"Şirinlerin Atası Bulundu!!!"
-
Hunter basligi degistirip "Şirinlerin atası bulundu" diye yaz :) Cenin boyle olmuyor abi bu veledin vucut hatlari yetiskin bir insan gibi belirmis , kesin Uykucu Şirindir bu :)
-
bu eğer uzaylıysa şimdiye kadar neden görmedimizin belli ben 2 metre diye tahmin ederdim büyük ufolar falan meğersen çük kadar bile yoklarmış.abi bide 7 cm yazmışsında adamın elindeki metrede 3 cm diye gözüküyo...
-
Totemlerden bir tanesi,nerede ve nasıl kullanıldığı hakkında pek bilgim yok fakat tahtadan veya bir tür madenden yapılabileceğini düşünebiliriz.Woodoo tarzı bir büyü içinde kullanılıyor olabilir.
-
uzaylı bnce zamanla ufalmıştır :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Hunter basligi degistirip "Şirinlerin atası bulundu" diye yaz :) Cenin boyle olmuyor abi bu veledin vucut hatlari yetiskin bir insan gibi belirmis , kesin Uykucu Şirindir bu :)
-----------------------------Yaptım :))
-
Ehehe abi tam komedi oldu :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Hunter basligi degistirip "Şirinlerin atası bulundu" diye yaz :) Cenin boyle olmuyor abi bu veledin vucut hatlari yetiskin bir insan gibi belirmis , kesin Uykucu Şirindir bu :)
-----------------------------
Ölü şirin :)) -
yaaa noluyoz dedim konu baslıgı paso degisiyo neyse bu en guzeli oldu : ))
-
Kesinlikle cenin değil ; Çünkü dış uzuvları tamamen oluşmuş gibi duruyor bi cenin'in uzuvlarının bu şekilde gelişebilmiesi için boyununda 25 30 cm. olması gerekir bence , Çürümüş bi cenin olmasıda imkansız çünkü çürüse idi eğer o kafatası küçülmez di ve deforme olup ufalanırdı
-
Maket olmadığı ne malum
Toplam Hit: 6234 Toplam Mesaj: 47