Şişen Bataryayı Nasıl İmha Edicem
-
furkiak bunu yazdı
çevre koruma müdürlüğünden atık yönetim birimi geldi aldılar sonunda fakat bumu lan tarzı bir bakışta attılar bataryaya :)
ben konuya girdiğimde de benzer bi bakış attım valla D:
-
ya amma abarttın hee. Al şu bataryayı koy bı güzel kutua. At arabanın içine git bi tarlamsi bir yere çıkat arabadan al eline bi taş uzaktan atış talimi yap.
Görende dükkana "nuke" saldılar korkuyoruz dokunmaya diycek. Yapmayın allah aşkına yok tapmış yok bapmış uğraşma. Türksün sen aq :D
-
Neyin kafasını yaşıyon kardeşim sen ? Al eline taş patlat ondan sonra pil toplama kutusuna at hic akıl yok mu
-
Bu ülkede öyle ince şeyleri düşünme hocam. Kendine zarar vermeden at çöpe gitsin. Birinin canını yakarsa senden çıkmış olur, boşver. Bu medeni kafa bize ters.
-
Hocalar bende düşündüm patlatmayı ancak bu patlamalar zehirli gaz salınımı yapıyor hava ya ve toprağa zarar veriyor. Kaldıki devlet sırf bunlar için atık yönetim birimi kurmuş. Bişi olmaz siktir et diye diye siktik zaten dünyanın anasını orman yanıyor bende damla damla söndürmeye çalışıyorum işte :)
-
https://www.youtube.com/watch?v=IsgnZCEeqsE
Parça tesiri yok ancak yangın çıkarma riski yüksek bu bataryaların.
-
joe_black bunu yazdı
tam 1 yıldır batarya biriktiriyorum. şişmişleri. geri dönüşüme vermek için. koca uşakta bir tane atık pil kutusu göremedim amk
arkadaş da hayvan gibi şişmiş ne o öyle doğuracak gi,bi :|
Bim söyle yardımcı olurlar.
-
Ohaaa o nasıl olmuş öyle, duyarlılığın için ise tebrikler,
-
BİM lerde atık pil toplama kutusu görüyorum arada bir ama
-
Piranha Değilmi o bende yeğene almıştım aynı bunun gibi olmuş amk. Patlıyomu bunlar duruyordu yeğenlerin evinde