Siteyi Ziyaretçilere Gizlemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek

Merhaba hocalar,

Şimdi benim bir projem var, öncelikle belirteyim proje ticari amaçlı değil. Yani demek istediğim amacım siteye ücretli, vip vesayre üyelik eklemek istemiyorum. Projeyi okuyunca demek istediğimi anlayacaksınızdır.

Proje ; Blog tarzında bir site olucak (wordpress gibi) ancak sitede ki tüm içeriği sadece üyeler görebilecek. Üyeliği de benim admin panelinden açmam gerek. Yani siteye benden izinsiz kimse üye olamayacak, üye olmayanlar da içeriği göremeyecek.

Var mı böyle bildiğiniz bir script veya worpdress eklentisi vesayre? Ben wordpress için araştırdım ama istediğim gibi bir sonuç elde edemedim.

EDİT ; Üyelik sistemi olucak ancak admin onayı ile. Tek bir wordpress eklentisiyle çözülecek birşey ama kayda değer bişi bulamadım :S

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Benim bir bilgim yok ancak kafama takılan bir şey var madem üye olmayan hiç kimse göremeyecek bu insanlar nasıl üye olmak isteyecek hiçbir şey görmeden ? Bu şartlarda kendi çevrendeki insanlardan öteye gitmen çok zor olur. Ha zaten amaç bu değilse sıkıntı yok. 

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    exchanger bunu yazdı

Benim bir bilgim yok ancak kafama takılan bir şey var madem üye olmayan hiç kimse göremeyecek bu insanlar nasıl üye olmak isteyecek hiçbir şey görmeden ? Bu şartlarda kendi çevrendeki insanlardan öteye gitmen çok zor olur. Ha zaten amaç bu değilse sıkıntı yok. 

Hocam zaten amaç bu :) Çevremde ki insanlardan öteye gitmek istemiyorum, belirtmeyi unutmuşum ayrıca üyelik sistemi olucak ama admin onayı ile. Wordpress de ki mantık. Bir eklenti olsa wp üzerinden başlıyacam direk :) Ama kayda değer bişiler bulamadım :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

https://wordpress.org/plugins/confirm-user-registration/

bu eklentiye baktinmi hocam?

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam wordpress falan bilmem de index sayfanı giriş sayfası yapıcaksın daha iyisi eğer session yani oturum yoksa giriş sayfasına yönlendircen. Session tutucan, diğer sayfalara session yoksa almıcaksın, 404 verdircen. Ama wordpress bilmiyorum, phpp ile anlatmaya çalıştım

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shed510
    Shed510's avatar
    Erkek

Söylediğinize benzer birşey blogspotta var. Sadece davetli kullanıcılar girebiliyor yoksa izin reddedildi uyarısı veriyor... http://www.probllog.com blog benim değil, örnek olsun diye veriyorum.... 

İnsanın İçindedir hakikat, dışarısı sadece manzara !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

epeydir wordpress kullanmadımda, eklentiye gerek yok sanırım, başlıkları sadece üyelere gösterme gibi bir opsiyon olmalı panelde, admin onaylı üyelik içinde yine panelde bir seçenek vardır sanırım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    Metanet bunu yazdı

Denedim hocam çalışmıyor saol yine de :)

Shed510 bunu yazdı

Söylediğinize benzer birşey blogspotta var. Sadece davetli kullanıcılar girebiliyor yoksa izin reddedildi uyarısı veriyor... http://www.probllog.com blog benim değil, örnek olsun diye veriyorum.... 

Hocam davetiye sistemi değil de tamamen üyelik lazım ya. Blogspot olayını ben de biliyorum yoksa. Bir de blogspot script desteği sağlıyor mu ki? İstediğim zaman kullanıcıları silmem vesayre de gerekecek. Bu tarz olaylar için üyelik sistemi gerekli :/

ozgunlu bunu yazdı

hocam wordpress falan bilmem de index sayfanı giriş sayfası yapıcaksın daha iyisi eğer session yani oturum yoksa giriş sayfasına yönlendircen. Session tutucan, diğer sayfalara session yoksa almıcaksın, 404 verdircen. Ama wordpress bilmiyorum, phpp ile anlatmaya çalıştım

Az biraz php bilgim var da bunu wordpress de uygulamak mümkün olur mu onu düşünüyorum...

Lotus bunu yazdı

epeydir wordpress kullanmadımda, eklentiye gerek yok sanırım, başlıkları sadece üyelere gösterme gibi bir opsiyon olmalı panelde, admin onaylı üyelik içinde yine panelde bir seçenek vardır sanırım

Hocam admin onayı sistemi wp de var da ben tamamen içeriğin gizlenmesini istiyorum başlıklar vesayre dahil

Apolitik tarafından 04/Ara/14 21:49 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

buddypress için o tarz eklentiler mevcut admin onaylı üyelik v.b. 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

bide buna bak hoca, gozunden kacmistir belki :)
    wp cok onceden kullandim pek bilmiyorum, icerde 

"Admin Verification: Üye olan kullanıcıların, üyelikleri yönetici tarafından onaylanmasını sağlar."

bu secenegi gordum isine yarar belki.

http://www.anilmorekahraman.com/wordpress-uyelik-sistemi-detayli-anlatim.html

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

buddypress için o tarz eklentiler mevcut admin onaylı üyelik v.b. 

Hocam baktım site içeriği kapama yok, daha çok ayrıntılı üyelik üzerine. Bildirim sistemi özel mesaj vesayre gibi.

Metanet bunu yazdı

bide buna bak hoca, gozunden kacmistir belki :)
    wp cok onceden kullandim pek bilmiyorum, icerde 

"Admin Verification: Üye olan kullanıcıların, üyelikleri yönetici tarafından onaylanmasını sağlar."

bu secenegi gordum isine yarar belki.

http://www.anilmorekahraman.com/wordpress-uyelik-sistemi-detayli-anlatim.html

Hocam kayıt sistemi olarak baya güzel bunu kullanırım eğer wordpress kullanırsam işime baya yarar, daha çok siteyi ziyaretçilere kapamayı araştırmıştım :) Önemli nokta bu zaten :) Çok saol hocam teşekkür ettim.

Ziyaretçiye İçerik Engelleme konusunda başka fikirleri olan var mı? :/

Apolitik tarafından 04/Ara/14 22:09 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 1376 Toplam Mesaj: 16