Sizce Milli Takımımızda Bir Zencinin Oynaması Hoş Birşey Mi?
-
sana burdan g*t dalak girişirim ben zenciyim ve sonunda kadarda türküm sizin gibi ırk din renk ayrımı yapan örümcek kafalılar yüzünden dünya bok gibi biyer oluyo. şuanda karşımda olsan seni paramparça ederdim.
-
Neyse kazandık sayılır gerçi aurellio olmasa daha ii olurdu 5 lerdik ama neyss...
-
lan nie bi kişiye kesıosunuz faturayı anlamıorum kolaymı ole sahaya cıkmak? anlamıyorum bu ırkcılıı? bn bazen sacma bişi düşünüom afrikadaki yetim öksüz cocukları türkiyeye gtrseler türkleştrsek :P tmm sustum bn :)
-
yaw milli takımda oynayan dier adamlardan daha çok hakediodur o formayı!bazıları oraya tarikat-mafya-futbol üçgeninden dolayı gidio.ayrıca zenci demeyin!kötü niyetli olmadığınızı biliyorum ama zenci demek hakarettir.Siyah diğin agalar
-
hackman kardeşim siyahi bir olgu üzerine mi eleştiri getiriyorsun yoksa, milli takımda yabancı bir oyuncunun oynamasına mı içerliyorsun anlamadım. eğer ten renginden dolayı bir bir sorunun varsa aga git bir doktora görün, bu ne la fazla amerikan filmi izlemişin a.q, sana küçükken zorla köle izaurayımı izlettiler. burda sana karşı kırıcı olmak istemiyorum lakin fazla kaşınma bu kadar laf yemişsin yırtık dondan çıkar gibi hala gebeş gebeş konuşuyorsun....
-
insan insan olduğu zaman sevilir din dil ırk renk ayırımı yapılmadan. nolmuş biri zenci die onu yargılayamayız bu allah vergisi şunu unutmayalım bizde bir zenci olabilirdik bu allahın takdiri. önemli olan yukarıda dediğim İNSAN.
-
Bilgiğimiz gibi arkadaşlar bu sözde "Mehmet" Aurellio denen siyah tenli adamın milli takımda oynaması benim canımı çok sıkıyor. Bence olmamalı tarihte zenci türk yok ve bizi temsil etmemeliler... Ben bu görüşteyim... Saygılar...
Konuyu açan arkadaşım Canını sıkan olayın siyah tenli adamın!( Ki bu çok yanlış siyah diyerek renk ayrımı yapıyorsun dinimizde hiç hoş olmayan günah sayılan 1 durum neyse) Teni veya yabancı olması değil diye düşünüorum Sorunun fenerbahçeli olabilecegini düşünüorum :)) Sanırım fener düşmanısın ; ) -
adamın teninin rengi biraz koyuysa bu milli takımda oynıyamıyacağı anlamına mı geliyor ya kurtulun şu düşüncelerden
-
arkadaşımızın sorusuna soruyla yanıt vermek istiyorum.
sizce ırkçılık yapmak doğru birşey mi? -
ırkçılık yapanları PASCAL NOUMA becersin :)))
Toplam Hit: 13197 Toplam Mesaj: 123