folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Siyasi Örgütler Hakkında Bilgisi Olanlar



Siyasi Örgütler Hakkında Bilgisi Olanlar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2006
    Erkek
    patates bunu yazdı:
    -----------------------------
    iMPaLa bunu yazdı:
    -----------------------------
    sol kavramının sana ne ifade ettiğine bağlı söylediklerin...şu son zamanda detepe bile sola sahip çıkmaya çalısıyor..ben bile sol sağ kavramını tam olarak anlamış değilim!..niçin bi yere ait olmak istiyorsun ki?

    sağcı geçinip arka yapmaya çalısan tiplerdensen bence hiç heveslenme,kişilğini kaybedecek noktaya kadar gelirsin!..

    sen sen ol kendi fikirlerinin,vicdanının dışına cıkma.kimseden nasihat,öğüt alma..kendi kendinin örgütü ol!..kendinle münakaşa et kendinle savaş..zaten doğru yolu bu sayede bulacağına inanıyorum..
    -----------------------------
    benim baba asker filan işte aslında sol olayları ters çok açık konuşayım milliyetçilik fikri filan çok hoşuma gidiyo ama şu ocak kavramı, işte küçük küçük polat alemdarcıklar var diye o tarafa bakmıyorum bile.ve sözlerine tamamen katılıyorum kişiliklerini yitirmişler amacım arkda edinmek değil ciddi şekilde siyaset yapmak.1yıl önce chp ye girdim 1.5 yıl oldu gençlik kollarında hiç bir şey yok 2 kere aradılar bayrak astık sadece o akdar çalışma yok icraat yok toplantı yok.benim istediğim versinler bildiriyi çık dışarı dağıt desinler ama o bildiride yazanları bende bileyim inanayım ve isteyerek yapayım
    -----------------------------
    bende sana o bildiriyi dağıtırken patates olma ihtimalinin yüksek olabileceğine inandığım için yazdım bunları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek
    Sana şuna buna katıl demiyecem çünkü benimde kendimi yakın hissettiğim hiç bir oluşum yok. Ama şöyle söyleyebilirim; eğer kendini yakın hissettiğin partiyi, örgütü, vakfı, derneği ya da ne bileyim oluşumu seçersen katılmaktan çekilme ve şuna mutlak suretle dikkat et: Beyin fırtınaları yapabileceğin, fikir alışverişinde bulunabileceğin, birşeyler kazanıp aynı zamanda kazandırabileceğin, kuru gürültüye değil de daha çok akıllıca siyasete dayalı işler yapan bir oluşuma dahil ol. Sözün özü beynini yıkamaya yeltenenlerle değil beyninden beslenip isteğin dahilinde onu besleyebilecek bir oluşum olsun.

    kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2007
    Erkek

    Akp Gençlik kollarına katıl derim :)

    Hem gelecegi var , hem her türlü siyasi görüş orda..(Sağ,sol,orta yol) Daha ne olsun ;)

    Al bak bu da iç tüzüğü : http://www.akparti.org.tr/arge/tuzuk.asp?dizin=0&hangisi=0  

    Yalnız iç tüzükte bulunmayan , Yazılı olmayan bi kural var.. Benden duymuş olma accuk Zübük olcan anca öle alıolar :)


    Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Haziran/2007
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sana şuna buna katıl demiyecem çünkü benimde kendimi yakın hissettiğim hiç bir oluşum yok. Ama şöyle söyleyebilirim; eğer kendini yakın hissettiğin partiyi, örgütü, vakfı, derneği ya da ne bileyim oluşumu seçersen katılmaktan çekilme ve şuna mutlak suretle dikkat et: Beyin fırtınaları yapabileceğin, fikir alışverişinde bulunabileceğin, birşeyler kazanıp aynı zamanda kazandırabileceğin, kuru gürültüye değil de daha çok akıllıca siyasete dayalı işler yapan bir oluşuma dahil ol. Sözün özü beynini yıkamaya yeltenenlerle değil beyninden beslenip isteğin dahilinde onu besleyebilecek bir oluşum olsun.
    -----------------------------
    işte aradğım şeyin tanımınıda sen yapmışsın

    https://t.me/pump_upp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    Turkiye "SOL" yok ki ...butun olusumlar kaypak...bosver memleketimi kurtaracan,otur evinde annenin dizinin dibinde...huzur evinde rahat rahat oturmakta arkadas,huzur sokagi dusunmemekte,huzur makine basinda...

