folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şirinler"İn Özeti, İlgi Çekici. Güzel Bir Noktaya Değinmiş.

Şirinler"İn Özeti, İlgi Çekici. Güzel Bir Noktaya Değinmiş.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    Peki bu $irinler nasıl ürediler bunların gay olduğuna dair yazılar var. O zmn sosyalistler gay mi oluo :| mesela esat turatmı$(lordvader89) hakkındada $üphelerimis var bizim :P bunada açıklama getirelim :B
    arkadaşım neden geyik yapıorsun

hem bi müride lakap neden takıorsun...

seni şikayet ediyorum destek@tahribat.com a

1-geik yapmıorm
    2-Lakap takmıorm adın v soyadınla hitap ediorm
    3-Şikayet etmene gerek yok yorma kendiniz :B her daim online adminler görür ve karar verirler banlanıp banlanmıcama
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flayk
    flayk's avatar
    Erkek

boş işler yormayın böyle şeylerlee kafanızııı 

not : siyaset yasak deniyodu we bi kaç kişinin siyaset yüzünden banlandığını gördüm we bu siteye sosyalizme alakalı neredeyse hergün bi konu açlıyooo   ...

aLLeSz VooR Me LaNd fl@yk De HaNdEn DiE AaN OnZe vLaG KoMeN MoGeN BrEkEn ToeN JiJ WeG WaS HeB Ik HeT BeGrEpEn DaT Ik Me ZelF NieT WaS ZoNdEr JoU MijN GeZiChT iS OuD GeWoRdEn zOaLs WijN En DaN BeLaNgRijK GeWoRdEn
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

------------------------------

Düşünsenize, Gargamel , bütün bölümler boyunca şirinlerden altın yapmaya calısmıyor mu??

ben hiç boyle bişey hatırlamıyorum , yemek için uğraşıyodu altın falan diil 

çocuktum,büyüdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    flayk bunu yazdı:

boş işler yormayın böyle şeylerlee kafanızııı 

not : siyaset yasak deniyodu we bi kaç kişinin siyaset yüzünden banlandığını gördüm we bu siteye sosyalizme alakalı neredeyse hergün bi konu açlıyooo   ...

Siyasi adap bilindikten sonra tahribatta komünizm, şeriat, emperyalizm, sosyalizm temalı konular gayet tabii açılabilir. 

Önemli olan ahlaksızlık boyutu olmasın. 

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

ben bunu böyle bilmezdim.. neymiş bu şirinler.. küçükken kominizm altında mı büyüdük şimdi biz :)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:
    insanlar pembe hayaller kurarlar ve kendi hayallerine kendileri inanırlar sonra bu hayal pereslerden biri lider olur ve ütopya olan bir konuda herkes onun peşinden koşarak insanın özüne ters olan bir sistemi var etmek ve o sistemde yaşamak için çırpınıp dururlar sonra aklı başında birileri karşılarına çıkar ne halt işliyosunuz bırakın bu boş işleri der ama ne yazıkki aklı başında olan inasan onların gözünde faşişst olur ... hayat işte bu ne garip

not : baal nickli arkadaş yazım şeklin volatile ye çok benziyor tanıyormusun

volatile ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı:

Madem o kadar Türkleri öldürmüş, peki o kamalı haçlı Türkler'in ne işi varmış orada? Yoksa isyan öncesi bulanık hava oluşturmak için mi varlar? Unutma ki emperyalizm dünyada var olmadan önce kapitalizm vardı, anlam çıkarırsın umarım. Emperyalizm için salt koşul aç gezmesi, bir dilim ekmeği olması şart değil. Kendi düzenini yaratmak için dini (bugün yapılanlar gibi), ırkçı milliyetçiliği (geçmişte olduğu gibi) kullanır. Troçki gibi bir insanı orada çıkarmana asıl ben şaşırdım, Şirinler'deki karakter ölmedi dikkat ettiysen.

