Site Hitini Arttırmak !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

ßisses bunu yazdı:
    bi kaçtane pr kasalım sna hitin artar ama satışını etkilemez :)
    Kasalım :D

Hit artsında satışta zamanla artar... :)

pr işinden uzak durun bu aralar çatır çatır sbye atıyor googlea

"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    valla ben faceye reklamı koydum ama nedense ben göremiyorum bir türlü reklamı:(

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Ticaret sitesi olduğun için güvende önemli bunu unutma.Bu yüzden güvenilir yerlerde reklam yayınlaman gerekli.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

abi ilk önce siteni dmoz.org'a uygun kategoriye öner, oraya kabul edilince kaliteli backlinklerin olur ve alt sayfalarından da hit gelir. sakın ola ki ! yabancı bloglardan vs yorum ile link kasayım  deme.. çünkü yabancı içerik yok sitende bu yorumların gereksiz ve alakasız olduğunu anlar bot ve hanene -1 puan yazar.

mesela sitene eklemek için notebook dökümanları bul, günde bir tane ekle.. böyle böyle zamanla sitende veri arşivi olur insanlar faydalanır. müşterilerin sana en sık hangi sorunlarla geliyorsa onlarla ilgili çözüm konularını yaz siten özgün olur bu sayede de..

bunun dışında piyasaki ve arşivindeki driver'ları sitende paylaş ama dosyaları kendi ftp'n de barındır.. zamanla bu driver olayından günde 1-2k bile tekil gelecektir.. bu arada driverlarıda birden ekleme .. günde 2-3 driver ekle güncellik için kafi  .;)

bunun dışında yazdığn notebooklar ile ilgili sorunların çözümlerini, notebook.gen.tr, donanımhaber gibi saygın 1-2 forumda altında kaynak linki ile paylaş yine ücretsiz kaliteli aynı içerikten backlink kazanmış olursun.. bunların hepsini yap zamanla hit kazanacaksın.. ama en önemlisi sabırlı olmak ;)

kolay gelsin. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bende aynı şekilde blogspot için bir tarafımı yırttım yinede hiti 100'ü geçmiyor.Gülük 2 özgün makale yazıyorum.Kopya içerik çok az.Anlamadım gitti.Tutmadımı tutmuyor ya!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    HighNitro bunu yazdı:

abi ilk önce siteni dmoz.org'a uygun kategoriye öner, oraya kabul edilince kaliteli backlinklerin olur ve alt sayfalarından da hit gelir. sakın ola ki ! yabancı bloglardan vs yorum ile link kasayım  deme.. çünkü yabancı içerik yok sitende bu yorumların gereksiz ve alakasız olduğunu anlar bot ve hanene -1 puan yazar.

mesela sitene eklemek için notebook dökümanları bul, günde bir tane ekle.. böyle böyle zamanla sitende veri arşivi olur insanlar faydalanır. müşterilerin sana en sık hangi sorunlarla geliyorsa onlarla ilgili çözüm konularını yaz siten özgün olur bu sayede de..

bunun dışında piyasaki ve arşivindeki driver'ları sitende paylaş ama dosyaları kendi ftp'n de barındır.. zamanla bu driver olayından günde 1-2k bile tekil gelecektir.. bu arada driverlarıda birden ekleme .. günde 2-3 driver ekle güncellik için kafi  .;)

bunun dışında yazdığn notebooklar ile ilgili sorunların çözümlerini, notebook.gen.tr, donanımhaber gibi saygın 1-2 forumda altında kaynak linki ile paylaş yine ücretsiz kaliteli aynı içerikten backlink kazanmış olursun.. bunların hepsini yap zamanla hit kazanacaksın.. ama en önemlisi sabırlı olmak ;)

kolay gelsin. 

Dmoz'a önerdim ama kabul etmedi.. NEden acaba :S

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

driver bölümünde sorun mu var ?

1 tane geçiyor onda da indirme linki göremedim  

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı:

Çok az bulunan hatta bulunmayan driverları koymaya çalıştım.Samsung R519 modelinin var.Linklerde mevcut..Sağlam..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    Kreyzi bunu yazdı:

Çok az bulunan hatta bulunmayan driverları koymaya çalıştım.Samsung R519 modelinin var.Linklerde mevcut..Sağlam..

genel bişi yap dedikleri gibi günde 3-4 tane ekle

en azından notebook ile ilgili bişi olduğu zaman ilk senin site akla gelsin 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    sitenin renk uyumu 0 resmen. o ne ööle renk hiç uymamış ondan olabilir xD
Toplam Hit: 5391 Toplam Mesaj: 28