaptığınız işe ve soruya yönleneceksiniz ben şu an deneme yapıyorum ama össs diyyeceksiniz unutmayın iç dünyanıza ne ekerseniz dış dünyanızda onu biçersiniz eğer bugüne dek güvensizlikten yakınmışsanız yapmanız gereken şey güvensizliğinizi besleyen hazırlıksız olma durumunuzu ortadan kaldırmaktır daha sonrada bilimsel bir yapılanma ile soruların bilinen soru tipleri olduğunu ve daha önce test edilmiş konulardan olduğunu kendinize iç konuşmayla söyleyin eğer tamamıyla hazırsanız ve elinizden geleni yaptıysanız bu duygu durumuyla soruların tümünün %70 ni çözerim diyin kendinize fısıldayın göreceksiniz %70i çözersiniz eminim 

ama siz yapamassam kazanamassam derseniz kaydırırsam bilmediğim konular çıkarsa derseniz bittiniz evet aynen olucak

niye geçmişteki başarısızlıkları getirip bugünlere koyuyorsun geçmişteki acıyıtaşıyıp niye o güne koyyosun abüüüü benim bundan 5 yıl önce ağaçtan düşüp kafamyarılmıştı diyosun ee bunu anlatırken tekrar kafanı yarıyomusun niye geçmiteki günü getirip o günü berbat ediyosun bir kez daha unutmayın her nefes her tanyeri yeni bir şans seçin seçim yapmaktan korkmayın başarılı olmaya nolursa olsun yeniden denemeyi seçin olumlu düşüncelerle iç dünyanızı zenginleştirmeyi seçin atılın ve girişim yapmayı seçin ondan sonra seçileceksiniz onsan sonra seçileceksiniz GÖRECEKSİNİZ

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    öss güzel yurdumun köhnemiş sistemlerinin top 10 listesinin ilk sırasını kimseye kaptırmayan tek olgudur, sistemdir. öss yıllardır "bir hayat nasıl söndürülür"ün kitabıdır ve öss; öss=gelecek, öss=hayat, öss=para, öss=başarı yanılgılarının toplamıdır. öss konusunda her türlü tartışmaya girebilirim. hatta derin konularda bu hususa değinecem.

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 5431 Toplam Mesaj: 49