----------------------------

İşte bu kadar sonunda cıkart su agzındaki baklayı hee guzel simdi devam ediyorum sen eger daha silah tutmamıs cocuga kundakdaki bebege nazi onlar diyip öldururlmelerini haklı göruyorsan burası sözun bittig yerdir.Sen biliyormusun ki rus zulmunu bu zulm altında ezilen insanların ruslardan intikam alıcak ne silahı nede techizatı vardı nazilerin işgali fırsattı ve onlarda kimse için degil kendileri için nazi kartallı uniformalarını giyip sawastikalı bayrak altında kendilerine zulmeden ruslardan beyinlenlerine beyinleri mp40 ların mermilerini bosaltarak intikalarını almaya calıstılar ve sereflice savastılar seref,Seref,SEREF...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    FeRoCi bunu yazdı:

ben bunu böyle bilmezdim.. neymiş bu şirinler.. küçükken kominizm altında mı büyüdük şimdi biz :)

ben etkilenemdim sen ? :) 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    ontedi bunu yazdı:

Madem o kadar Türkleri öldürmüş, peki o kamalı haçlı Türkler'in ne işi varmış orada? Yoksa isyan öncesi bulanık hava oluşturmak için mi varlar? Unutma ki emperyalizm dünyada var olmadan önce kapitalizm vardı, anlam çıkarırsın umarım. Emperyalizm için salt koşul aç gezmesi, bir dilim ekmeği olması şart değil. Kendi düzenini yaratmak için dini (bugün yapılanlar gibi), ırkçı milliyetçiliği (geçmişte olduğu gibi) kullanır. Troçki gibi bir insanı orada çıkarmana asıl ben şaşırdım, Şirinler'deki karakter ölmedi dikkat ettiysen.

İşte bu kadar sonunda cıkart su agzındaki baklayı hee guzel simdi devam ediyorum sen eger daha silah tutmamıs cocuga kundakdaki bebege nazi onlar diyip öldururlmelerini haklı göruyorsan burası sözun bittig yerdir.Sen biliyormusun ki rus zulmunu bu zulm altında ezilen insanların ruslardan intikam alıcak ne silahı nede techizatı vardı nazilerin işgali fırsattı ve onlarda kimse için degil kendileri için nazi kartallı uniformalarını giyip sawastikalı bayrak altında kendilerine zulmeden ruslardan beyinlenlerine beyinleri mp40 ların mermilerini bosaltarak intikalarını almaya calıstılar ve sereflice savastılar seref,Seref,SEREF...

Biraz iyi bakarsan görebilirsin. Durum öyle gelişmeseydi faşist simgeli postallı kişiler Orta Asya'ya kadar uzanan yerleşkede 

saf Alman ırkı üretcekti. Bilmem yanlış mıyım? Belki de ırksal bazda en iyi sabun deneyi için bizler sıraya girmiş olacaktık.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı:
    BAAL bunu yazdı:
    ontedi bunu yazdı:

Biraz iyi bakarsan görebilirsin. Durum öyle gelişmeseydi faşist simgeli postallı kişiler Orta Asya'ya kadar uzanan yerleşkede

saf Alman ırkı üretcekti. Bilmem yanlış mıyım? Belki de ırksal bazda en iyi sabun deneyi için bizler sıraya girmiş olacaktık.

bırakın su iki üç cumlelik siyonist propaganda kokan kelimeleri gercekci olun orda savasn kimse naziler için degil kendi serefleri için savasıp ölmustur rus zulmunden intikam alan serefli Türk kanının korkusuz neferleri rusların beyinleri her sıktıkları kursun rusların öldurdugu her kundaktaki bebek her kadın her yaslı hasta içindir sen ilk önce su kafandaki onlar öldu cunku naziydi gibi abuk dusunceleri at ne stalin ne baska bir komunst lider Türklere gelin gucaklasalım o sirinlerdeki gibi yasayalım dememiştir ama sen hala varsayımlarla tarih konusmaya calısıyon

Toplam Hit: 5714 Toplam Mesaj: 42