folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sizce Milli Takımımızda Bir Zencinin Oynaması Hoş Birşey Mi?

Sizce Milli Takımımızda Bir Zencinin Oynaması Hoş Birşey Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    sana burdan g*t dalak girişirim ben zenciyim ve sonunda kadarda türküm sizin gibi ırk din renk ayrımı yapan örümcek kafalılar yüzünden dünya bok gibi biyer oluyo. şuanda karşımda olsan seni paramparça ederdim.

hadi ordan seksi!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    Neyse kazandık sayılır gerçi aurellio olmasa daha ii olurdu 5 lerdik ama neyss...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    lan nie bi kişiye kesıosunuz faturayı anlamıorum kolaymı ole sahaya cıkmak? anlamıyorum bu ırkcılıı? bn bazen sacma bişi düşünüom afrikadaki yetim öksüz cocukları türkiyeye gtrseler türkleştrsek :P tmm sustum bn :)

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek
    yaw milli takımda oynayan dier adamlardan daha çok hakediodur o formayı!bazıları oraya tarikat-mafya-futbol üçgeninden dolayı gidio.ayrıca zenci demeyin!kötü niyetli olmadığınızı biliyorum ama zenci demek hakarettir.Siyah diğin agalar

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    hackman kardeşim siyahi bir olgu üzerine mi eleştiri getiriyorsun yoksa, milli takımda yabancı bir oyuncunun oynamasına mı içerliyorsun anlamadım. eğer ten renginden dolayı bir bir sorunun varsa aga git bir doktora görün, bu ne la fazla amerikan filmi izlemişin a.q, sana küçükken zorla köle izaurayımı izlettiler. burda sana karşı kırıcı olmak istemiyorum lakin fazla kaşınma bu kadar laf yemişsin yırtık dondan çıkar gibi hala gebeş gebeş konuşuyorsun....

çok uzakta uzak denizlerde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    insan insan olduğu zaman sevilir din dil ırk renk ayırımı yapılmadan. nolmuş biri zenci die onu yargılayamayız bu allah vergisi şunu unutmayalım bizde bir zenci olabilirdik bu allahın takdiri. önemli olan yukarıda dediğim İNSAN.

Living Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek
    Bilgiğimiz gibi arkadaşlar bu sözde "Mehmet" Aurellio denen siyah tenli adamın milli takımda oynaması benim canımı çok sıkıyor. Bence olmamalı tarihte zenci türk yok ve bizi temsil etmemeliler... Ben bu görüşteyim... Saygılar...

Konuyu açan arkadaşım Canını sıkan olayın siyah tenli adamın!( Ki bu çok yanlış siyah diyerek renk ayrımı yapıyorsun dinimizde hiç hoş olmayan günah sayılan 1 durum neyse) Teni veya yabancı olması değil diye düşünüorum Sorunun fenerbahçeli olabilecegini düşünüorum :)) Sanırım fener düşmanısın ; )
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Le_Passione
    Le_Passione's avatar
    Erkek
    adamın teninin rengi biraz koyuysa bu milli takımda oynıyamıyacağı anlamına mı geliyor ya kurtulun şu düşüncelerden

Su ve ateş çağındaydı soLuğumuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakx
    burakx's avatar
    Erkek
    arkadaşımızın sorusuna soruyla yanıt vermek istiyorum.
    sizce ırkçılık yapmak doğru birşey mi?

Cesaret , Asalet , Adalet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    ırkçılık yapanları PASCAL NOUMA becersin :)))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 13197 Toplam Mesaj: 123