Sistem Nasıl?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yarın bu bilgisayarı almaya gideceğim de, düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Tamamen oyun amaçlı, FSX, GTA 4 gibi oyunları rahat oynamayı planlıyorum. Büyük çözünürlüklerde büyük kaliteler kovalayan bir insan değilim ama ortalama kalitenin altında da oynamak yada takılma gibi problemler yaşamak istemem.

şlemci
    Intel® Core ™ i7-3770 İşlemci

İşletim Sistemi
    Windows 8

İşlemci Hızı
    İşlemci hızı 3.40 GHz., Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.90 GHz'e kadar, 8 MB Intel® Akıllı Bellek

Ram
    8 GB DDR3 Bellek

HDD
    1 TB SATA Harddisk

Ekran Kartı
    3 GB Nvidia GT630 Ekran Kartı (2 GB Ayrılmış Bellek)

DVD
    DVD±RW DUAL

Diğer1
    Super Silent Technology (23 desibelin altında ses seviyesi)

fiyatı faiziyle birlikte 2000 tl

ekran kartı hakkında iyi yorumlar almadım işin doğrusu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

sistem harika ama kaç tl?

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Fiyatı nedir hocam merak ettim 

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

Donanimhaberde de konunu açarsan orada da bu alan hakkında uzman kişiler var. Konunu orada da açmanı tavsiye ederim. (Reklam Değildir)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

laptop mu masaüstü mü?

enjoy i'm vaccinated
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Fiyatı bende merak ile bekliyorum hocam :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

buradada bu konu hakkında yeterince uzman kişiler var , sistem gayet güzel oynamak istediğin oyunları oynarsın lakin fiyatı nedir 

Lotus tarafından 23/Mar/13 13:59 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

editledim mesajı. 2000 tl faiziyle birlikte

paradox tarafından 23/Mar/13 14:01 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Laptop mı, yoksa masaüstü mü?

600$ lık işlemcinin yanında 70$'lık, oyun sistemlerine göre alt seviye bir ekran kartı hiç olmamış. Ayrıca windows 8'in bazı oyunlarda problem yaşatabildiği biliniyor. Belki güncellemelerle falan düzeltilmiştir fakat sen yine de windows 7'ye çevirirsen yararına olur. Zaten aralarındaki farklılıkları hissedecek ve etkin şekilde kullanacak kadar ilgili olacağını da sanmıyorum.

Ekran kartının 3 gb belleğe sahip olması seni sakın yanıltmasın. O ekran kartı pek bir işe yaramaz. Tabiki multimedya bilgisayarı olarak kullanmayacaksan.

Ayrıca bilgisayarı sırf oyun için kullanacak birisinin bir intel işlemciye 600$ gibi bir meblâ ödemesi de çok mantıksız. Oyunlarda esas yükü çeken ekran kartlarıdır. CPU'nun oyunlar üzerinde pek fazla etkisi bulunmuyor. Bugün alabileceğin en iyi amd işlemcisi 250$ civarlarında. Eğer aynı ekran kartı ve benzer özelliklere sahip intel ve amd işlemcilerini karşılaştırırsan 600$'lık intel işlemcisi, 250$'lık amd işlemcisine oranla 1-2 fps dışında büyük bir katkı sağlamayacaktır.

Kısacası ben kendi tecrübe ve bilgilerime dayanarak bu sistemi almamanı öneriyorum. Fiyat aralığını ve oyunlardan beklentini, gelecek oyunlara destek vermesi gibi durumları belirtirsen sana bir öneride bulunabilirim.

Austen tarafından 23/Mar/13 14:13 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

sistem iyi hocam. Ekran kartı hakkında yorumlara bakma şuan piyasadaki tüm oyunların çoğunu çok çok rahat oynatır. Laptop mu ?Marka nedir ? Eğer masaüstü ise sistem soğutması içinde özel bişeyler ayarla. Onun dışında sistem güzel, işlemci zaten iyi

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı

sistem iyi hocam. Ekran kartı hakkında yorumlara bakma şuan piyasadaki tüm oyunların çoğunu çok çok rahat oynatır. Laptop mu ?Marka nedir ? Eğer masaüstü ise sistem soğutması içinde özel bişeyler ayarla. Onun dışında sistem güzel, işlemci zaten iyi

http://community.futuremark.com/hardware/gpu/NVIDIA+GeForce+GT+630/games

İnsanları yanlış yönlendirmeyelim. Bu tabloda, yakın tarihte çıkmış oyunlara sağladığı minimum ve maximum destekleri yer alıyor. Göz atarsan yakın tarihte, 6 ay, 1 yıl öncesinde çıkmış oyunlarda yetersiz gelmeye başladığını görürsün. Hatta 4 yıl önce çıkmış crysis'e minimum desteği tam anlamıyla veremediğini görüyoruz. 2000 liralık bir sistem aldıktan sonra en azından bunlara sahip olmayı beklersin değil mi? Kaldıki, 2000 lira ile bilinçli oluşturulan bir sistemde çok yüksek performanslar elde edebilir, yüksek çözünürlüklerde akıcı bir oyun deneyimine sahip olabilirsiniz.

Bugün bu ekran kartına para verip oyunlarda iyi bir performans beklemek ölü yatırımın ötesine geçmez.

Austen tarafından 23/Mar/13 14:19 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2085 Toplam Mesaj: 21