Sınawa Tam Tamına 38 Gün Kaldıı:(
-
Her öss sınavının olduğu pazar günü özellikle yataktan kalkmıom,
kıcımı çevire çevire sıcacık yatağımın içinde dönüp duruom...
o stresi hayatımdan siktir etmiş olmanın keyfini yaşayıp yaşayıp
yarışın lan köleler die bağırıom :D
Accaiyp zevkli oluo :D
-
Bu arada her gün için 38 tane başlık acmazsanız sevinirim...
-
kasmayın bu kadar.yarın sabah bile olsa öss raat olun.hayatın sonu deil.
-
lan benimde finaller başlıo 24ünde.. esas ben napçam :@
-
la sakin olun ilk sene kazanacam die kasmayın.ben ilk senemde kazandım direk liseden cıktım geldim
geldimde bokmu oldu?hayır aq
millet 2. 3. hatta 4. senesinde gelmiş hiç bi kıza asılamıom,teklif edemiom lan :S hepsi büyük cıkıo :S tam cafede bi kız kesiom arastırıom büyük cıkıo :F
rahat olun ilk sene kasmayın acık bekleyinki her kıza asılabilin bakın ben şimdi hazırlık bitsede bölüme gecsem die dua ediom yıllar gecsin büyüyelim aq yeniler gelsin :)
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------la sakin olun ilk sene kazanacam die kasmayın.ben ilk senemde kazandım direk liseden cıktım geldim
geldimde bokmu oldu?hayır aq
millet 2. 3. hatta 4. senesinde gelmiş hiç bi kıza asılamıom,teklif edemiom lan :S hepsi büyük cıkıo :S tam cafede bi kız kesiom arastırıom büyük cıkıo :F
rahat olun ilk sene kasmayın acık bekleyinki her kıza asılabilin bakın ben şimdi hazırlık bitsede bölüme gecsem die dua ediom yıllar gecsin büyüyelim aq yeniler gelsin :)
-----------------------------Bizimde YCS sinavi var a.q :S bakalim napicaz fenerist ayni durum bende olcak galiba :S ... olsun a.q buuklerle cikariz charisma olur (H) benden 1-2 yas buuklerle cikmiislim var.. abu sende cik nolck a.q artik yas fln kimse takmio sen takil :D
-
Olm fare gibi sitrese girmeyin len. Bir ay kaldı zaten sınavda ne halt yiyeceğini bilir adam az çok. Bu bir ay benim gibi akıllılık yapar,son kez kasarsanız puanlarda yükselme olur tabii. Bu mevzuda bir ay önemli bir süre...
Bakın Kokainmanda stres telaş belirtisi varmı (:
-
ehuheu..ya o kadar büyüyttünüzki su öss yi :S
bi kere kazanırım ve kazanamam demiceksiniz..her iki durumdada sürprizle karşılaşmanız normal..
unutmayın ki bundan 2 yıl önce 0 çekenlerin bi kısmınıda kendi liselerinde birinci olan zeki şahsiyetlerden(!) oluşuyodu..
rahat olun kopya çekmeye yeltenmeyin derim ben ::D he bu arada umarım sınavdan önceki gün "yrn sınav var :(" die bi konu açmassınız :) -
valla allah yardımcın olsun bende geçtim oradan ama çok zor değildi bana değil passo yatış tabiki sonucunuda cektik simdi okuyoruz tadını çıkarmaya bak belki yatmak yerine çalışşsaydım çok farklı bir okulda olurdum.
-
37 gün çabuk geçer (: Ben atlattım ç0k $ükür :) sefgülüm gircek ama :S onun stresi bana da girio ak :D