Sizi Delirtecek Ama Gerçek
-
Masanızda otururken, bir taraftan sag ayagınızı yerden kaldırıp saat
yönünde çemberler çizerken, diger yandan sag elinizle "6" cizmeyi
deneyin.
Aşagıda çevirmekte oldugunuz ayagınız saatin tersi yönünde dönmeye
başlar.....
ve buna karşı yapabileceginiz hiçbir şey yok.... -
aynı anda bir kolunu saat yönünde bir kolunuda saat yönünün tersine çevirebilen biri olarak hiç zor gelmedi bu...
-
ilk biraz biraz yaptım ama sonra tam 6 yı dönerken ayak ters dönüo kısaca hasssiktr :) vay amk
-
la bakın bitanede ben soyleyim....
Simdi iki kolunuzu vucudunuza dik olacak sekilde uzatın ve kollarınızın uzunluguna bakın buyuk ihtimalle ikiside aynı uzunluktadır..
simdi herhangi bi kolunuzu parmaklar omuza degmek suretiyle dirsekten bukerek acıp kapatın nbu islemi 1 dk yaptıktan sonra kollarınızın uzunluguna bidaha bakın
ilk yaptıgımda tırsmıstım simdi korkmuyom ama canım sıkılınca eylence olsun diye yapıyorum...
-
e bunlarlamı uğraşacaz ak ?
-
başka harf yazsak terse dönmüyor mu ?
la elimin biri uzadı da, geri yerine gelmiyo :D
-
A.q. yapamıyorum ya Delirtti a.q beni.
-
mimar bunu yazdı:
-----------------------------aynı anda bir kolunu saat yönünde bir kolunuda saat yönünün tersine çevirebilen biri olarak hiç zor gelmedi bu...
-----------------------------
Aynen. orta okul son snıfta davulla tanıştım ve lise 1 de çalışmaya başladım o zaman bana da ilk dedikleri şey o olmuştu :) hergün çift antreman yapardım bursa-gemlik arasında otobüste uyuyacağım yerde onun için çalışmıştım 1 gecede yavaş yavaş yapmaya başladım ama sonra delisi oldum :D millete bazen gösteriyorum şaşırıyolar ama yapılan bişey :) bide lisede bi arkadaşım hem dişlerini fırçalarken hemde saçlarını taramayı dene demişti göt olmuştu :)
-
nerden çıktın olm sen ya delirtcenmi bizi:)
-
Amk bunları cok arıyor musunuz??
-
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------la bakın bitanede ben soyleyim....
Simdi iki kolunuzu vucudunuza dik olacak sekilde uzatın ve kollarınızın uzunluguna bakın buyuk ihtimalle ikiside aynı uzunluktadır..
simdi herhangi bi kolunuzu parmaklar omuza degmek suretiyle dirsekten bukerek acıp kapatın nbu islemi 1 dk yaptıktan sonra kollarınızın uzunluguna bidaha bakın
ilk yaptıgımda tırsmıstım simdi korkmuyom ama canım sıkılınca eylence olsun diye yapıyorum...
-----------------------------SWAT galiba sende Brainiac sın :D