Şirinler"İn Özeti, İlgi Çekici. Güzel Bir Noktaya Değinmiş.
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Peki bu $irinler nasıl ürediler bunların gay olduğuna dair yazılar var. O zmn sosyalistler gay mi oluo :| mesela esat turatmı$(lordvader89) hakkındada $üphelerimis var bizim :P bunada açıklama getirelim :B
arkadaşım neden geyik yapıorsunhem bi müride lakap neden takıorsun...
seni şikayet ediyorum destek@tahribat.com a
1-geik yapmıorm
2-Lakap takmıorm adın v soyadınla hitap ediorm
3-Şikayet etmene gerek yok yorma kendiniz :B her daim online adminler görür ve karar verirler banlanıp banlanmıcama -
boş işler yormayın böyle şeylerlee kafanızııı
not : siyaset yasak deniyodu we bi kaç kişinin siyaset yüzünden banlandığını gördüm we bu siteye sosyalizme alakalı neredeyse hergün bi konu açlıyooo ...
-
------------------------------
Düşünsenize, Gargamel , bütün bölümler boyunca şirinlerden altın yapmaya calısmıyor mu??
ben hiç boyle bişey hatırlamıyorum , yemek için uğraşıyodu altın falan diil
-
flayk bunu yazdı:
-----------------------------boş işler yormayın böyle şeylerlee kafanızııı
not : siyaset yasak deniyodu we bi kaç kişinin siyaset yüzünden banlandığını gördüm we bu siteye sosyalizme alakalı neredeyse hergün bi konu açlıyooo ...
-----------------------------Siyasi adap bilindikten sonra tahribatta komünizm, şeriat, emperyalizm, sosyalizm temalı konular gayet tabii açılabilir.
Önemli olan ahlaksızlık boyutu olmasın.
-
ben bunu böyle bilmezdim.. neymiş bu şirinler.. küçükken kominizm altında mı büyüdük şimdi biz :)
-
fmk bunu yazdı:
insanlar pembe hayaller kurarlar ve kendi hayallerine kendileri inanırlar sonra bu hayal pereslerden biri lider olur ve ütopya olan bir konuda herkes onun peşinden koşarak insanın özüne ters olan bir sistemi var etmek ve o sistemde yaşamak için çırpınıp dururlar sonra aklı başında birileri karşılarına çıkar ne halt işliyosunuz bırakın bu boş işleri der ama ne yazıkki aklı başında olan inasan onların gözünde faşişst olur ... hayat işte bu ne garipnot : baal nickli arkadaş yazım şeklin volatile ye çok benziyor tanıyormusun
volatile ?
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Madem o kadar Türkleri öldürmüş, peki o kamalı haçlı Türkler'in ne işi varmış orada? Yoksa isyan öncesi bulanık hava oluşturmak için mi varlar? Unutma ki emperyalizm dünyada var olmadan önce kapitalizm vardı, anlam çıkarırsın umarım. Emperyalizm için salt koşul aç gezmesi, bir dilim ekmeği olması şart değil. Kendi düzenini yaratmak için dini (bugün yapılanlar gibi), ırkçı milliyetçiliği (geçmişte olduğu gibi) kullanır. Troçki gibi bir insanı orada çıkarmana asıl ben şaşırdım, Şirinler'deki karakter ölmedi dikkat ettiysen.
----------------------------
İşte bu kadar sonunda cıkart su agzındaki baklayı hee guzel simdi devam ediyorum sen eger daha silah tutmamıs cocuga kundakdaki bebege nazi onlar diyip öldururlmelerini haklı göruyorsan burası sözun bittig yerdir.Sen biliyormusun ki rus zulmunu bu zulm altında ezilen insanların ruslardan intikam alıcak ne silahı nede techizatı vardı nazilerin işgali fırsattı ve onlarda kimse için degil kendileri için nazi kartallı uniformalarını giyip sawastikalı bayrak altında kendilerine zulmeden ruslardan beyinlenlerine beyinleri mp40 ların mermilerini bosaltarak intikalarını almaya calıstılar ve sereflice savastılar seref,Seref,SEREF...
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------ben bunu böyle bilmezdim.. neymiş bu şirinler.. küçükken kominizm altında mı büyüdük şimdi biz :)
-----------------------------ben etkilenemdim sen ? :)
-
BAAL bunu yazdı:
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Madem o kadar Türkleri öldürmüş, peki o kamalı haçlı Türkler'in ne işi varmış orada? Yoksa isyan öncesi bulanık hava oluşturmak için mi varlar? Unutma ki emperyalizm dünyada var olmadan önce kapitalizm vardı, anlam çıkarırsın umarım. Emperyalizm için salt koşul aç gezmesi, bir dilim ekmeği olması şart değil. Kendi düzenini yaratmak için dini (bugün yapılanlar gibi), ırkçı milliyetçiliği (geçmişte olduğu gibi) kullanır. Troçki gibi bir insanı orada çıkarmana asıl ben şaşırdım, Şirinler'deki karakter ölmedi dikkat ettiysen.
İşte bu kadar sonunda cıkart su agzındaki baklayı hee guzel simdi devam ediyorum sen eger daha silah tutmamıs cocuga kundakdaki bebege nazi onlar diyip öldururlmelerini haklı göruyorsan burası sözun bittig yerdir.Sen biliyormusun ki rus zulmunu bu zulm altında ezilen insanların ruslardan intikam alıcak ne silahı nede techizatı vardı nazilerin işgali fırsattı ve onlarda kimse için degil kendileri için nazi kartallı uniformalarını giyip sawastikalı bayrak altında kendilerine zulmeden ruslardan beyinlenlerine beyinleri mp40 ların mermilerini bosaltarak intikalarını almaya calıstılar ve sereflice savastılar seref,Seref,SEREF...
-----------------------------Biraz iyi bakarsan görebilirsin. Durum öyle gelişmeseydi faşist simgeli postallı kişiler Orta Asya'ya kadar uzanan yerleşkede
saf Alman ırkı üretcekti. Bilmem yanlış mıyım? Belki de ırksal bazda en iyi sabun deneyi için bizler sıraya girmiş olacaktık.
-
ontedi bunu yazdı:
BAAL bunu yazdı:
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Biraz iyi bakarsan görebilirsin. Durum öyle gelişmeseydi faşist simgeli postallı kişiler Orta Asya'ya kadar uzanan yerleşkede
saf Alman ırkı üretcekti. Bilmem yanlış mıyım? Belki de ırksal bazda en iyi sabun deneyi için bizler sıraya girmiş olacaktık.
-----------------------------bırakın su iki üç cumlelik siyonist propaganda kokan kelimeleri gercekci olun orda savasn kimse naziler için degil kendi serefleri için savasıp ölmustur rus zulmunden intikam alan serefli Türk kanının korkusuz neferleri rusların beyinleri her sıktıkları kursun rusların öldurdugu her kundaktaki bebek her kadın her yaslı hasta içindir sen ilk önce su kafandaki onlar öldu cunku naziydi gibi abuk dusunceleri at ne stalin ne baska bir komunst lider Türklere gelin gucaklasalım o sirinlerdeki gibi yasayalım dememiştir ama sen hala varsayımlarla tarih konusmaya calısıyon