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek
    Biri Huzurmu dedi, Huzur varmı bu memlekette yahu, Olumlu bişiler yapmak değil Bir çok şey yapmak gerek Çok gerideyiz çok. Gelde Huzurlu ol. Kardeş Sen partiyi Kur ben Arkandayım Destekliyorum. En Azından Tbt den biri olsa belkim bi fark yaratır bilmemki Gırgırımsı oldu ama neyse bu gece Halsiz vede Moralsizim idare edin artık..

    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    Asadagıda ki hikayeyi hamile bayanlar,kalbi olanlar ve bilimum hastalık ve türevlerine sahip olanlar lütfen okumasın rica ediyorum.

    Şimşeklerin ve yıldırımların seviştigi yağmurlu bir gecede.Akrebin yelkovanı 3'ün üzerindeyken yakaldıgı sırada,yataktan damak kuraması ve bastıran iddardan mutevellit sorunlar ile,kalkıp ilk önce tuvalete sonra mutfaga gitmek üzere koridorda ilerlerken elektiriklerin kesildiğini banyonun ısıgını acmak için dügmesini yoklarken farkettim.Etrafı,biyerlere carpmamak için ellerimle yoklayıp banyoya dogru ilerleken dış kapı gecenin karanlıgı ve gökyüzünün haykırslarını yırtarcasına çalmaya başladı.Kimdi ? neden gelmişti ? bilmiyordum açmak istemiyordum çalıp çalıp bir süre sonra gidecegini var sayarak umursamadım çünkü evde tek başımaydım.

    Banyonun yerini bulup işimi görürken bile kapı hala çalmaya devam ediyordu.Banyodan çıkıp mutfaga dogru ilerken birden kapının çekim alanına girdigimi,ellerimi kollarımı bacaklarımı kontrol edemedigimde farkettim ancak çok geçti ben istemesemde kapı beni kendine çekiyor elimi kaldırıp kulbu acamaya çalısıyordu.Mücadelem faydasızdı,kapıyı acttım.Gıcırtılar esliginde açılan çelik kapı aralanmaya basladıgından itibaren içeri kör karanlıgı aglatırcasına yogun bir ışık süzmesi giriyordu bu süzmenin kaynagı yoktu ama karşımda iki kişinin oldugunu gölgelenen suratlarının ısık nedeni ile ortaya cıkmalarından anlamıstım.Kontrolumu kaybetmiş bir vaziyette kaskatı kesilmişken biri tok bir sesle "Bre cenabet deyyus gel bizimle,aslında emir büyük yerden gelmeseydi sana bu kıyagı yapmazdık" deyip kolumdan cektikleri gibi suruklemeye basladılar.Bne ne oldugunu anlama calısırken binanın dısına geldik ve tıpkı zamanında Bediüzzaman ın yaptıgı gibi "molekuler teleporşın" ile bir caminin içene ısınlandım karsımda sayit yanında feto mum ısıgının dansöz gibi raksettip aydnlattıgı ısıgın altında kuran-ı okurken bana dönup "seni seçtik,git abdest al tövbe et hemen nurculara baglı abilerin yanında imana gel" dediler..

    O günden sonra abilere takılırım çok güzel bir yerdir mantıklı tek bir dayanakları olmadıkları için hep bu türlü hikayeler ile kendilerine temel atarlar o yüzden bu konu altında baska turlu bu insanlar için bilgilendirme söz konusu degil..

    Not : Eve dönerken çoktan yagmur baslamıs yolları yıkamıstı.O sırada bir mucize daha gerceklesti.Bir bakkal acıktı,hemen girip bir ekmek bir paket bond marka sigara alıp tekar yola koyuldum

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Eylül/2005
    Erkek

    computerwolf iyi söylemişsin.. 

    üstelik sana şunu söyleyeyim kardeş sen böyle hangi örgüte gireyim nereye katılayım kimden yana olayım dersen senden çok harika maşa olur..hem diyosun ki ocağa takılmak istiyorum ama ordakiler mafiacılık oynuyor sola yakınım o yüzden sol istiyorum ama ille sol olcak diye bişeyde yok bu nedir abi ya?kendi düşünceni kendin oluştur.kendi istediğin grupta kendi inançların doğrultusunda hareket et.illaki birşeyin parçası olmak istiyorsan git gitar kursuna yazıl.bi yandan da kitap falan oku oluşur kafanda bişeyler..

