folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Siteye Üye Olup Etkinleştirme Postası Beklerken Gelen Posta ( Gülsemmi Ağlasammı Bilemedim )

Siteye Üye Olup Etkinleştirme Postası Beklerken Gelen Posta ( Gülsemmi Ağlasammı Bilemedim )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

Bi araba fan kulübü forum sitesine üye olmak için uğraştığım kadar bugüne kadar hiç uğraşmadım. hacklemeye falan çalışsam daha kolay olurdu heralde. 3 gündür uğraşıyorum :D adamların yolladığı trajikomik postalardan birine dayanamayıp döşedim; paylaşayım dedim.

Adsense Gelirli Siteler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

:) sadece Türkiye'de olur böle şeler heralde,millet olarak bi farklıyız yaa

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Son mailin ile iyi tıkamışsın.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

birebir ilgililer isde üyeleriyle :) ama çok geri kalmis bi site bizdeki gibi top secenegi koysalar ya bide.ozaman ne die geri donerlerdi acaba bilmiyorum

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    Potansiyel_Virus bunu yazdı:
    -----------------------------

birebir ilgililer isde üyeleriyle :) ama çok geri kalmis bi site bizdeki gibi top secenegi koysalar ya bide.ozaman ne die geri donerlerdi acaba bilmiyorum

yaw sorma tc kimlik numarası ile kayıt olunuyo öle salakca bi sistem. lan bi bilgiyi kimliktekinden farklı yaz kabul etmiyo yawşaklar. nüfus müdürlüğüne ordan muhtarlığa gidip evrakları yollicam adamlara en sonunda.!! tööbe ya

Adsense Gelirli Siteler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

Benim site de böyle şey olmaz : ) aktive code falan gerek yok :p Haklısın sende...

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyosn hoca şaşmamak gerek..

sen dua et 6 adet vesikalık fotoğraf, ikametgah belgesi, savcılıktan temiz belgesi fln istemedklerine xD

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aklıma levent kırcanın bi skeçi geldi hemen anlatıyorum 

sözde devlet fakirlere 50 ytl yardım yapıyo neyse bizim leventte bundan yararlanmak için müracaat yapıyo o büro senin bu büro benim baya bi kağıt imzalatıyo

tabi her imza başına cüzi miktarlar ödüyo (2 ,3, 5 ytl felan) neyse sonda bi devlet dairesine daha gidiyor çalışan adam onu biyere yönlendiriyor son imzayıda orda

attırıp bana getir parayı ödiyim diyor neyse bizimki son imzayıda attırıp getiriyor ve adam devlete 10 ytl borçlu kaldınız diyor :) izlediğimde kopmuştum  :)

bu ülkenin bürokrasi sorunu bitmez baksana internette'de farklı değil 

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    zamanında bazı heyk siteleri tc kimlik no ile üye alıyodu :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Vallahi Muhtardan İkametgah istemediklerine şüret Hakikatende Tiraji Komik bir durum. Site Fake Olmasın Tc. Kimlik Numaranı Vererek Hata ediyor olabilirsin. Dikkat et. Nette Hiç bir yere T.c. Kimlik vermemelisin Fake olsun olmasın. ;)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek
    thehunturk bunu yazdı:

yaw sorma tc kimlik numarası ile kayıt olunuyo öle salakca bi sistem. lan bi bilgiyi kimliktekinden farklı yaz kabul etmiyo yawşaklar. nüfus müdürlüğüne ordan muhtarlığa gidip evrakları yollicam adamlara en sonunda.!! tööbe ya
    adamlar işi baya  ciddiye almış...)))
Toplam Hit: 2148 Toplam Mesaj: 16