folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sizce Neye Yatırım Yapmalı

Sizce Neye Yatırım Yapmalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

valla bende şuan çalıştığım işten fena sıkıldım yeni bir şeyler yapmayı düşünüyorum bu biraz enteresan geldi..

değişik bir iş :D ama sanırım ihale usülüne göre dönüyordur sizin orada bu işler..

Yakarız Bu Gezegeni...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

inşaat işi yapardım. asıl para bu işte. yan gelip yatacaksamda. türkiye finansa yatırım paramı

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

zehirli hayvanların zehrinin ticaretini yapın :F ticaretten kasıt kaçakçılık :F

ama herhangi bi suça denk gelmiyo :F  çünkü böyle bi suç çeşidi yok anayasamızda :F

çok deli para var amk :F ilaç firmalarını bağlamanız şartıyla :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yapikredi B tipi Büyüme amaçlı Fon çeşitlerine yatırım yapardım:D

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dronta
    dronta's avatar
    Erkek

ismailca bunu yazdı:
    -----------------------------

valla bende şuan çalıştığım işten fena sıkıldım yeni bir şeyler yapmayı düşünüyorum bu biraz enteresan geldi..

değişik bir iş :D ama sanırım ihale usülüne göre dönüyordur sizin orada bu işler..

olabilir tam bilmiyorum ama biraz ugrastirici prosedur olarak sanirim. ama yaparsan dedigim gibi cogu Fen fakultesi almiyor onlara iyi pazarlik atman lazim gelir. Gerci burasi Türkiye torpilin varsa satarsin ihaleyi de alirsin her seyi yaparsin.

Sen ne isle ugrasiyorsun ki sıkıldın yeni seyler ariyorsun. Bir de dur bakalim daha ne fikirler cikar bu tbt den. Bos insanlar degiliz...

DrOnTa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dronta
    dronta's avatar
    Erkek

Addict bunu yazdı:

zehirli hayvanların zehrinin ticaretini yapın :F ticaretten kasıt kaçakçılık :F

ama herhangi bi suça denk gelmiyo :F  çünkü böyle bi suç çeşidi yok anayasamızda :F

çok deli para var amk :F ilaç firmalarını bağlamanız şartıyla :)

İşte yaratıcılık budur...

Bu tarz fikirler istiyoruz yaraticiliginiz konusturun......................................

DrOnTa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kardelen442
    kardelen442's avatar
    Erkek

çalış

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dronta
    dronta's avatar
    Erkek

Borsayi yatirimi bir kenara atalim ilk once ticaret bence yaratici fikir. Dediginiz borsa ve yatirimlar parasi olna ama hla para kazandiklari isi olanlar icin bence biz daha ilk isimizi kurmamisiz siz parani nasil degerlendiririmdesiniz. Benim acimdan boyle ondan yaratici fikirler istiyorum. İlerde para kazanmak icin yatirim fikirleri ariyorum. Kendime hedef olarak belirleyip o alanda dusunce gelistirip adimlar atmak icin oncelikli fikir edinmemiz lazim. param olmadan borsa veya fon alip satmak fikir degil bence sadece olan parayi degerlendirmek

DrOnTa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

evlere, otellere, banyo yapılabilen heryere kurutma odaları,

proje şöyle:banyonun hemen yanında yada,banyonun içinde özel bi kabin içeriye heryerinden sıcak hava üfleyen kapalı bi sistem.havlu kullanmaya gerek kalmıyor

ahşap pencerelerden PVC pencerelere geçiş gibi bi devir yaşayabilr.her yapılan yeni evde aranan bi özellik olmaya başlar. bu sistem yeterki çalışssın işlesin hem üretim fabrikaları hem satış ve montaj yapabilen bayiiler..vs

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kardelen442
    kardelen442's avatar
    Erkek

çok çalış

Toplam Hit: 4200 Toplam Mesaj: 32