     


    Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ocak/2006
    Erkek

    Hocam ulku ocakları, alperen ocakları dersen dedigin gibi durumları ortada kendi aralarında bile kavga etme, adam yaralama olayları var (bkz: Sakarya unı) Zaten olusum olarakta pek bisey ogrenıcegını sanmam az kısı vardır yanı iclerinde iyi, bilgili olan arka yapmak istiyom diyosan buralara git derim..

    1-2 ay oluyor CUMOK 'tan genc bi bayan mail adresimi telefonumu vs.. doldurdu kagıda ve etkınlıklerımız oluyor katılmak istermisiniz diyede sordu..Ben suan icin dusunmuyorum yogun oluyorum öss vs vs.. den dolayı dedim o yuzden suanda hıc katılmadım yaptıkları etknlıklere ama duzenlı olarak maıl adresıme e-mail atıyorlar etkınlıklerle ilgili konferans,toplantı vs gibi seyler attıkları maillere bakaraktan soyluyorum 1-2 haftada bir oluyor dahada sıktır belkıde.

    ADD 'ye katılabilirsin bi kac arkadas var bundada genelde toplantılar vs oluyor..Hic olmadı kendılerı bırlesıp bi kafede 2 cay icip konusabılıyorlar.Bilgilenip, bilgilendiriyorlar..

    Takip etmesemde pek bu Tuncay Ozkan'ın sıtesınde bızkackısıyız'de il orgutlenmelerını tamamladılar sanırım etkınlık duzenlıyor olabilirler ama sadece AKP karsıtlıgı uzerıne sıyaset yapılmaz, bu konuda tam desteklemıyorum gıtmenı..Ama belkıde ben bılmıyorumdur gıder gorursun begenırsın/begenmezsın.

    Yurtsever cephe var ve iyi birikime sahip kisilerden olustugunu dusunuyorum ben..Etkınlık olarak zaman zaman cok iyi yerlere parmak basıyorlar.Dusunebılırsın.

    Evde oturcagına kendını gelıstırmene yardımcı olucaktır bunlar iyi kotu tecrubeler edınırsın..Bu memleketı senmı kurtarıcan dıyen arkadaslara gecende matraxı dınlıyorum..Akp kollarından aylık gelırı 10000, 20000 ytl olan ve acık acık komur, bugday vs dagıtıyoruz dıyen ama "sosyal devlet nedır" sorusuna " vallaha bılmıyorum abı ya" dıyenlerde kurtarmıyacaktır..


    Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2007
    Erkek
    patates bunu yazdı:
    -----------------------------

    arkdaşlar konu çok riskli konu burdan bir iki kişinin öğüt verme amaçlı yazısı sayfalar boyunca uzayan tartışmaya dönüşebilir.

    tek istediğim legal olan sol örgütler hakkında bilgi ve tavsiye . örgüt diyorum ama siyasi partide olur.fakat partide işler öle güzel yürümüyo istediğimi alamadım.ben böle ufak olsun ama toplantıları olsun ne bilim yürüyüşleri olsun işini ciddiye alan adamların olacağı bir topluluk istiyorum.muhtemelende sitedeki arkdaşlar arasında bu tip topluluklar içinde olanlar vardır bana bir kaçtanesinin ismi ve düşünceleri genel tüzüğü filan amaçlarını yazarlarsa sevinirim.

    ille sol olmak zorunda değil sağ da olabilirde be kendimi sola yakı n hissediyorum.

     

    ve muğlada olanlar varsa ayrıca belirtirlerse sevinitim


    -----------------------------
       bak kardeşim yapacan şey,  ne kadar siyasi parti varsa topla hepsini bir kibrit çal ve yak. sen menfaat için insanların kaç şekle girdiğini biliyormusun ? ben çok iyi biliyorum.siyaset maalesef ülkemizde bir rant kapısı olarak kullanılmaktadır. kendini bu ülkeye adamış insanlar bir elin parmaklarını geçmez. söylemlere bakarsan mangal kül bırakmazlar. illegalide aynı legalide aynı. bu söylediklerime belki dikkate almayabilirsin ama hangisine girersen gir sonuçta diyeceksinki ;  tbt de bir arkadaş bu konuda bir yazı yazmıştı  haklıymış diyeceksin ama içlerine girdikten 2 sene sonra.

    Temel adalettir .
Toplam Hit: 3219 Toplam Mesaj: 22